Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
damyanov1963 написа:dido2k написа:damyanov1963 написа:Ясно, обикалял си цяла България за да ходиш на мачове на Левски.
И какво лошо има в това да гледаш мачове на Левски, или на ЦСКА, Славия, Локото, Ботев (тогава се казваха Тракия) и т.н.
Етър и Берое също имаха много добри отбори: нищо общо със сегашните лекета с по 1000 татуировки
Нищо лошо, просто на Левски мачовете бяха най-посетени, щом си ходил на толкова мачове, значи го знаеш, не си криви душата, да го отричаш. Най- убедителния пример е мача на Левски с Пирин през 73-та, когато Пирин влезе за пръв път в А група. Питай някой стар фен на Пирин, колко тяхна публика беше дошла на Герена и колко след два кръга на Армията.
Мислех да не ти отговарям, ама не мога да се сдържа, въпреки че знам че със радио и Левскар постоянно носещ сините очила не спори. Причината поради която съм ходил на толкова мачове от съвсем малък, е защото участвах във събиране на статистики за всеки мач (корнери, удари, наруишения, и т.н и да също така и публика). Ти ми даваш един единствен пример за конкретен мач. Аз пък имам извадка от 15 години и повече от 100 мача, където данните показват съвсем различна тенденция.
Знаеш ли например кои са най-посетените мача в Русе?
Първият е срещу Рома, вторият е един приятелски мач, и третият, четвъртият, петият чак до десетия са все срещу ЦСКА.
Дори Берое е събирал повече публика в Русе от Левски и в най-посетените им мачове
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:Моменти от тренировките на ЦСКА.
https://www.google.com/search?q=%D1%81% ... -Yc308m7KM
Жалка работа,сутринта добре започна,ама сега стана за резил.Не че ти правя намек ама повечето от клиповете които си постнал са между момчета,взимай се в ръце.
Уважавам чувството ти за мярка на благоприличие, но не използвай два аршина, ако обичаш.
Жив и здрав да си,но в този форум трябва да сме стожери предвид възрастта ни,а не обекти за подигравка.Това с тоалетните и козирката вече не е актуално,нещата опират до това дали ще има отбори.
Съгласен съм, но поне един път да беше направил забележка на ваш фен, за да покажеш, че си стожер.
от damyanov1963 » 02 юли 2021 07:57
peliforewer написа:
А спрете с тези простотии, тук е за фенове на футбола.За еротичните ви фантазии има розови сайтове, бягайте там.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- damyanov1963
dido2k написа:damyanov1963 написа:dido2k написа:damyanov1963 написа:Ясно, обикалял си цяла България за да ходиш на мачове на Левски.
И какво лошо има в това да гледаш мачове на Левски, или на ЦСКА, Славия, Локото, Ботев (тогава се казваха Тракия) и т.н.
Етър и Берое също имаха много добри отбори: нищо общо със сегашните лекета с по 1000 татуировки
Нищо лошо, просто на Левски мачовете бяха най-посетени, щом си ходил на толкова мачове, значи го знаеш, не си криви душата, да го отричаш. Най- убедителния пример е мача на Левски с Пирин през 73-та, когато Пирин влезе за пръв път в А група. Питай някой стар фен на Пирин, колко тяхна публика беше дошла на Герена и колко след два кръга на Армията.
Мислех да не ти отговарям, ама не мога да се сдържа, въпреки че знам че със радио и Левскар постоянно носещ сините очила не спори. Причината поради която съм ходил на толкова мачове от съвсем малък, е защото участвах във събиране на статистики за всеки мач (корнери, удари, наруишения, и т.н и да също така и публика). Ти ми даваш един единствен пример за конкретен мач. Аз пък имам извадка от 15 години и повече от 100 мача, където данните показват съвсем различна тенденция.
Знаеш ли например кои са най-посетените мача в Русе?
Първият е срещу Рома, вторият е един приятелски мач, и третият, четвъртият, петият чак до десетия са все срещу ЦСКА.
Дори Берое е събирал повече публика в Русе от Левски и в най-посетените им мачове
Левски и Пирин държи рекорда по посещаемост в А група за всички времена, това го има във всички статистики, а на Дунав и Рома много поздрави от Левски и Барселона. За Берое...

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:Моменти от тренировките на ЦСКА.
https://www.google.com/search?q=%D1%81% ... -Yc308m7KM
Жалка работа,сутринта добре започна,ама сега стана за резил.Не че ти правя намек ама повечето от клиповете които си постнал са между момчета,взимай се в ръце.
Уважавам чувството ти за мярка на благоприличие, но не използвай два аршина, ако обичаш.
Жив и здрав да си,но в този форум трябва да сме стожери предвид възрастта ни,а не обекти за подигравка.Това с тоалетните и козирката вече не е актуално,нещата опират до това дали ще има отбори.
