Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Този в центъра на снимката е Пламен Гетов нали? Голям футболист беше!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Този в центъра на снимката е Пламен Гетов нали? Голям футболист беше!
Да ,той е. Няма две мнение по въпроса. Него го базикаха,че за него пряк-свободните били дълги дузпи.
- damyanov1963
dido2k написа:damyanov1963 написа:Я ти кажи първо на колко години си бил, като статистик, когато си обикалял България да броиш корнерите и тъчовете на Левски. Да не излезеш по-деде от мене, или тате те водеше за ръчичка, да му попълваш тефтерЯ
По-малък съм от теб, така е. Също в началото са ме водили за ръчичка на мачове, и това е истина. И не е бил само тате. Другото е че от малък имам фотографска памет и не никога не ми е бил нужен тефтер. В края на всеки мач съм рецетирал всякакви идиотски статистики, които преди това съм ги смятал наум, но това със целенасоченото и структурирано статистиране дойде по-късно. Също така дълго време бчх едно от момчетата, които връщат топките (тогава така беше) и не изпусках мач в Русе и региона.
Какво е било на домакинствата не Левски, не знам и няма да споря. Но лично съм видял какво се случва на гостуванията на Левски и другите отбори основно в Северна България. По това време нямаше сектори за гости и гостуващи агитки. Навсякъде обаче, всички без изключение мразеха Левски най-много от всички отбори и се скандираха обидни рефрени спрямо тях (освен епизодични случаи на местни вражди, като Етър срещу Локо Горна). Важно е също да отбележа че рефрена с К-то за Левски по това време го нямаше никъде. Не знам кога се е появило. Също така масово гостуванията на Левски винаги бяха по-малко посетени от тези на ЦСКА, т.е може да се съди че интересът към ЦСКА извън столицата по това време е бил доста по-голям (поне в частта на Сев. България)
P.S. Все пак ще ми отвориш ли на въпроса за Гунди, или може да приемем, че като останалите левскари не си много силен в предмета История![]()
![]()
Няма нужда да ти чета целия коментар. От първите редове разбрах, че си вундеркинд, когато става дума за Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
dido2k написа:krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Така че, добре познавам настроенията в Русе и Северна България.
Като спомена за покойния вече Петър Колев и периода в който е играл за Дунав, се надявам че си имал късмета да гледаш на живо Гунди с екипа на Дунав (В един приятелски мач срещу Португеза)![]()
![]()
И кое му е смешното, че Гунди е играл един мач - приятелски, за Дунав?
Той загина, защото беше поканен във Враца за празника на Ботев.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Martinez1948 написа:krumeto написа:
ЦСКА и в Перник не ги обичаха.
Преди да смениш вярата си бил левскарче , а ?!?!
Нищо подобно. Как го измисли?
Само ЛУДОГОРЕЦ и симпатии малко към Дунав, Перник и Славия, когато щяха да станат шампиони, но ги заклаха и направиха ЦСКА!
Левски, само не съм ги мразил, като оня другия ком. отбор.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
zieek91 написа:honda написа:zieek91 написа:
Какви глупости си написал?
През 1971г в Гърция управляваха т.н. "черни полковници" и войната между България и Гърция висеше на косъм. Никакви гръцки студенти не е имало през 1971г у нас. Не съм сигурен дори дали имаше дипломатически отношения между двете страни.
Въпросния мач не е по баскетбол ,а е по волейбол и беше много по-късно -след 90-та година. Разбира се няма никакво отношение към А.Солаков и Б.Велчев.
Ако 91-ва година на раждането ти е разбираемо да нямаш представа какво значи поданик на държава от НАТО да дойде в България преди 90-та година. Първата ми жена е холандка и знам какво се случваше.
Алоо, не знам АОНСУ ли си , от школата в Симеоново ли си, ама вече не се ли измори от лъжите и опитите си за манипулиране. Последната глупост която ти четох, беше, че адвокат Ангелов не е човекът на Пеевски в Левски. От тогава ти прескачам драсканиците ти, но сега кво се правиш, толкова ли не виждаш, че нищо не съм писал, пействал съм. И отчасти ако има грешки в пейста, ти защо трябва да лъжеш, че до 1990-та година е било невъзможно да има гръцки студенти/ поданици на държава от НАТО/ в България? И за отношенията между България и Гърция и за войната която е била на косъм, "случайно" ли обърка 1971 година с 1967г.?
