Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 11 юли 2021 14:26

Warped написа:Литексите много добри играчи сте взели

Не ги знам кой са взели но еваларка че следите Б група и играчите на отборите.
Правилно се ориентирате защото догодина след като изпаднете трябва да знаете съперниците с какво разполагат.
Но пък може и да се "разминете" с Б и направо във "В"група да ви засилят..
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 11 юли 2021 14:34

krumeto написа:
Аз не съм припок. Не съм мислил.
n:

Какви са тези комплекси с припознаване..... при положение, че отбора ти е създаден 2010г. А преди това никой не беше чувал за него.
Помниш ли преди преди 5 -6 години когато кмета на града искаше да ви маха от града..... и лудогорските фенове предавали каузата, идеята, идеалите на Лудогорец от поколение на поколение :lol: :)
Бяха спретнали протест !!!!
На който присъстваха 4 бабички и 3ма дядовци.... :mrgreen:

А като коговориш за ком.отбор , прочети автентичната ти любов от1945та как е създадена !!!!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 юли 2021 15:01

ugly bug написа:

Правилно се ориентирате защото догодина след като изпаднете трябва да знаете съперниците с какво разполагат.
;)

Объркан съм :? нали #кой и #той изкуствено ни поддържаха , и то от години...... сега пък щяли да ни засилят във В ?!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 юли 2021 15:30

dido2k написа:
krumeto написа:Аз не съм припок. Не съм мислил.
Следващият ми отбор пак ще се казва Лудогорец и ще е от моя град. Няма да припозная отбор от Плевенско, докаран в Киченица и настанен на Лудогорец Арена. :o :shock:
Приятен ден! :mrgreen:

Айде сега да те видим. Имам малко време днес докато чакам да почне мача и се поразрових малко:

Източник: Секция История на Официалния Сайт на ПФК Лудогорец Разград
Учреденият през 1945-та година в Разград отбор първоначално участва в Трета футболна дивизия. Първото участие на отбора във Втора футболна дивизия е през сезон 1961/62-ра година, но не успяват да се класират за елитната Първа дивизия. През 90-те години на 20-ти век името на отбора е променено на Антибиотик. Подемът за Лудогорец започва през сезон 2009/10-та година, когато отборът влиза във Втора дивизия.

Маркирал си в червено някои откровени лъжи (ти бива ама чак на официалния си сайт така да се излагат).

Лъжа 1: първоначално участва в Трета футболна дивизия.
Истината: До 1962 г. Трета футболна дивизия НЕ съществува. Вместо това има зонални футболни групи, еквивалент на сегашните областни групи.

източник: bulgarian-football.com
След обсъждане на 6 юли 1962 г. и разискване с отборите от "А" и "Б" РФГ на 16 юли (ден след края на сезона в "А" и "Б" РФГ), на 19 юли 1962 г. е оповестено решение за промени във футболната пирамида от следващия сезон. "А" РФГ се увеличава от 14 на 16 отбора, поради което заелите 13-то и 14-то място отбори не изпадат в "Б" РФГ, а играят квалификационен турнир на неутрален терен със заелите 3-то и 4-то място в "Б" РФГ, за две места в "А" РФГ. "Б" РФГ се разделя на две групи - северна и южна - от по 18 отбора, поради което няма изпадащи отбори от "Б" РФГ, а от Зоновите футболни групи освен първенците влизат и заелите 2-ро и 3-то място във всяка група както и още 4 отбора (по 2 от Северна България и от Южна България), определени допълнително от Бюрото на ЦС на БСФС.

Лъжа 2: Първото участие на отбора във Втора футболна дивизия е през сезон 1961/62-ра година
Истината: По долу е приложено класирането в Б Групе през този сезон. Там отбор от Разград ЛИПСВА.

"Б" Републиканска футболна група Сезон 1961/62
1. Спартак (София) 30 17 9 4 66:24 43 [-] Влиза
2. Раковски (Димитровград) 30 17 8 5 59:33 42 Влиза
-------------------------------------------------------------------
3. Септември (София) 30 15 11 4 42:20 41 [-] Бараж - остава
4. Добруджа (Толбухин) 30 17 7 6 54:34 41 Бараж - влиза
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
5. Ботев (Враца) 30 14 4 12 49:38 32
6. Арда (Кърджали) 30 9 11 10 35:40 29
7. Академик (София) 30 8 12 10 40:50 28
8. Локомотив (Горна Оряховица) 30 10 7 13 44:41 27
9. Етър (Търново) 30 8 10 12 44:44 26
10. Ботев (Бургас) 30 9 8 13 41:49 26 [+]
11. Беласица (Петрич) 30 8 10 12 32:45 26 [+]
12. Миньор (Димитровград) 30 8 9 13 40:44 25
13. Левски (Кюстендил) 30 8 9 13 40:49 25
14. Димитър Ватев (Белослав) 30 9 7 14 26:51 25 [+]
15. Бенковски (Видин) 30 8 7 15 27:49 23 [+]
16. Балкан (Габрово) 30 4 13 13 23:51 21

Лъжа 3: През 90-те години на 20-ти век името на отбора е променено на Антибиотик.
Истината: През 1997 ФК „Лудогорец“ се слива с ФК Антибиотик (Разград) под името „Антибиотик-Лудогорец“.