Съгласен съм, но поне един път да беше направил забележка на ваш фен, за да покажеш, че си стожер.от damyanov1963 » 02 юли 2021 07:57
peliforewer написа:
А спрете с тези простотии, тук е за фенове на футбола.За еротичните ви фантазии има розови сайтове, бягайте там.
Значи ти си правил и друг път такава забележка, но чак след моя отговор.
Иначе бих дискутирал темата с тебе на по бира.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
zieek91 написа:
Какви глупости си написал?
През 1971г в Гърция управляваха т.н. "черни полковници" и войната между България и Гърция висеше на косъм. Никакви гръцки студенти не е имало през 1971г у нас. Не съм сигурен дори дали имаше дипломатически отношения между двете страни.
Въпросния мач не е по баскетбол ,а е по волейбол и беше много по-късно -след 90-та година. Разбира се няма никакво отношение към А.Солаков и Б.Велчев.
Ако 91-ва година на раждането ти е разбираемо да нямаш представа какво значи поданик на държава от НАТО да дойде в България преди 90-та година. Първата ми жена е холандка и знам какво се случваше.
damyanov1963 написа:Левски и Пирин държи рекорда по посещаемост в А група за всички времена, това го има във всички статистики, а на Дунав и Рома много поздрави от Левски и Барселона. За Берое...
Пак ти казвам: Левски-Пирин е един мач и от него не може да съдиш за всички останали хиляди други мачове сумарно.
Никой не сравнява Дунав-Рома със мачове на Барселона, Байерн или Ливърпул на националния. Просто стадионите са несъразмерими.
А точно за Берое (88-а година) бях лично на него и нямаше място игла да хвърлиш (тогава и двата отбора се бориха за трето място). Същия сезон на мача срещу Левски имаше много празни седалки и стадиона не беше пълен.
П.С Като си толкова информиран, я ми кажи твоя кумир освен за Левски и Ботев, за кои други български отбори е играл (в приятелски срещи)

pomiqrat написа:honda написа:pomiqrat написа:honda написа:pomiqrat написа:honda написа:А ГГ ще си върне ли дълговете?- а те са няколкостотин милиона лв.
Защото всички разбрахме ,че при ББ държавата му опрощаваше задължения или си затваряше очите.
Но ако се смени властта дали ще бъде точно така?
Е това как се случи?
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/ ... ia_petrol/
Вече го поствам за около 10 път и все имам надежда някой "припок" да коментира тази статия.
Какво се случва ,ако наследниците на Ершов спечелят?
Между другото на мен не ми известен случай когато България е била ответник в подобни дела и не ги е загубила.
Дебелан искал да си присвои Петрол и е мислел, че след фалита на КТБ ще я прилапа, но ГГ и ЦВ са му го намандахерцали и зариди действията на Дебелан отпреди фалита на КТБ Бъгария ще трябва да плаща. Какво не ти е ясно?
Това сериозно ли го написа.![]()
Какъв фалит,какви пет лева - тогава ДП и ЦВ бяха все още ортаци,като водещия беше габровския циганин.
Горкия ДП - как му го намандахерцали . Много бих желал да знам как става този трик с "намандахерцването" на човека ,който контролира всички лостове на държавата- прокуратурата, съда, ДАНС, МВР,МФ ,МИ . Предполагам ти ясно,че ако иска можеше да си вземе Петрол във всеки един момент.
Най-интересното ,че по документи ДП го няма никъде в цялата схема,докато ГГ го има.
И също така дали ГГ може да покаже документ с който е придобил Петрол?-Защото според ЦВ няма такъв документ,понежи никога не го е продавал. Но виж активите са минали през ГГ.
Това е все едно ,да намерят в гаража ти "Мерцедес S" -класа обявен за откраден и ти да твърдиш ,че нямаш нищо общо с това,но не можеш да докажеш ,че си го придобил по законен начин.
Нали си голям финансистКак може да не знаеш
Придобива собственост върху основните акционери на Петрол, прави цесии и воала
Грешен отговор,много грешен отговор.
Малко въпросчета- кои са основните акционери в Петрол?
За колко са цесиите и колко са активите и задълженията?
Как ще мине сделката през КФН?- Кой и беше шеф в онзи момент?
Тази схема може да мине без благословията на ДП на 30-ти февруари шестък![]()
Тук имаме класическа схема в ,която ГГ е бушон на ДП. Все пак има си йерархия. Трябва да се знае кой е боса.
Някакви доказателства или сме седнали пред блока да клюкарстваме?
Акционерите,цесиите ,активите и задълженията ги има в рапортите за фалита на КТБ ,наскоро ги постнах.
Шеф на КФН в онзи момент беше доста нашумелия напоследък Стоян Мавродиев -наскоро уволнен като директор на ББР обвързаност с ДП.
Дали ще се подпише Стоян Мавродиев или ДП май е едно и също,първия нямаше да направи каквото и да е без благословията на втория.
Тук не коментирам и ролята на прокуратурата и ДАНС(разбирай ДП)
Отделно синдиците на КТБ си бяха хора на ДП.
