honda написа:zieek91 написа:
Какви глупости си написал?
През 1971г в Гърция управляваха т.н. "черни полковници" и войната между България и Гърция висеше на косъм. Никакви гръцки студенти не е имало през 1971г у нас. Не съм сигурен дори дали имаше дипломатически отношения между двете страни.
Въпросния мач не е по баскетбол ,а е по волейбол и беше много по-късно -след 90-та година. Разбира се няма никакво отношение към А.Солаков и Б.Велчев.
Ако 91-ва година на раждането ти е разбираемо да нямаш представа какво значи поданик на държава от НАТО да дойде в България преди 90-та година. Първата ми жена е холандка и знам какво се случваше.
Алоо, не знам АОНСУ ли си , от школата в Симеоново ли си, ама вече не се ли измори от лъжите и опитите си за манипулиране. Последната глупост която ти четох, беше, че адвокат Ангелов не е човекът на Пеевски в Левски. От тогава ти прескачам драсканиците ти, но сега кво се правиш, толкова ли не виждаш, че нищо не съм писал, пействал съм. И отчасти ако има грешки в пейста, ти защо трябва да лъжеш, че до 1990-та година е било невъзможно да има гръцки студенти/ поданици на държава от НАТО/ в България? И за отношенията между България и Гърция и за войната която е била на косъм, "случайно" ли обърка 1971 година с 1967г.?

Понеже пишеш/да бъдеш по убедителен, нали/ за евентуална война между България и Гърция, аз пък ще ти напиша , че точно твоя Левски тире Спартак е щял да бъде виновен за нея, защото другаря ти Солаков е отклонявал средства, пари, валута и какво ли още не за Левски - Спартак, за сметка на разузнаването ни отговарящо за Гърция и то точно във времето когато/ както пишеш ти/ войната е била на косъм! И няма да меткам линкове към статии и свободни съчинения/за теб се отнася/, а ще ти метна нещо от графа "Строго секретно"

Но това дали е имало гръцки студенти или щяло ли е да има война, променя ли факта, че през 70-те и 80-те години по стадионите из цяла България се е скандирал рефрена: [offtopic]"Левски - свине, свине свине свине"[/offtopic] ?
П.П. И Фани си смени никнейма, че заради теб ми идва да си продам колата