Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dido2k » 11 юли 2021 10:10

krumeto написа:
Martinez1948 написа:
krumeto написа:
Нищо подобно. Как го измисли?
Само ЛУДОГОРЕЦ

А след ерата на Домусовите, мислил ли си за следващият отбор ?

Между омразат и любовта е тънка границата, нали знаеш.

Аз не съм припок. Не съм мислил.
Следващият ми отбор пак ще се казва Лудогорец и ще е от моя град. Няма да припозная отбор от Плевенско, докаран в Киченица и настанен на Лудогорец Арена. :o :shock:
Приятен ден! :mrgreen:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :!:
Айде моля те, не ме разсмивай толкова рано сутрин. Все пак 12 години не са толкова много време и всички си спомняме, как, кога и къде точно е създаден настоящият отбор играещ на стадиона построен със пари по програмата за развитието на Селските Райони.
Този Лудогорец има точно толкова общо със АВТЕНТИЧНИЯ си предшественик, колкото и Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Берое, Пирин Благоевград, Локомотив София, Етър Велико Търново, Дунав Русе, Левски, Тире, Число и още много примери, които просто ме мързи да изреждам.
Друг е въпросът, че на мен лично не ми пука изобщо за т.нар. Автентичност, но ме дразни когато такива като теб се изживяват като морални стожери, когато лицемерието се излива от всякъде.
ПС: В следващите 1-2 години очаквай интересни времена, свързани със твоя отбор :o

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 11 юли 2021 10:22

Mitata написа:
honda написа:Чак да сме ръкопляскали на нежеланието на Ганчев да плати всички дългове!? Собствениците прецениха, че трябва да постъпят по този начин, а ние феновете на ЦСКА не се отказахме от нашия клуб заради случилото се. Вие да не се отказахте от Левски, когато го закриха и ви посочиха Динамо за ваш клуб? Да не се отказахте от баскетболния "Левски", фалирал с няколко милиона дългове, впоследствие възкръснал като "Левски-Лукойл", за по-кратко "Левски"? И не се оправдавай, че не си припознал новия Левски, защото по трибуните имаше предостатъчно зрители, бих казал повече отколкото на някои от вашите домакински мачове на Герена.

Ще извиняваш , ама на мачове на откраднатият от Тити Левски , ходят предимно хора , които нямат представа какво е двоен дрибъл. Даже скоро имаше снимка на Младежа и Гугутката , които деляха нещо много приличащо на пачка с пари.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 юли 2021 10:47

dido2k написа:
krumeto написа:
Martinez1948 написа:
krumeto написа:
Само ЛУДОГОРЕЦ

Следващият ми отбор пак ще се казва Лудогорец и ще е от моя град. Няма да припозная отбор от Плевенско, докаран в Киченица и настанен на Лудогорец Арена. :o :shock:

Айде моля те, не ме разсмивай толкова рано сутрин. Все пак 12 години не са толкова много време и всички си спомняме, как, кога и къде точно е създаден настоящият отбор играещ на стадиона построен със пари по програмата за развитието на Селските Райони.
Този Лудогорец има точно толкова общо със АВТЕНТИЧНИЯ си предшественик, колкото и Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Берое, Пирин Благоевград, Локомотив София, Етър Велико Търново, Дунав Русе, Левски, Тире, Число и още много примери, които просто ме мързи да изреждам.
Друг е въпросът, че на мен лично не ми пука изобщо за т.нар. Автентичност, но ме дразни когато такива като теб се изживяват като морални стожери, когато лицемерието се излива от всякъде.
ПС: В следващите 1-2 години очаквай интересни времена, свързани със твоя отбор :o

Казах, каквото трябваше. Моят отбор не дойде от 200 и повече километри , не бе преобразуван в някой селски клуб, за да се настани на ЛУДОГОРЕЦ Арена.
Вече цяло десетилетие го слушам това, което си казал последно.
Я ми кажи, столетие ли да живея още, за да го видя с очите си.
Истината е, че ще има още десетилетие поне, да прибирате калъфки. Нали виждам как изпрщате всеки, на който му покажат една хилядарка!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 11 юли 2021 11:00

krumeto написа:
dido2k написа:
krumeto написа:
Martinez1948 написа:
krumeto написа:
Само ЛУДОГОРЕЦ

Казах, каквото трябваше. Моят отбор не дойде от 200 и повече километри , не бе преобразуван в някой селски клуб, за да се настани на ЛУДОГОРЕЦ Арена.
Вече цяло десетилетие го слушам това, което си казал последно.
Я ми кажи, столетие ли да живея още, за да го видя с очите си.
Истината е, че ще има още десетилетие поне, да прибирате калъфки. Нали виждам как изпрщате всеки, на който му покажат една хилядарка!

Виж сега, моят отбор дори не се бори за калъфки. Играем си с юноши във В група, защото на няколко пъти избрахме да НЕ ставаме сателитет на твоя.
Съгласен съм: не дойдохте от 200 км, по скоро от 55, ама кой ти ги брои.
Имат всички уважения от мен за всичко което постигнаха през тези години и дори съм ходил да ги гледам на живо в ШЛ, обаче всяко нещо си има своя край, и аз вече знам кога (и защо) точно ще бъде вашия. Ако успееш да си отговориш сам на въпроса "Защо не си достроихте централната трибуна" на стадиона, може би и ти ще го разбереш това.
Хайде лек ден и мислете за кого гласувате

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 11 юли 2021 11:06

Кой ще спечели изборите,само футбол ви е в главата ...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 юли 2021 11:06

Bernaleo написа:Кой ще спечели изборите,само футбол ви е в главата ...

