Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1Neutralen » 11 юли 2021 21:33

Много ми е смешен гърча на Микренските селяни, които си мислят че са фенове на червеното покойниче. ;) Точно те да говорят за истини и лъжи е адски долно. А кое е важното в тази розова мъгла от лъжи? Това че Лудогорец тотално разби рекорда на ЦСКА от 9 поредни титли, и че вече 10 години постига невиждани Европейски успехи.
Последна промяна от 1Neutralen на 11 юли 2021 21:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2021 21:33

Я, тия мошеници от УЕФА са махнали тирето от Тирето. :o
[offtopic]Ама друг път. :mrgreen:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... 2/2001495/[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 11 юли 2021 21:43

Имам една мечта ,да направя тройка с кака корни и майчето манолова ... :oops:
Последна промяна от Bernaleo на 11 юли 2021 21:43, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 юли 2021 21:43

След днешните изборни резултати очаквам назначените от ББ собственици на клубове и докараните насила спонсори, окончателно да се разбягат. Насо ако е тарикат, още тази нощ да ходи до Банкя и да метне акциите през оградата на оня, който реално се разпореждаше с тях последните 10 години! Може да извика и Сашо Диков, да му асистира и да го документира! ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 11 юли 2021 21:50, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2021 21:49

Ozzimozzi написа:След днешните изборни резултати очаквам назначените от ББ собственици на клубове и докараните насила спонсори, окончателно да се разбягат. Насо ако е тарикат, още тази нощ да ходи до Банкя и да метне акциите през оградата на оня, който реално се разпореждаше с тях последните 10 години! ;)

Раничко е за такива очаквания, но внимавай какво си пожелаваш. ;) Да не стане така, че да се налага да пътуваш за домакински мач на любимия ти отбор с кратка почивка покрай скарата в село Български Извор. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 юли 2021 21:54

1Neutralen написа:Много ми е смешен гърча на Микренските селяни, които си мислят че са фенове на червеното покойниче. ;) Точно те да говорят за истини и лъжи е адски долно. А кое е важното в тази розова мъгла от лъжи? Това че Лудогорец тотално разби рекорда на ЦСКА от 9 поредни титли, и че вече 10 години постига невиждани Европейски успехи.

Още 10 поредни титли да спечелите, никога няма да повторите успехите на ЦСКА в Европа, при това постигнати изцяло с български момчета. Милионите на Домуса не могат да купят фенската любов, вие ще си останете един маргинален клуб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 юли 2021 21:56

1Neutralen написа:Много ми е смешен гърча на Микренските селяни, които си мислят че са фенове на червеното покойниче. ;) Точно те да говорят за истини и лъжи е адски долно. А кое е важното в тази розова мъгла от лъжи? Това че Лудогорец тотално разби рекорда на ЦСКА от 9 поредни титли, и че вече 10 години постига невиждани Европейски успехи.

Ако знаеше колко е смешно, шалвар с чалма, припознал клуб основан преди 12 години да ни чете морал...
Хайл Мусолини

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 юли 2021 21:56

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:След днешните изборни резултати очаквам назначените от ББ собственици на клубове и докараните насила спонсори, окончателно да се разбягат. Насо ако е тарикат, още тази нощ да ходи до Банкя и да метне акциите през оградата на оня, който реално се разпореждаше с тях последните 10 години! ;)

Раничко е за такива очаквания, но внимавай какво си пожелаваш. ;) Да не стане така, че да се налага да пътуваш за домакински мач на любимия ти отбор с кратка почивка покрай скарата в село Български Извор. :roll:

Че е раничко, раничко е, но аз споделям само очаквания. Изглежда обаче, че палмите покрай Виваком арена са леко поувехнали.
М/у другото как върви кампанията с картите? Миналата година се броеше и се публикуваха цифри всяка седмица, а тази година много по терлици го давате нещо! Шиши не дава нали и Крушарски се покри!?
Нищо де, поне на всички ще стане ясно как правихте "кампания" миналата година! :mrgreen:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2021 21:59

TristaNNN написа:Я, тия мошеници от УЕФА са махнали тирето от Тирето. :o
[offtopic]Ама друг път. :mrgreen:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... 2/2001495/[/offtopic]

Какъв е тоя ваш фетиш с това "тире" :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2021 21:59

Bernaleo написа:Имам една мечта ,да направя тройка с кака корни и майчето манолова ... :oops:

И аз
Ама ги искам 20 години по млади
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”