Левски с нови екипи!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски с нови екипи!!!!
Напълно подкрепям! Ето, че имало още доста мислещи като мен. 

Рядко съм съгласен с някоя от декларациите на привържениците, но този път напълно подкрепям.
Не знам защо някой реши да слага емблемата. На мен не ми е грозно, но все пак традиията си е традиция и не виждам защо трябва да се нарушва.
За спонсорите обаче, не знам дали имат избор.
Аз лично фланелка с два спонсора няма да си купя, дори предпочитам да пуснат без спонсор въобще.
Не знам защо някой реши да слага емблемата. На мен не ми е грозно, но все пак традиията си е традиция и не виждам защо трябва да се нарушва.
За спонсорите обаче, не знам дали имат избор.
Аз лично фланелка с два спонсора няма да си купя, дори предпочитам да пуснат без спонсор въобще.
- t0bl3ro_bg
Все ми е едно с какво ще играем, ако трябва ще играем с пижами като тази на Юнайтед, но да има успехи, другото е на втори план.
-
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Все ми е едно с какво ще играем, ако трябва ще играем с пижами като тази на Юнайтед, но да има успехи, другото е на втори план.
То с такова мислене дай да заиграем с красноармейски екипи...
- tzvetan_tee
- Контакти:
Въпросното "Л" си го има..достатъчно е да си истински фен, за да го видиш и осъзнаеш.... Всеки, който милее за Левски знае че спонсорите са ни нужни, за да изглежда Левски така като всички искаме !!! ТРАДИЦИИТЕ НЕ СА ФОНДОВЕ И АРТИКУЛИ ! Фланелката не е тежка защото е Пума или Найк !!! Традициите са - честна игра, обич, уважение и себераздаване, а фланелката е СИНЯ !!!!!!!!!! ТОВА Е ЛЕВСКИ !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
tzvetan_tee написа:Въпросното "Л" си го има..достатъчно е да си истински фен, за да го видиш и осъзнаеш.... Всеки, който милее за Левски знае че спонсорите са ни нужни, за да изглежда Левски така като всички искаме !!! ТРАДИЦИИТЕ НЕ СА ФОНДОВЕ И АРТИКУЛИ ! Фланелката не е тежка защото е Пума или Найк !!! Традициите са - честна игра, обич, уважение и себераздаване, а фланелката е СИНЯ !!!!!!!!!! ТОВА Е ЛЕВСКИ !
+1914 Незнам какво се оплакват постоянно така наречените "фенове"

В този отбор съм роден, в този отбор ще умра !!!
- santiliana
е как?!?! Оплакват се- щото им се спря "папото". И ще се оплакват непрекъснато- я за връзките на чепиците, я за бандажите на гащетата...Интересно- как пък тъй станаха толкоз нараними, а три години кютат като путки в нови гащи и си подкрепяха титаните на футболната мисъл и мениджмънт- Гонзо и Батков (съвременните Маркс и Енгелс в БГ футбола)... Що пък в тяхната политика веднъж не се вторачиха и да изразят несъгласие за нещо?! А, сетих се- тогава имаше за всекиго "по нещо- от сърце"...А сега "хранилката" секна и даже нЕма парЕ за бЕло...
Левски трябва да играе със синя фланелка и бяло "Л". Много е важно това за повечето фенове, защото така е било от много отдавна и носи някакво умиление и гордост. Може да се сложи някакъв кант с друг цвят, но не трябва да преобладава и да не е прекалено. Тези които казват, че не ги интересува екипа не са прави. Още малко ще кажат , че екипа може да има и червена звезда от дясно. Затова твърдо съм зад декларацията на НФК. Видях доста сполучливи предложения от фенове. Дано някой да ни чуе. Приканвам всички да подкрепят протеста за екипа.Така със сигурност ръководството ще го смени, дори и след година. Левски шампион.Надписите на спонсорите не са проблем.
- daniel_red
- Контакти:
Това, че буквата вместо емблема е прецедент е пълна глупост. Торпедо Москва играят само с "Т" .
- santiliana
добре де, "Л"-то ли им е проблема?! Ами да станат от Лудогорец- там се вижда също буквата...А емблемата на нашия почти 100 годишен клуб не значи ли нищо за т. нар. НФК?! Щото нито Барса, нито Милан, нито Байерн или Реал са си праснали първите букви от имената на екипите. Интересно, те по-големи "овци" ли са от нас?! И как пък техните привърженици са съгласни да държат на ЕМБЛЕМАТА и да я обичат...Но какво да спорим- да спориш с ......, може да не се разбере разликата...