Италия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 11 юли 2021 11:26

Bernaleo написа:Кой ще спечели изборите,само футбол ви е в главата ...

То е ясно #КОЙ

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 11 юли 2021 13:40

krumeto написа:Аз не съм припок. Не съм мислил.

Айде сега да те видим. Имам малко време днес докато чакам да почне мача и се поразрових малко:

Източник: Секция История на Официалния Сайт на ПФК Лудогорец Разград
Учреденият през 1945-та година в Разград отбор първоначално участва в Трета футболна дивизия. Първото участие на отбора във Втора футболна дивизия е през сезон 1961/62-ра година, но не успяват да се класират за елитната Първа дивизия. През 90-те години на 20-ти век името на отбора е променено на Антибиотик. Подемът за Лудогорец започва през сезон 2009/10-та година, когато отборът влиза във Втора дивизия.

Маркирал си в червено някои откровени лъжи (ти бива ама чак на официалния си сайт така да се излагат).

Лъжа 1: първоначално участва в Трета футболна дивизия.
Истината: До 1962 г. Трета футболна дивизия НЕ съществува. Вместо това има зонални футболни групи, еквивалент на сегашните областни групи.

източник: bulgarian-football.com
След обсъждане на 6 юли 1962 г. и разискване с отборите от "А" и "Б" РФГ на 16 юли (ден след края на сезона в "А" и "Б" РФГ), на 19 юли 1962 г. е оповестено решение за промени във футболната пирамида от следващия сезон. "А" РФГ се увеличава от 14 на 16 отбора, поради което заелите 13-то и 14-то място отбори не изпадат в "Б" РФГ, а играят квалификационен турнир на неутрален терен със заелите 3-то и 4-то място в "Б" РФГ, за две места в "А" РФГ. "Б" РФГ се разделя на две групи - северна и южна - от по 18 отбора, поради което няма изпадащи отбори от "Б" РФГ, а от Зоновите футболни групи освен първенците влизат и заелите 2-ро и 3-то място във всяка група както и още 4 отбора (по 2 от Северна България и от Южна България), определени допълнително от Бюрото на ЦС на БСФС.

Лъжа 2: Първото участие на отбора във Втора футболна дивизия е през сезон 1961/62-ра година
Истината: По долу е приложено класирането в Б Групе през този сезон. Там отбор от Разград ЛИПСВА.

"Б" Републиканска футболна група Сезон 1961/62
1. Спартак (София) 30 17 9 4 66:24 43 [-] Влиза
2. Раковски (Димитровград) 30 17 8 5 59:33 42 Влиза
-------------------------------------------------------------------
3. Септември (София) 30 15 11 4 42:20 41 [-] Бараж - остава
4. Добруджа (Толбухин) 30 17 7 6 54:34 41 Бараж - влиза
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
5. Ботев (Враца) 30 14 4 12 49:38 32
6. Арда (Кърджали) 30 9 11 10 35:40 29
7. Академик (София) 30 8 12 10 40:50 28
8. Локомотив (Горна Оряховица) 30 10 7 13 44:41 27
9. Етър (Търново) 30 8 10 12 44:44 26
10. Ботев (Бургас) 30 9 8 13 41:49 26 [+]
11. Беласица (Петрич) 30 8 10 12 32:45 26 [+]
12. Миньор (Димитровград) 30 8 9 13 40:44 25
13. Левски (Кюстендил) 30 8 9 13 40:49 25
14. Димитър Ватев (Белослав) 30 9 7 14 26:51 25 [+]
15. Бенковски (Видин) 30 8 7 15 27:49 23 [+]
16. Балкан (Габрово) 30 4 13 13 23:51 21

Лъжа 3: През 90-те години на 20-ти век името на отбора е променено на Антибиотик.
Истината: През 1997 ФК „Лудогорец“ се слива с ФК Антибиотик (Разград) под името „Антибиотик-Лудогорец“.

Лъжа 4: Подемът за Лудогорец започва през сезон 2009/10-та година, когато отборът влиза във Втора дивизия.
Истината: Не ВЛИЗА, ами е ПОКАНЕН на мястото на Миньор (Раднево), който се отказва от участие непосредствено преди началото на първенството

Най-голямата лъжа: Създава се впечатление за непрекъсната връзка между всички събития от 1945 до сега.
Истината: Имаме ДВА напълно различни клуба без абсолютно никаква връзка помежду си.

1.
ФК „Лудогорец“ е бивш футболен клуб от Разград. Основан през 1945 г. от сливането на „Ботев“ (1920), „Бели Лом“, „Бенковски“, „Вихър“ и „Левски“.
По средата на сезон 2005/2006 г. отбора е разформирован. (бел. грешката с неизползването на пълен член не е моя, копирал съм букално текста)

2.
Клубът е основан на 18 юни 2001 г. под името „Лудогорие“. Инициатори за създаването му са Александър Александров и Владимир Димитров. „Лудогорие“ започва съществуването си от най-ниското ниво на родния футбол, като в началото играе домакинските си мачове на стадион „Балканфарма“. През 2002 г. клубът се преименува на „Разград 2000“ след обединение с едноименния тим, развиващ по това време само детско-юношески футбол.
На 25 юли 2010 г. Разград 2000 (Разград) се преименува на Лудогорец 1945 (Разград)

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 11 юли 2021 13:43

Гледам вчера припоци Динамовци са играли с аФтентичния Левски тире Лом .

Изображение
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 юли 2021 14:03

Литексите много добри играчи сте взели
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”