Понеже пишеш/да бъдеш по убедителен, нали/ за евентуална война между България и Гърция, аз пък ще ти напиша , че точно твоя Левски тире Спартак е щял да бъде виновен за нея, защото другаря ти Солаков е отклонявал средства, пари, валута и какво ли още не за Левски - Спартак, за сметка на разузнаването ни отговарящо за Гърция и то точно във времето когато/ както пишеш ти/ войната е била на косъм! И няма да меткам линкове към статии и свободни съчинения/за теб се отнася/, а ще ти метна нещо от графа "Строго секретно"![]()
Но това дали е имало гръцки студенти или щяло ли е да има война, променя ли факта, че през 70-те и 80-те години по стадионите из цяла България се е скандирал рефрена: [offtopic]"Левски - свине, свине свине свине"[/offtopic] ?
П.П. И Фани си смени никнейма, че заради теб ми идва да си продам колата
И през 1967 и през 1971 г и в България и в Гърция управляваха едни и същи.
Поне прочете ли това дето си го лепнал . В това дето си го посттнал е написано "в точката на замръзване" - ами казано по друг начин това значи на прага на война. Въпросната среща на МВнР ,която ти описваш е след уволнението на Солаков,така че направи си сметка какви гръцки студенти е имало преди това.
Имаше не малко гръцки емингранти -примерно Т.Лафчис е дете на такива. Няма как да си спомнящ ,но някога го представяха като сина на комунисти Т. Лафчис.
Не си длъжен да ми вярваш - може да вземеш да гледаш "На всеки километър" - сериите "Хищника" ,"Питона" - откъде идваха враговете на България и къде отвлякоха Митко Бомбата(Гр.Вачков) според тогавашната пропаганда явно Гърция беше враг №1 - а сериала е създаден точно във въпросния период.
Може да гледаш и един друг филм "Наша земя"( С Ап.Карамитев, Г.Георгиев-Гец,Л.Кабакчиев) - той е създаден доста по-рано и основан на реални събития-там си има направо истински бойни действия .
Ако се разходиш по българо-гръцката граница на доста места ще намериш паметни плочи на убити български граничари и войници при инциденти с гърците- сигурен съм ,че и от другата страна на границата също има такива.
Тук не коментирам ,че не малко хора ,които имаха проблеми с власта от едната страна на границата бягаха от другата- имаше го и в двете посоки. и съответно не ги връщаха.
Тук не коментирам колко български семейства имаха телевизори през 1971 и дали на телевизори "Пирин" или "Опера" ще чуеш какво се скандира в една зала.

За Анг.Солаков- може ли да споделиш откъде имаш достъп до въпросния документ. Защото не ми е известно архива на БКП да е бил публикуван,а и след пожара на Партиния дом във вечерта на 26ти срещу 27-ми Август 1990г архива на БКП официално се води унищожен при пожар. Тук не коментирам кой имаше полза от това офиално да изчезне архива на БКП( най-вероятно каквото трябва е било унищожено много преди това) Имаше един виц през есентта на 1989 -беше много топло и мъглива и постоянно имаше мирис на пушек. Зевзеците казваха ,че това е защото се горяли архивите на БКП ,ДС и т.н.
Re: /анкета/ Без цензура!
Mitata написа:honda написа:Задълженията на "Петрол" са приблизително толкова ,но това не са единствените задължения на ГГ , с другите му задължения -общата сума е около 320 млн лв, като сложиш наказателната лихва за 7 години става около ( и може би малко над ) 500 млн лв. Това какво ти смяташ и какво прави ГГ са две съвсем различни неща. За това колко обича да плаща попитай някогашния му най-добър приятел - Ангел Бончев ( моите най-искрени съболезнования към него). Апропо плати ли и вашите дългове?
Почти всички от създателите на първите банки у нас ,както и първите мастити бизнесмени у нас имат много тясна и директна връзка с комунистическата ДС.
Не плащането на задължения към НАП е постоянна практика за съжаление.
Само че през 2008г НАП искаха от вас вие да се споразумеете с тях, но вие за 2 месеца не намерихте време дори да срещнете с тях. През 2008 г - лиценза за Европа се издаваше в началото на Април , но на вас ви дадоха 2 месеца отгоре само и само да се разберете с НАП . През 2015-16 вие сами си го направихте -като нямаш пари не даваш най-високите заплати в Групата. Да ти напомням ли ,че П.Манджуков беше обявил,че заплатите в ЦСКА по времето на Ал.Томов са по-високи от тези в Лудогорец в онзи момент. Примерно С.Буш беше уговорен за нас ,като щеше да получава 12 000 евро на месец , дойде при вас ,явно сте ни надцакали. Няма лошо стига да имате парите..
