Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 10 юли 2021 04:54

honda написа:
zieek91 написа:Изображение

Какви глупости си написал?
През 1971г в Гърция управляваха т.н. "черни полковници" и войната между България и Гърция висеше на косъм. Никакви гръцки студенти не е имало през 1971г у нас. Не съм сигурен дори дали имаше дипломатически отношения между двете страни.
Въпросния мач не е по баскетбол ,а е по волейбол и беше много по-късно -след 90-та година. Разбира се няма никакво отношение към А.Солаков и Б.Велчев.
Ако 91-ва година на раждането ти е разбираемо да нямаш представа какво значи поданик на държава от НАТО да дойде в България преди 90-та година. Първата ми жена е холандка и знам какво се случваше.

Алоо, не знам АОНСУ ли си , от школата в Симеоново ли си, ама вече не се ли измори от лъжите и опитите си за манипулиране. Последната глупост която ти четох, беше, че адвокат Ангелов не е човекът на Пеевски в Левски. От тогава ти прескачам драсканиците ти, но сега кво се правиш, толкова ли не виждаш, че нищо не съм писал, пействал съм. И отчасти ако има грешки в пейста, ти защо трябва да лъжеш, че до 1990-та година е било невъзможно да има гръцки студенти/ поданици на държава от НАТО/ в България? И за отношенията между България и Гърция и за войната която е била на косъм, "случайно" ли обърка 1971 година с 1967г.?

Изображение

Понеже пишеш/да бъдеш по убедителен, нали/ за евентуална война между България и Гърция, аз пък ще ти напиша , че точно твоя Левски тире Спартак е щял да бъде виновен за нея, защото другаря ти Солаков е отклонявал средства, пари, валута и какво ли още не за Левски - Спартак, за сметка на разузнаването ни отговарящо за Гърция и то точно във времето когато/ както пишеш ти/ войната е била на косъм! И няма да меткам линкове към статии и свободни съчинения/за теб се отнася/, а ще ти метна нещо от графа "Строго секретно" :)

Изображение

Но това дали е имало гръцки студенти или щяло ли е да има война, променя ли факта, че през 70-те и 80-те години по стадионите из цяла България се е скандирал рефрена: [offtopic]"Левски - свине, свине свине свине"[/offtopic] ?

П.П. И Фани си смени никнейма, че заради теб ми идва да си продам колата :)

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 юли 2021 08:36

Войната видяла на косъма :lol: Това беше черешката на тъпотиите ти, Хонда! :lol:
Хайл Мусолини

Mitata
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Mitata » 10 юли 2021 10:18

honda написа:Задълженията на "Петрол" са приблизително толкова ,но това не са единствените задължения на ГГ , с другите му задължения -общата сума е около 320 млн лв, като сложиш наказателната лихва за 7 години става около ( и може би малко над ) 500 млн лв. Това какво ти смяташ и какво прави ГГ са две съвсем различни неща. За това колко обича да плаща попитай някогашния му най-добър приятел - Ангел Бончев ( моите най-искрени съболезнования към него). Апропо плати ли и вашите дългове?
Почти всички от създателите на първите банки у нас ,както и първите мастити бизнесмени у нас имат много тясна и директна връзка с комунистическата ДС.
Не плащането на задължения към НАП е постоянна практика за съжаление.
Само че през 2008г НАП искаха от вас вие да се споразумеете с тях, но вие за 2 месеца не намерихте време дори да срещнете с тях. През 2008 г - лиценза за Европа се издаваше в началото на Април , но на вас ви дадоха 2 месеца отгоре само и само да се разберете с НАП . През 2015-16 вие сами си го направихте -като нямаш пари не даваш най-високите заплати в Групата. Да ти напомням ли ,че П.Манджуков беше обявил,че заплатите в ЦСКА по времето на Ал.Томов са по-високи от тези в Лудогорец в онзи момент. Примерно С.Буш беше уговорен за нас ,като щеше да получава 12 000 евро на месец , дойде при вас ,явно сте ни надцакали. Няма лошо стига да имате парите..

Задълженията на "фирмите на Ганчев" към КТБ могат да бъдат определени единствено от синдиците на КТБ. Към момента те са предявили иск за 234 млн. към "Петрол". Други искове не знам да има. Почти 100% от дълговете на въпросните фирми са създадени от техни бивши собственици, най-вече Събев, Ершов и Цветан Василев.