Лъжа 4: Подемът за Лудогорец започва през сезон 2009/10-та година, когато отборът влиза във Втора дивизия.
Истината: Не ВЛИЗА, ами е ПОКАНЕН на мястото на Миньор (Раднево), който се отказва от участие непосредствено преди началото на първенството

Най-голямата лъжа: Създава се впечатление за непрекъсната връзка между всички събития от 1945 до сега.
Истината: Имаме ДВА напълно различни клуба без абсолютно никаква връзка помежду си.

1.
ФК „Лудогорец“ е бивш футболен клуб от Разград. Основан през 1945 г. от сливането на „Ботев“ (1920), „Бели Лом“, „Бенковски“, „Вихър“ и „Левски“.
По средата на сезон 2005/2006 г. отбора е разформирован. (бел. грешката с неизползването на пълен член не е моя, копирал съм букално текста)

2.
Клубът е основан на 18 юни 2001 г. под името „Лудогорие“. Инициатори за създаването му са Александър Александров и Владимир Димитров. „Лудогорие“ започва съществуването си от най-ниското ниво на родния футбол, като в началото играе домакинските си мачове на стадион „Балканфарма“. През 2002 г. клубът се преименува на „Разград 2000“ след обединение с едноименния тим, развиващ по това време само детско-юношески футбол.
На 25 юли 2010 г. Разград 2000 (Разград) се преименува на Лудогорец 1945 (Разград)

Съжалих те просто!
Голям труд си хвърлил за НИЩО1 :mrgreen:
Ни най-малко не ме засягат твоите "мъки".
Ако мислиш, че всичко писано е лъжа, иди питай този, който ги е писал.
Аз ще си премълча, за да се измъчват "някои" припоци!
За мен темата е затворена.
Дочуване!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2021 15:40

LoveAndPeace написа:
ugly bug написа:

;)

Объркан съм :? нали #кой и #той изкуствено ни поддържаха , и то от години...... сега пък щяли да ни засилят във В ?!
Те винаги си имат
"Резервен вариант" :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот honda » 11 юли 2021 15:54

Mitata написа:
honda написа:
Мита ,а тези дългове не са ли дължими:
http://www.ktbfiles.com/ktb-top100/bulit-2007-eood/

Отделно тези 234млн лв дългове ,колко са в момента?- Можеш да си сложиш сложната наказателна лихва и да ги изчислиш?
Ако ГГ имаше намерени да ги плаща тези дългове нямаше да остави главоломно да се натрупва наказателнта лихва. Много по-умно е такъв случай да изтеглиш друг кредит и да ликвидираш първия понеже е с много висока лихва.
Връзката на много и от сегашните управници и бизнесмени с ДС е неоспорима - като се почне от ИЛ.Павлов(лека му пръст)- зет на ген.Чергиланов(ДС), Д.Иванов(Митю Гестапото)-полковник от ДС(последния шеф на политическата полиция),Л.Гоцев(генерал от ДС - според много източници истинския кукловод на българската мафия), Д.Пеевски ,Ир.Кръстева - внук/дъщеря на А.Кръстев(полковник от ДС) ТИМ(Ив.Каменов е бивш офицер от ВКР)- счита се ,че са създадени от ген.А.Кацаров( последния шеф на ВКР преди 1990г), Д.Желев(Алианц) -зет на вече споменатия ген.А.Кацаров. Ако трябва мога да продължа доста списъка.
Връзката и на ББ и на АД с комунистическата ДС е ясна. Единия и е бил агент ,а другия е бил преподавател в школата и ,а по-късно бодигард на бай Тошо(дали верността му е подлежала на съмнение).
Мита, решението ЦСКА да не си плаща дълговете и да фалира беше взето от ГГ и неговия слуга Н.Паслар. И вие ръкопляскахте на това решение- има го записано. Вие бяхте тези ,които искахте купи веднага.
На всеки привърженик на Левски е ясно ,че в близките няколко сезона ние ще бъдем неконкуретноспособни в спортно технически план. Да но това си е нашия Левски.
Това е като ,ако имаш дете и го виждаш ,че е болно да го лекуваш с надеждата ,че ще се оправи -може да не е най-умното,най-силното или най-красивото ,но е твоето дете.
Докато вие директно се отказахте и захвърлихте вашето понеже е болно и няколко сезона не може да спечели купа и си харесахте друго дете... Ако ви харесва и го чувствате свое...

