Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Chelsea Forever » 14 авг 2013 15:17

Да има 2-3 успешни такива трансфера, ама от 100 опита.
Не се прави така, всеки знаеше че Силва не става махаш го началото на юли и му намираш заместник до началото на шампионата, а то станало вече 5-ти кръг ние сега се сетихме да правим трансфери. Ами тези футболисти дето ще дойдат нито са правили подготовка с отбора, нито нищо кога ще се сработят.
Трябваше до към 20-ти юли да сме готови некадърните да са изгонени и да си им намерил заместници. И според мен не е правилно да изгониш Мулдер, щото взимал голяма заплата, при положение че в отбора има играчи като Старокин, Ваги, Ил. Йорданов, Пл.Димов, Велев, Пинто и Бру, които не могат и на малкия пръст на Мулдер да стъпят, но ще останат в отбора, защото не взимат 15 хилки, а 10 примерно...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 авг 2013 15:22

Поправка..... Генков играе с проблеми! Ае подобно разграждане на двор не си спомням! Ако не ни върже с някои свободен агент..... не виждам как ще излезем от калта. Няма логика да се бориш за "дубъл" (хаха колко нелепо звучи дори като го пиша), а да разкарваш единствения си здрав нападател (Генков има проблеми с ръката, а и нали нещо се беше ударил?), един от креативните си футболисти - аз не харесвам Рамос, но е добър футболист за нашите стандарти и просто трябва да бъде предразположен да си играе играта; не е кой знае какво, но е извънземен в сравнение с другите опции по крилата (като изключим Гари), а Мюлдер няма смисъл да го коментираме. Дори червените биха го взели :lol: И сега какво ще стане? Взимаме нови футболисти и дори те да са добри..... ще им трябва време, а това ще бъде използвано да се търся оправдания за загубите и в крайна сметка..... ще го издухаме, отново. Някак не мога да си го представя, че ще намерим по-добри нападатели от Карвальо и Силва; бек като Мюлдер и жалкар като Рамос, които е свикнал с първенството и поне като му се играе печелим (пример - мача с Литекс и асистенцията, която даде). Куцо и сакато плю и се гаври с Илиев, ама той поне ги беше натренирал ,а сега нямат сили за повече от 30мин футбол....... Толкова ли не можаха да използват позитивите в представянето ни от миналата година?

ПП Силва е най-голямото дърво според 90% от хората тук. Ако беше направил мач като на Гари... какво ли щеше да се пише за него? Вместо да налагат него, за да натрупа игрови ритам.......апф идиоти! Ще си цъкаме в блатото и дори там ще ни бият некви отбори проекти с наши бивши кадри :evil:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 авг 2013 15:29

Силва му се дадоха достатъчно шансове. Няма да го запомня с нищо, освен с гола му срещу ЦСКА в 90мин. Аз друго хубаво от него не видях за толкова време. Дойде с визитка на добре играещ с глава. Та той едно центриране с глава не засече като хората (изкл. мача с червените). :roll:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 авг 2013 15:32

колко поредни мача има без да вкара гол?
или ае хубаво той е дърво.......
и Карвальо ли е е дърво?
АЕ Арш го разкрихме..... вкарваше си, ама нямал техника или каква глупост беше измислена там...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 14 авг 2013 15:34

фифи перото написа:
Levski4Ever написа:
Chelsea Forever написа:Е то ще се търси, ама някъде из джунглите или 4-5 холандска дивизия....

Гари дойде от втора холандска, пък гледай какво прави. Гарата ако не се лъжа беше привлечен в Локо Пд от втора гръцка. ;)

""Мисля единствено и само за Спортинг. Това е голямата цел в кариерата ми", сподели Родригес пред медиите в Португалия. "
Ето това прави.

Интересно що ли Спортинг не искат Илиан Йорданов ?! Ти как мислиш ? Или защо Пасош Ферейра иска Силва, а не Генков ? Сигурно защото нищо не разбират от футбол, заради това ще е. ;)

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 14 авг 2013 15:36

molteni написа:
фифи перото написа:
Levski4Ever написа:
Chelsea Forever написа:Е то ще се търси, ама някъде из джунглите или 4-5 холандска дивизия....

Гари дойде от втора холандска, пък гледай какво прави. Гарата ако не се лъжа беше привлечен в Локо Пд от втора гръцка. ;)

""Мисля единствено и само за Спортинг. Това е голямата цел в кариерата ми", сподели Родригес пред медиите в Португалия. "
Ето това прави.

Интересно що ли Спортинг не искат Илиан Йорданов ?! Ти как мислиш ? Или защо Пасош Ферейра иска Силва, а не Генков ? Сигурно защото нищо не разбират от футбол, заради това ще е. ;)

Ами кажи как да го разиграем тоя Силва та да видим наистина защо го искат?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2013 15:40

molteni написа:
фифи перото написа:
Levski4Ever написа:

Ето това прави.

Те Спортинг купиха николери, така, че явно и там се допускат грешки. Сега пък Парма искали да си го връщат този, балъци има на всякъде

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 14 авг 2013 15:45

фифи перото написа:""Мисля единствено и само за Спортинг. Това е голямата цел в кариерата ми", сподели Родригес пред медиите в Португалия. "
Ето това прави.

"Не знам каква е тази история със Спортинг Лисабон. Не съм давал такова интервю", каза холандецът.
Изображение

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 14 авг 2013 15:47

Някой може ли да каже какво ще се случи ако Гари и Генков са контузени или наказани кои са им смените в момента?Може би Сираков,Мариян Христов и Гиби :?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2013 15:47

milen.hristov написа:Те Спортинг купиха николери, така, че явно и там се допускат грешки. Сега пък Парма искали да си го връщат този, балъци има на всякъде

То както е тръгнало, май и ние ще го реанимираме :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”