Задълженията на "фирмите на Ганчев" към КТБ могат да бъдат определени единствено от синдиците на КТБ. Към момента те са предявили иск за 234 млн. към "Петрол". Други искове не знам да има. Почти 100% от дълговете на въпросните фирми са създадени от техни бивши собственици, най-вече Събев, Ершов и Цветан Василев.
При няколко стотин хиляди сътрудници на ДС, статистически погледнато е нормално част от тях да се включат в частния бизнес през 90-те години. Някои са били шефове на банки, например на ПЧБ, Банка "Славяни" и "Агробизнесбанк", повечето от които банки фалират през 1996-1997г.. Изчезналите пари в тях са капка в морето в сравнение с откраднатото през периода на приватизация и в пост приватизационния период.![]()
Ако държавата беше спуснала поне един мощен спонсор от калибъра на Щрабаг, ЦСКА щеше да върне дълговете си до стотинка. В крайна сметка нашият клуб прилича много повече на работещо предприятие отколкото финансовата дупка в Подуене.
Заплатите в ЦСКА никога не са били по-високи от тези в Лудогорец, еле па по времето на Лупи.
Мита ,а тези дългове не са ли дължими:
http://www.ktbfiles.com/ktb-top100/bulit-2007-eood/
Отделно тези 234млн лв дългове ,колко са в момента?- Можеш да си сложиш сложната наказателна лихва и да ги изчислиш?
Ако ГГ имаше намерени да ги плаща тези дългове нямаше да остави главоломно да се натрупва наказателнта лихва. Много по-умно е такъв случай да изтеглиш друг кредит и да ликвидираш първия понеже е с много висока лихва.
Връзката на много и от сегашните управници и бизнесмени с ДС е неоспорима - като се почне от ИЛ.Павлов(лека му пръст)- зет на ген.Чергиланов(ДС), Д.Иванов(Митю Гестапото)-полковник от ДС(последния шеф на политическата полиция),Л.Гоцев(генерал от ДС - според много източници истинския кукловод на българската мафия), Д.Пеевски ,Ир.Кръстева - внук/дъщеря на А.Кръстев(полковник от ДС) ТИМ(Ив.Каменов е бивш офицер от ВКР)- счита се ,че са създадени от ген.А.Кацаров( последния шеф на ВКР преди 1990г), Д.Желев(Алианц) -зет на вече споменатия ген.А.Кацаров. Ако трябва мога да продължа доста списъка.
Връзката и на ББ и на АД с комунистическата ДС е ясна. Единия и е бил агент ,а другия е бил преподавател в школата и ,а по-късно бодигард на бай Тошо(дали верността му е подлежала на съмнение).
Мита, решението ЦСКА да не си плаща дълговете и да фалира беше взето от ГГ и неговия слуга Н.Паслар. И вие ръкопляскахте на това решение- има го записано. Вие бяхте тези ,които искахте купи веднага.
На всеки привърженик на Левски е ясно ,че в близките няколко сезона ние ще бъдем неконкуретноспособни в спортно технически план. Да но това си е нашия Левски.
Това е като ,ако имаш дете и го виждаш ,че е болно да го лекуваш с надеждата ,че ще се оправи -може да не е най-умното,най-силното или най-красивото ,но е твоето дете.
Докато вие директно се отказахте и захвърлихте вашето понеже е болно и няколко сезона не може да спечели купа и си харесахте друго дете... Ако ви харесва и го чувствате свое...
damyanov1963 написа:dido2k написа:krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Като спомена за покойния вече Петър Колев и периода в който е играл за Дунав, се надявам че си имал късмета да гледаш на живо Гунди с екипа на Дунав (В един приятелски мач срещу Португеза)![]()
![]()

Абе вие верно сте нещо повредени!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:dido2k написа:krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
![]()
![]()
Да не си слушал и ти последния сърцераздирателен коментар на Томето? Мисля, че и той съвсем се повреди покрай последните събития. А инак в този форум голяма част от синята (да кажем) половина, винаги са си били така повредени. Всички си ги знаем кои са, и няма нужда да им правим реклама
- damyanov1963
Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:dido2k написа:krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
![]()
![]()
Ами кажи шумкарската версия бе, изправния.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч