Левски - Литекс - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: Левски - Литекс

Мнениеот emigo73 » 12 апр 2014 18:25

Жалко.Второто от,толкова положения,да не влезе.Този мач не заслужавахме загуба и то от точно от,този отбор и от,този треньор.Толкова слаб Литекс не си спомням,да съм гледал някога. Пелето е за пенсея. С Божинов,с Генков,с Макриев все тази,играем си с десет човека и това си е.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 апр 2014 18:26

drogba_best написа:
milen.hristov написа:
drogba_best написа:2 - 1 за страничния тва е... спор няма ... жестока тесла, която обаче ни оттърва от безмислени(предварително загубени) 2 мача в ЛЕ през Юли.
Следващия сезон с Гонзо повече, иначе браво на младите!!!

Точно защото ще е с Гонзо ще бъде още по-зле от сега да си знаеш, просто за да нямаш високи очаквания

Само да припомня че последният сезон когато Левски игра футбол (в Европа), беше при Гонзо.!!!

И с Гонзо и без Гонзо все същото. Докато тотаджийския Буфер не получи забрана да стъпва на 20 км. от Герена това ще е положението.
Гонзо се доказа в ЧМ, но не забравяй малката подробност, че там го оставиха да работи. В Левски подобно нещо няма как да стане при това ръководство.
Ще му натресат един куп куци коне, няма да му дадат един лев да привлече някой читав.
Остави другото, ами аз не знам кви са тия професионални футболисти, които едва изкарват мач на бавно темпо повече от 70 мин. Че те обикновено второто полувреме не могат и да ходят вече.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 апр 2014 18:27

Честит юбилей. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 12 апр 2014 18:28

emigo73 написа:Жалко.Второто от,толкова положения,да не влезе.Този мач не заслужавахме загуба и то от точно от,този отбор и от,този треньор.Толкова слаб Литекс не си спомням,да съм гледал някога. Пелето е за пенсея. С Божинов,с Генков,с Макриев все тази,играем си с десет човека и това си е.

Как пелето за пенсия бе той спаси минимум 3 сигурни гола един класен футболист да имате и да го пенсионираш
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 12 апр 2014 18:31

най много акъл дават тези който си стоят в къщи и не ходят на мач .Протестират псуват ама до полата на жена си ТАРИКАТИ.Кога бият наред дават пари за мач иначе почнат ли загубите край спират .За последно съм на стадиона повече няма да им стъпя.БГ ФЕНОВЕ :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 12 апр 2014 18:31

Ха ха,Стойчо Стоилов си им го каза в очите на ТВ7!Цял мач "не натрапваха" мнение...И кой се хвърли да ги защитава тези палячовци-естествено безпристрасният Стефчо Стоянов от гонг...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 апр 2014 18:36

MagicMoments написа:Физическата подготовка на Ясен Екимов за пореден път лъсна.Ако до средата на второто ги мачкахме,после нито едно положение,а пропуска на Туре не заслужава коментар,личи си че е изкарал подготовка при това светило в кондиционно отношение(това важи и за Бастос.)Генков за пореден път доказва,че е доведен от Иво Тонев и сега му се плащат 12 000 евра заплата да седи безучастно и да прави нарушения.Безрадостен ще е юбилея,ако не се промени структурата на работа в ПФК ЛЕВСКИ АД,като се започне с президента,скаута и съветника на президента,през кондиционния и треньора на вратарите та чак и до структурата на ръководене на юношите.Тогава и хората ще си върнат на Герена,а дотогава ще са по 2 000-3 000.

Хубуу де, кой ни беше кондиционен при Ники Митов, когато мачкахме физически?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 апр 2014 18:36

mimi29 написа:най много акъл дават тези който си стоят в къщи и не ходят на мач .Протестират псуват ама до полата на жена си ТАРИКАТИ.Кога бият наред дават пари за мач иначе почнат ли загубите край спират .За последно съм на стадиона повече няма да им стъпя.БГ ФЕНОВЕ :mrgreen:

А какво да направят, да ходят да подкрепят ли?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

CSKA69
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот CSKA69 » 12 апр 2014 18:37

Много поздрави за юбилея и от Генерала 8-)

Конкретно за мача - слаб мач и за давата отбора - Литекс повече знаеха какво да правят през първото полувреме, Левски през второто; трагична игра в защита и за двата отбора..
Последна промяна от CSKA69 на 12 апр 2014 18:39, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 12 апр 2014 18:39

gugushito написа:1-1 или 1-2 ... с тия тримата некадърници отпред нямате шанс да вкарате гол повече от тях...

Казах ви още оня ден ,ама вие не та не... добре,че го нямаше Макриев,че още по-смешно щеше да е !!!

Върни се в “Левски”