Работата на синдиците е да преценят кой колко дължи на КТБ/държавата. И докато исковете не завалят, за мен фирмите на Ганчев дължат 234 млн. към 2015г.. Нека отново отбележа, че въпросните дългове са създадени от съвсем други лица.

Изредил си имена на бивши служители на ДС (Иво Каменов е бил тюлен, не служител на ВКР, а ББ няма нищо общо с ДС, бил е пожарникар). Разбирам, че си привърженик на теорията за световната конспирация, но истината е, че в периода на приватизацията и след нея бяха завлечени десетки милиарди от джоба на българите - кражби на държавна собственост, на ДДС, неплащане на акцизи и данъци, контрабанда на алкохол, цигари, наркотични вещества. За привържениците на теорията за световната конспирация не остана нищо друго, освен да зарият глава в пясъка и да обвинят за всички беди отдавна несъществуващата ДС. Колко удобно!!! Както и да е, това е много широка тема и няма място да се дискутира тук. И не забравяй, че в даден период от време вашите футболисти са били служители на ДС!

Чак да сме ръкопляскали на нежеланието на Ганчев да плати всички дългове!? Собствениците прецениха, че трябва да постъпят по този начин, а ние феновете на ЦСКА не се отказахме от нашия клуб заради случилото се. Вие да не се отказахте от Левски, когато го закриха и ви посочиха Динамо за ваш клуб? Да не се отказахте от баскетболния "Левски", фалирал с няколко милиона дългове, впоследствие възкръснал като "Левски-Лукойл", за по-кратко "Левски"? И не се оправдавай, че не си припознал новия Левски, защото по трибуните имаше предостатъчно зрители, бих казал повече отколкото на някои от вашите домакински мачове на Герена.

Мита, много си ми симпатичен,честно-без грам ирония. На моменти бих желал да имам твоя оптимизъм ,но уви...
Тези дългове от 234 млн лв(това не са единствените задължения) от 2015г към днешна дата вече са над 500 млн лв. -на няколко пъти те посъветвах да си го сметнеш сам ,за да не те праавя за смях .- лихвата е ОЛП (за съответния период) +10пункта.
Иво Каменов е бивш офицер от ВКР ,нещо което той самия никога не е крил. Преди да бъде в поделенито в Тихина( или тюлените както ти ги нарече)(където е бил ВКР) ,той е бил в Грудово(сега Средец) -също като ВКР. Но това да е, все пак тогава е доста ниско в йерархията -лейтенант.
Мита,Мита на кой свят живееш ? ДС никога не е закривана и не е преставала да съществува. Съществува и в момента,само че под други имена-ДАНС,ГДБОП ,НСО - може и сам да провериш ,коя от споменатите от мен служби на кой от отделите на ДС е пряк приемник.По голямата част от структурите на ДС в момента са в ДАНС.
Умишлено на няколко пъти ти споменах бившия ви шеф Д.Иванов(Митю Гестапото) -дясната ръка на Ил.Павлов(лека му пръст) - колкото и да е странно оглавяваната от него политическа полиция става ....БОП(в момента ГДБОП) . Това е все едно да поставиш Пол Хаузер(военния командир на СС) да преследва Химлер....
Иначе това ,което си написал за ограбването на българските граждани е вярно, но няма как службите които са създадени за да не допуснат точно това ,което си написал , да се борят с техните бивши началници, приятели и много често близки роднини (не е тайна ,че висшите "ченгета" се сродяваха помежду си или с хора от партийната върхушка..
За ББ- без удобрение от ДС не можеше дори да се кандидаства в Симеоново ,а той беше там и преподавател. .. Кой е тъста му ? и Кой е бащата на Цв.Бориславова? -Писах ти нещо по-горе. ;)
За това дали сте ръкопляскали на ГГ ,когато ви каза ,че ще ликвидира ЦСКА- има си го записано . Ако не можеш да го намериш ,кажи ще ти го пратя. Но този запис много пъти е бил показван в настоящия форум.
За Динамо на теб не знам колко пъти ти беше обяснявано,ако толкова искаш пак ще ти го обяснявам. Като няма да коментирам дали ЦК на БКП има правомощията да взема подобно решение.
Огромната разлика е че решението за ликвидация е взето от вашия настоящ собственик и вие му ръкопляскахте ,като ви го съобщи.
За БК Левски - не коментирам,защото не съм запознат със случая . Не съм запознат с правилниците в баскетбола .Не се интересувам от баскетбол - последно съм гледал баскетбол през 2003г и то защото бях поканен.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 юли 2021 16:17

LoveAndPeace написа:
ugly bug написа:

;)

Правилно!
Сега като гледам май няма да са на политическата карта и нормално да се запътите с тях към забвение.
Но пък вие сте се доказали че сте с всички власти така че, успех с новите !