При няколко стотин хиляди сътрудници на ДС, статистически погледнато е нормално част от тях да се включат в частния бизнес през 90-те години. Някои са били шефове на банки, например на ПЧБ, Банка "Славяни" и "Агробизнесбанк", повечето от които банки фалират през 1996-1997г.. Изчезналите пари в тях са капка в морето в сравнение с откраднатото през периода на приватизация и в пост приватизационния период. :roll:

Ако държавата беше спуснала поне един мощен спонсор от калибъра на Щрабаг, ЦСКА щеше да върне дълговете си до стотинка. В крайна сметка нашият клуб прилича много повече на работещо предприятие отколкото финансовата дупка в Подуене.
Заплатите в ЦСКА никога не са били по-високи от тези в Лудогорец, еле па по времето на Лупи.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 11:16

damyanov1963 написа:Я ти кажи първо на колко години си бил, като статистик, когато си обикалял България да броиш корнерите и тъчовете на Левски. Да не излезеш по-деде от мене, или тате те водеше за ръчичка, да му попълваш тефтерЯ :lol:

По-малък съм от теб, така е. Също в началото са ме водили за ръчичка на мачове, и това е истина. И не е бил само тате. Другото е че от малък имам фотографска памет и не никога не ми е бил нужен тефтер. В края на всеки мач съм рецетирал всякакви идиотски статистики, които преди това съм ги смятал наум, но това със целенасоченото и структурирано статистиране дойде по-късно. Също така дълго време бчх едно от момчетата, които връщат топките (тогава така беше) и не изпусках мач в Русе и региона.
Какво е било на домакинствата не Левски, не знам и няма да споря. Но лично съм видял какво се случва на гостуванията на Левски и другите отбори основно в Северна България. По това време нямаше сектори за гости и гостуващи агитки. Навсякъде обаче, всички без изключение мразеха Левски най-много от всички отбори и се скандираха обидни рефрени спрямо тях (освен епизодични случаи на местни вражди, като Етър срещу Локо Горна). Важно е също да отбележа че рефрена с К-то за Левски по това време го нямаше никъде. Не знам кога се е появило. Също така масово гостуванията на Левски винаги бяха по-малко посетени от тези на ЦСКА, т.е може да се съди че интересът към ЦСКА извън столицата по това време е бил доста по-голям (поне в частта на Сев. България)
P.S. Все пак ще ми отвориш ли на въпроса за Гунди, или може да приемем, че като останалите левскари не си много силен в предмета История :lol: :lol: :lol:

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 11:37

Днес е годишнина от май-великият мач в Българският футбол на всички времена. Така че имам едно предложение: клубните пристрастия днес да останат на заден план, и всички да си припомним когато сме били млади. Искрено съжалявам родените след 90-а години, които не са имали късмета да изпитат наживо това което моето поколение преживяваше тогава, въпреки всички други проблеми

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 юли 2021 11:52

Mitata написа:Заплатите в ЦСКА никога не са били по-високи от тези в Лудогорец, еле па по времето на Лупи.

В момента отивате на изравняване
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 юли 2021 12:03

dido2k написа:Днес е годишнина от май-великият мач в Българският футбол на всички времена. Така че имам едно предложение: клубните пристрастия днес да останат на заден план, и всички да си припомним когато сме били млади. Искрено съжалявам родените след 90-а години, които не са имали късмета да изпитат наживо това което моето поколение преживяваше тогава, въпреки всички други проблеми

Не обобщавай за цялата Северна България!
И аз съм от там, не съм по-млад от теб, гледал съм много мачове и не споделям мнението ти. В Русе знам, че не си обичате отбора, както го правите с умрелия ЦСКА и днешния отбор с ТИРЕ.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 юли 2021 12:07

Warped написа:
Mitata написа:Заплатите в ЦСКА никога не са били по-високи от тези в Лудогорец, еле па по времето на Лупи.

В момента отивате на изравняване

Заплатите в ЦСКА са от порядъка на 10-11 млн. лв. годишно, и са далеч по-малки от тези в Разград.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 12:16

krumeto написа:
dido2k написа:Днес е годишнина от май-великият мач в Българският футбол на всички времена. Така че имам едно предложение: клубните пристрастия днес да останат на заден план, и всички да си припомним когато сме били млади. Искрено съжалявам родените след 90-а години, които не са имали късмета да изпитат наживо това което моето поколение преживяваше тогава, въпреки всички други проблеми

И аз съм от там, не съм по-млад от теб, гледал съм много мачове и не споделям мнението ти. В Русе знам, че не си обичате отбора, както го правите с умрелия ЦСКА и днешния отбор с ТИРЕ.

Сякаш че в тези времена, ти за да гледаш истински мач, не си прескачал до Русе, че по това време твоят отбор играеше по села и паланки. Аз от малък съм бил и още съм фен на Дунав (В Русе също така има и други отбори: Локомотив събираше по 5-6 хиляди на мач във В група). За ЦСКА съм викал само когато са играли срещу Левски (както и болшинството от хора извън София - това е неоспорим факт): сега вече и това не мога да правя, именно заради това Тире, ама това е тема която за мен лично се изчерпа още преди 4-5 години.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 юли 2021 12:57

dido2k написа:
krumeto написа:

Сякаш че в тези времена, ти за да гледаш истински мач, не си прескачал до Русе, че по това време твоят отбор играеше по села и паланки. Аз от малък съм бил и още съм фен на Дунав (В Русе също така има и други отбори: Локомотив събираше по 5-6 хиляди на мач във В група). За ЦСКА съм викал само когато са играли срещу Левски (както и болшинството от хора извън София - това е неоспорим факт): сега вече и това не мога да правя, именно заради това Тире, ама това е тема която за мен лично се изчерпа още преди 4-5 години.
Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Така че, добре познавам настроенията в Русе и Северна България.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”