Laetitia написа:Не мога да коментирам, тъй като точният автор на въпросния цитат е неизвестен.1914lsfc написа:Не си коментирала, защо си си сложила за подпис цитат от песен измислена от същите тези безперспективници, деграданти и необразовани хора. Не се прави, че не си го видяла в предишното мнение! Гледам доста хора тук сте си сложили и снимки на хореографии и пирографии в сектор Б организирани от същите лумпени! Лицемерничите май, освен че мишкувате!
Ти също надали знаеш кой е.
Ама съм далеч от мисълта, че някой, чиито татуси са повече от мозъчните му клетки, го е измислил.
А що не коментираш ти оня от клипа, постнат по-назад, който имаше татуировка на зъба, беше нашарен като иконостас, а не можеше да каже един цитат от Васил Левски? Той ли е авторът?
хаха поредното предположение, но "не знаеш" кой е. Ами аз знам и ти казвам, че хората измислящи песните измежду, които е и тази, която си цитирала е сред тези хора, които наричаш "деграданти" и т.н. Гледам на аватара си си сложила момче с фланелка на Берое - на тях едно от любимите им скандирания е КЗЛ и един от най-мразените им отбори е Левски - да предполжа ли и аз като теб, че и той е сред тях?!
Странджата написа:Поканата Ви звучи повече като заплаха за саморазправа, отколкото като желание за диалог.....
Има съвременни начини да бъде организиран подобен разговор така, че да може да се участва и от разстояние. Този форум е един от тях. Ако искате да направите нещо за единството на левскарите и за тяхното самочувствие, по-добре си изберете от участниците в този форум хора с различни възгледи, но склонни да водят диалог, а не да налагат своите позиции. Определете основните теми и предложете медиатори...
Повярвай ми не е заплаха (съобщението за сбирката просто съм го цитирал не са мои думи). Целта на такава среща е точно да се избегнат разни "съвременни" начини за комуникация, където всеки може да си излива комплексите и терзанията, а както спомена публиката на Левски не се ограничава до София, но не се ограничава и до този форум. Също така и никой никого няма да избира - всеки стига да има желание, мение или отношение може да присъства.
Спирам дискусията по тази тема, защото тук явно има доста тежки случаи. Препоръчвам ви ако не сте лицемери в изказванията си да отидете на тази среща!