Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 мар 2015 15:51

Еми като за клуб като Левски трябват ПАРИ и г-н Колев няма място там, какво прави там лицето Тодор Костадинов Батков който също отдавна свърши парите? И единственото което прави за Левски в последните години е , че води отбора към банкрут и А Окръжна група? Той какво прави там а не се маха като вижда и му е пределно ясно, че нито има пари за Левски, нито нужния умствен и бизнес багаж за тая работа?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 23 мар 2015 15:54

Е сега вече се вижда какви смешници са така наречения тръст-оказва се , че не могат да осигурят заплатата и на чистачката на Герена , но искат акциите безвъзмездно:смех!
На някой ако не му е ясно Левски се нуждае от пари не от сложни думички-справка вижте розовите там вече има някакви баламурници с пари които все още се колебаят дали да издържат отбора , при нас има хора които не са управлявали и семеен бюджет ама искат безвъзмездно акции щото направили някакво НПО събрали некои лев и искат да управляват Левски.....аре у лево!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 мар 2015 15:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Голям цирк във вашия форум :)
Гледам, веднага се появиха образи с по 100-на мнения за няколко години, които се втурнаха да бранят Тара от Тръста :)
Аааааааааааах, мъка!

едит: Работата е ясна - "няма сделка" ще е отговорът :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 мар 2015 16:09

Въпросът е какво ще стане с тръста ако Бащицата откаже тяхното предложение :? В тръста виждах светлина в тунела, опит за разчупване на модела, надежди за нещо по-добро или поне нещо по-различно, защото очевидно сегашната структура на клуба е меко казано пагубна в този си вид.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2015 19:40

Някой да ми обясни т.2. И друго, вярно ли е, че Колев е човекът изпортил ЦСКА срещу Юве - за нередовната картотека на Михтарски?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 мар 2015 19:46

2рото да. Ето го спасителя ви. 8-)

Изображение

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 23 мар 2015 21:42

BRF написа:
santi_santi написа:
Avanti_Ragazzi написа:Те най-вероятно са намерили вече човек щом пускат такава декларация. Не са чак толкова прости и знаят, че няма как да издържат отбора сами. Но Ганьо не иска да се маха, а само лъже и маже!

Дано да си прав.Само да не излезе така,че да става въпрос за прословутите 15%......."– В края на кампанията, която ще бъде удължена максимум до края на 2015 г. по решение на тръста, ние ще върнем на г-н Тодор Батков всички акции, които вече не се намират в други акционери без договорените с него 15%, освен, ако и тези 15% не са вече придобити от други акционери"

Сложна работа!Да си даде акциите на друг,който да продава и да харчи както прецени :? !Доста нагло ми се вижда това на пръв поглед!
Добре,че съм от ЦСКА и при нас всичко е наред и е прозрачно :lol: !

Е баш при вас колко да е прозрачно?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 23 мар 2015 21:47

Колко,колко?Лупи похарчи/прибра/ каквото има,сега се пробва да изстиска още некой лев от инвеститорите и така.Стою прибра заплати и комисионни,синовете и жена му се наблажиха и те за няма нищо.Прозрачно е,та няма как да е по-прозрачно.
Изображение

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 23 мар 2015 21:48

TristaNNN написа:Въпросът е какво ще стане с тръста ако Бащицата откаже тяхното предложение :? В тръста виждах светлина в тунела, опит за разчупване на модела, надежди за нещо по-добро или поне нещо по-различно, защото очевидно сегашната структура на клуба е меко казано пагубна в този си вид.

Тръста е създаден като алтернатива на Бащицата и той бързо се усети, че е добре да използва ресурса му и енергията на хората в Тръста. И без ТоДаР Тръста ще продължи да съществува - просто ще има функцията на неприятна опозиция.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2015 09:32

На мен тея неща де ги разправя Колев са приказки за наивници. Не знам дали си вярват искрено или имат задни мисли, но е най-малкото несериозно! А това как са алтернатива на Батков... да бе... Мисля, че се вижда и бизнеса колко им вярва. Никой не иска Батков, и е ясно, че модела на управление с "бащица" трябва да се промени, но няма начин да стане и без помощ от държавата - промяна на закона за спорта. И нещо друго. Така и не съм чул нещо за вредите нанесени от Батков на "Левски" като спортно дружество и като социална институция, ако щете! Неизвестността около кинтите от ШЛ и четвъртфинала в ЛЕ. Необоснованото изгонване на СС, разтурянето на онзи отбор, назначаването на Георги Иванов, и още, и още...
Последна промяна от metodito на 24 мар 2015 10:23, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Левски”