Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

1914lsfc
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот 1914lsfc » 11 окт 2013 22:06

Laetitia написа:
1914lsfc написа:Не си коментирала, защо си си сложила за подпис цитат от песен измислена от същите тези безперспективници, деграданти и необразовани хора. Не се прави, че не си го видяла в предишното мнение! Гледам доста хора тук сте си сложили и снимки на хореографии и пирографии в сектор Б организирани от същите лумпени! Лицемерничите май, освен че мишкувате!
Не мога да коментирам, тъй като точният автор на въпросния цитат е неизвестен.
Ти също надали знаеш кой е.
Ама съм далеч от мисълта, че някой, чиито татуси са повече от мозъчните му клетки, го е измислил. ;)
А що не коментираш ти оня от клипа, постнат по-назад, който имаше татуировка на зъба, беше нашарен като иконостас, а не можеше да каже един цитат от Васил Левски? Той ли е авторът?

хаха поредното предположение, но "не знаеш" кой е. Ами аз знам и ти казвам, че хората измислящи песните измежду, които е и тази, която си цитирала е сред тези хора, които наричаш "деграданти" и т.н. Гледам на аватара си си сложила момче с фланелка на Берое - на тях едно от любимите им скандирания е КЗЛ и един от най-мразените им отбори е Левски - да предполжа ли и аз като теб, че и той е сред тях?!

Странджата написа:Поканата Ви звучи повече като заплаха за саморазправа, отколкото като желание за диалог.....
Има съвременни начини да бъде организиран подобен разговор така, че да може да се участва и от разстояние. Този форум е един от тях. Ако искате да направите нещо за единството на левскарите и за тяхното самочувствие, по-добре си изберете от участниците в този форум хора с различни възгледи, но склонни да водят диалог, а не да налагат своите позиции. Определете основните теми и предложете медиатори...

Повярвай ми не е заплаха (съобщението за сбирката просто съм го цитирал не са мои думи). Целта на такава среща е точно да се избегнат разни "съвременни" начини за комуникация, където всеки може да си излива комплексите и терзанията, а както спомена публиката на Левски не се ограничава до София, но не се ограничава и до този форум. Също така и никой никого няма да избира - всеки стига да има желание, мение или отношение може да присъства.

Спирам дискусията по тази тема, защото тук явно има доста тежки случаи. Препоръчвам ви ако не сте лицемери в изказванията си да отидете на тази среща!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 окт 2013 22:11

1914lsfc написа:хаха поредното предположение, но "не знаеш" кой е. Ами аз знам и ти казвам, че хората измислящи песните измежду, които е и тази, която си цитирала е сред тези хора, които наричаш "деграданти" и т.н. Гледам на аватара си си сложила момче с эланелка на Берое - на тях едно от любимите им скандирания е КЗЛ и един от най-мразените им отбори е Левски - да предполжа ли и аз като теб, че и той е сред тях?!
А ти ЗНАЕШ ли кой е авторът?
За да измисли нещо такова, значи не е деградант, но не каза нищо за онзи с татусите от онова видео, който Е точно такъв.
Колкото до приятеля ми, той е бероец, но никога не е скандирал КЗЛ. Или може би е непростим грях, че гаджето ми не е левскар, хах?
А аз, макар и левскарка, не скандирам: "Селяни, умрете", нито подкрепям "умотворения" като онова, започващо с "Хитлер" и завършващо на "у гъзо". ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 11 окт 2013 22:21

Laetitia написа:
1914lsfc написа:хаха поредното предположение, но "не знаеш" кой е. Ами аз знам и ти казвам, че хората измислящи песните измежду, които е и тази, която си цитирала е сред тези хора, които наричаш "деграданти" и т.н. Гледам на аватара си си сложила момче с эланелка на Берое - на тях едно от любимите им скандирания е КЗЛ и един от най-мразените им отбори е Левски - да предполжа ли и аз като теб, че и той е сред тях?!
А ти ЗНАЕШ ли кой е авторът?
За да измисли нещо такова, значи не е деградант, но не каза нищо за онзи с татусите от онова видео, който Е точно такъв.
Колкото до приятеля ми, той е бероец, но никога не е скандирал КЗЛ. Или може би е непростим грях, че гаджето ми не е левскар, хах?
А аз, макар и левскарка, не скандирам: "Селяни, умрете", нито подкрепям "умотворения" като онова, започващо с "Хитлер" и завършващо на "у гъзо". ;)

Да знами попада в групата, която описваш като "деграданти"! А относно онзи, който не знаел един цитат от Левски ти знаеш ли цитата - "Дела трябват, а не думи"?!? И прилагаш ли го - май не!
Нямам нищо против гаджето ти и го дадох за пример точно, за да ти покажа, че не е приятно някой, който не те познава да дава примери за теб, но като гледам реакцията ти май не си го схванала (доста нискоинтелигентно от твоя страна :( ).

