""Левски привлече Асен Чандъров и Здравко Димитров от Септември
https://topsport.bg/levski/levski-privl ... emvri.html
Ще мачкаме по шампионски. Треперете, че идваме.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Дали ПК ще се появи да обясни кой и по какви причини осра селекцията. Предполагам че ако не е измислил някоя лъжа, ще се крие в миша дупка.
- modor
- Контакти:
Асен Чандъров: Любимият ми отбор е Левски ! 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Младите звезди на Септември - как звучи само
Иначе успех и на двамата със синята фланелка.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Полузащитникът Асен Чандъров идва в тима като преотстъпен за една годна с опция за закупуването му с двугодишен договор. Здравко Димитров парафира за 3 години.
-
atanasovt048
Дано са новите Костовци, ма не ми се вярва 
Ако идват по желание на Хубчев съм оптимист за тях. Днес ми попадна някакъв наш мач и гледах Симеон Райков като крило.. Ми далеч повече ми хареса от Паулиньо. Па нека е слаб и той. Момчетата са млади.. Нали искахме млади българи? Сега пак сме недоволни. Жалим по някакъв казах, защото някой го е набедил за Меси, а нашите ги плюем
110 години любов!
-
Jordan1914
- Контакти:
Тия момчета, ще се раздават на терена! Колкото и да не ми се иска да го кажа, предвид това, че знаем Паулинио в каква форма беше, предпочитам Здравко Димитров на фланга! За Чандъров не мога да кажа много, явно ще е резерва на Мариани и Мазурек, но дано имат успешно представяне момчетата!