П.п
Най малко, спрете да казвате на Малката перука че е дебел за да не ядосате тати и да ви вземе лиценза преждевременно!
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 11 юли 2021 16:48

ugly bug написа:
LoveAndPeace написа:
ugly bug написа:

;)

Правилно!
Сега като гледам май няма да са на политическата карта и нормално да се запътите с тях към забвение.

П.п
Най малко, спрете да казвате на Малката перука че е дебел за да не ядосате тати и да ви вземе лиценза преждевременно!

Може да не се наложи. Те към днешна дата, 12 дена преди началото на първенството, НЕ разполагат с необходимата бройка футболисти на професионални договори. Шапка им свалям на сегашните играчи, които още стоят (много без договори) и ден след ден очакват някой да донесе добри (или лоши) новини

Mitata
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Mitata » 11 юли 2021 17:10

honda написа:
Мита, много си ми симпатичен,честно-без грам ирония. На моменти бих желал да имам твоя оптимизъм ,но уви...
Тези дългове от 234 млн лв(това не са единствените задължения) от 2015г към днешна дата вече са над 500 млн лв. -на няколко пъти те посъветвах да си го сметнеш сам ,за да не те праавя за смях .- лихвата е ОЛП (за съответния период) +10пункта.
Иво Каменов е бивш офицер от ВКР ,нещо което той самия никога не е крил. Преди да бъде в поделенито в Тихина( или тюлените както ти ги нарече)(където е бил ВКР) ,той е бил в Грудово(сега Средец) -също като ВКР. Но това да е, все пак тогава е доста ниско в йерархията -лейтенант.
Мита,Мита на кой свят живееш ? ДС никога не е закривана и не е преставала да съществува. Съществува и в момента,само че под други имена-ДАНС,ГДБОП ,НСО - може и сам да провериш ,коя от споменатите от мен служби на кой от отделите на ДС е пряк приемник.По голямата част от структурите на ДС в момента са в ДАНС.
Умишлено на няколко пъти ти споменах бившия ви шеф Д.Иванов(Митю Гестапото) -дясната ръка на Ил.Павлов(лека му пръст) - колкото и да е странно оглавяваната от него политическа полиция става ....БОП(в момента ГДБОП) . Това е все едно да поставиш Пол Хаузер(военния командир на СС) да преследва Химлер....
Иначе това ,което си написал за ограбването на българските граждани е вярно, но няма как службите които са създадени за да не допуснат точно това ,което си написал , да се борят с техните бивши началници, приятели и много често близки роднини (не е тайна ,че висшите "ченгета" се сродяваха помежду си или с хора от партийната върхушка..
За ББ- без удобрение от ДС не можеше дори да се кандидаства в Симеоново ,а той беше там и преподавател. .. Кой е тъста му ? и Кой е бащата на Цв.Бориславова? -Писах ти нещо по-горе. ;)
За това дали сте ръкопляскали на ГГ ,когато ви каза ,че ще ликвидира ЦСКА- има си го записано . Ако не можеш да го намериш ,кажи ще ти го пратя. Но този запис много пъти е бил показван в настоящия форум.
За Динамо на теб не знам колко пъти ти беше обяснявано,ако толкова искаш пак ще ти го обяснявам. Като няма да коментирам дали ЦК на БКП има правомощията да взема подобно решение.
Огромната разлика е че решението за ликвидация е взето от вашия настоящ собственик и вие му ръкопляскахте ,като ви го съобщи.
За БК Левски - не коментирам,защото не съм запознат със случая . Не съм запознат с правилниците в баскетбола .Не се интересувам от баскетбол - последно съм гледал баскетбол през 2003г и то защото бях поканен.

Хонда, Хонда, съвсем обърка представите ми. Излиза, че всичко и всички в България са свързани по някакъв начин с все още съществуващата ДС. От теб научих, че съвременните политици нямат нищо общо с кражбите, че не могат да ги спрат. А за кражбите са виновни единствено и само предишните и настоящи служители на ДС и техни роднини. ... Забавно четиво.

Още по-забавно ми стана, когато разбрах, че не си се интересувал от фалиралия БК Левски и от последвалите събития... Ти, дето от всичко се интересуваш и всичко знаеш?! :mrgreen: Нямам думи! :P

Не, не, спирам да споря с теб. :)
Последна промяна от Mitata на 11 юли 2021 17:14, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2021 17:13

ugly bug написа:
LoveAndPeace написа:
ugly bug написа:

;)

Правилно!

П.п

Е как ще го вземе бе, нали сме отбора на всички власти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”