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 окт 2013 22:30

1914lsfc написа:Да знами попада в групата, която описваш като "деграданти"! А относно онзи, който не знаел един цитат от Левски ти знаеш ли цитата - "Дела трябват, а не думи"?!? И прилагаш ли го - май не!
Нямам нищо против гаджето ти и го дадох за пример точно, за да ти покажа, че не е приятно някой, който не те познава да дава примери за теб, но като гледам реакцията ти май не си го схванала (доста нискоинтелигентно от твоя страна :( ).
За мен пък е нискоинтелигентно, че не познаваш пунктуацията на родния си език. ;)
И сипеш хули по мен заради мнението ми, а ти и много като теб изкараха ВСИЧКИ, които не са на вашето, форумни мишки, чорбари, хора, които не са стъпвали на мач и какво ли не. Само че аз от училище съм бягала, за да мога да гледам Левски, а да не говорим, че съм плакала десетки пъти за тоя отбор.
Нали си чувал какво е казал Конфуций: "Когато сочиш някого с пръст, не забравяй, че трите пръста сочат теб ...". ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 окт 2013 11:03

Laetitia написа:
1914lsfc написа:Да знами попада в групата, която описваш като "деграданти"! А относно онзи, който не знаел един цитат от Левски ти знаеш ли цитата - "Дела трябват, а не думи"?!? И прилагаш ли го - май не!
За мен пък е нискоинтелигентно, че не познаваш пунктуацията на родния си език. ;)
И сипеш хули по мен заради мнението ми, а ти и много като теб изкараха ВСИЧКИ, които не са на вашето, форумни мишки, чорбари, хора, които не са стъпвали на мач и какво ли не. Само че аз от училище съм бягала, за да мога да гледам Левски, а да не говорим, че съм плакала десетки пъти за тоя отбор.
Нали си чувал какво е казал Конфуций: "Когато сочиш някого с пръст, не забравяй, че трите пръста сочат теб ...". ;)

Ай спрете се бе, сега почнахте да се надцитирвате :)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 13 окт 2013 16:11

Колкото повече време минава толкова повече ме е срам от групата наркомани с качулките.
Даже не ги е срам и декларации да пускат от наше име от многобройните фенове на Левски.
Аз никога не бих взел и 1 лев от любимия ми отбор напротив ако имам възможност бих дал а те са платени фенове НАЕМНИЦИ утре ако им плати например Венци Стефанов ще ходят да скандират само Славия !
Да се разпуснат всички измислени фен клубчета които лапат грешни пари и членуват криминални типове и се финансират незнайно как и изпълняват поръчки!

Категорично съм сигурен че пара на наркоманите е дал Иво Тонев затова няма място вече в Левски !
Къде е прокуратурата в България и не действа незабавно и да разкрие поръчитела на срамните сцени?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2013 17:19

Качулатите взимат пари от клуба и се имат за фенове...Те не са фенове, те са наемници, платени фенове. Продажници.
Сега са зависими от батков и тонев и ще ги защитават с всички начини.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 13 окт 2013 19:14

Карбовски беше поканил днес "групичката" фенове, които се саморазправиха с Петев и Сираков. Засякох почти в края.
Сред тях беше някаква дама, която беше едва ли не като като техен адвокат.
Доста странно. Не беше ли Ваташка? В каква функция беше там?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2013 19:44

BEROE_StZ написа:Карбовски беше поканил днес "групичката" фенове, които се саморазправиха с Петев и Сираков. Засякох почти в края.
Сред тях беше някаква дама, която беше едва ли не като като техен адвокат.
Доста странно. Не беше ли Ваташка? В каква функция беше там?

Бяха само Байлов, Ваташка и обикновен фен на Левски, който не е бил на пресконференцията.

Върни се в “Левски”