Така ,че "намандахерцването" е можело да стане "друго време,друг свят"

- damyanov1963
dido2k написа:damyanov1963 написа:Левски и Пирин държи рекорда по посещаемост в А група за всички времена, това го има във всички статистики, а на Дунав и Рома много поздрави от Левски и Барселона. За Берое...
Пак ти казвам: Левски-Пирин е един мач и от него не може да съдиш за всички останали хиляди други мачове сумарно.
Никой не сравнява Дунав-Рома със мачове на Барселона, Байерн или Ливърпул на националния. Просто стадионите са несъразмерими.
А точно за Берое (88-а година) бях лично на него и нямаше място игла да хвърлиш (тогава и двата отбора се бориха за трето място). Същия сезон на мача срещу Левски имаше много празни седалки и стадиона не беше пълен.
П.С Като си толкова информиран, я ми кажи твоя кумир освен за Левски и Ботев, за кои други български отбори е играл (в приятелски срещи)
Я ти кажи първо на колко години си бил, като статистик, когато си обикалял България да броиш корнерите и тъчовете на Левски. Да не излезеш по-деде от мене, или тате те водеше за ръчичка, да му попълваш тефтерЯ

Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Re: /анкета/ Без цензура!
Mitata написа:honda написа:Мита, практически целия български народ подкрепяше приватизацията - може да провериш програмите на всички политически партии от онзи момент.
До 1997г практически през цялото време (изключвам един период от по-малко от година ,когато управляваше правителството на Ф.Димитров(СДС) като последните месеци от управлението си беше блокирано понеже бне разполгаше с мнозинство в парламента) управляваше БСП - като лица като Д.Попов и Беров си бяха реално правителства на комунистите.
Всички знаем до къде се стигна - заплати от порядъка на 3-4 долара на месец.
Ти обвини въпросните политици ,че са ограбили народа чрез приватизацията. - никой от тях няма пряко отношение към приватизацията и изключвам Ст.Софиянски ,другите определено не са спечели някакви особенни материални средства от участието си в политиката.
Тогава забогатяха креатури на ДС - на първо място Ил.Павлов и в по-малка степен Маджо,Маргини, Гриша Ганчев, Д.Иванов(Митю Гестапото),братята Илиеви, тимаджиите,Черепа - доста от тях вече не са между живите. Друг е въпроса,че те бяха физическите изпълнители ,а истинските кукловоди стояха на задна линия.
Говориш за Мтел - периода в който е монополист е реално около година -година и половина. Когато през 1998г с парите на М.Чорни започна изграждането на мрежата (изискваща инвестиция от порядъка на 100 млн долара) се считаше за прекалено рискова инвестиция. В онзи момент нямаше българска банка,която да може да отпусне подобен кредит(най-вероятно и всичките заедно не можеха да отпуснат такава сума). Примерно историята с това как М.Чорни е получил лиценза на GSM оператор е много показателен.
За "Петрол" - сериозно ли ГГ е намалил дълговете на Петрол ,ама наистина ли- защото в собствените им документи е написано точно обратното.
Да при Левски има забавяне на плащанията към НАП- нещо ,което ние сме декларирали и се опитваме да обслужваме. Имат пулно право да ни "ударят".
Но ясно ли ти е,че ако бъдат поставени същите критерии ,вие въобще трябва да изхвърчите не само от ППЛ , но и от Търговския Регистър ,а лицата ГГ,ЮИ и ХС да бъдат съдени.
Хонда, факт е, синдиците на КТБ са завели иск срещу "Петрол" за 234 млн. лв. още през 2015г.. Твърденията ти за 500 млн. лв. дългове са несъстоятелни съчинения. Смятам, че за Ганчев няма да е проблем да върне на държавата въпросната сума.
Лакърдията за ДС бе съчинена и разпространена сред обществеността да могат новите властимащи след 1989г. да краднат на воля и да сочат с пръст "виновника" за проблемите. Както се вижда доста се окраде с дивашки организираната и проведена приватизация. А и след това НАП периодично опрощава стари дългове в размер на милиарди. Наскоро се заговори за нова вълна от несъбираеми дългове в размер на 9-10 милиарда лв..![]()
През 2008г. на ЦСКА бе отнет лиценз именно заради неосъществени плащания. Същото се случи и през 2015г.. Защо вие получихте лиценз? А, да вие сте отбора на всички власти, демек сте с височайши връзки и протекции.
Задълженията на "Петрол" са приблизително толкова ,но това не са единствените задължения на ГГ , с другите му задължения -общата сума е около 320 млн лв, като сложиш наказателната лихва за 7 години става около ( и може би малко над ) 500 млн лв. Това какво ти смяташ и какво прави ГГ са две съвсем различни неща. За това колко обича да плаща попитай някогашния му най-добър приятел - Ангел Бончев ( моите най-искрени съболезнования към него). Апропо плати ли и вашите дългове?
Почти всички от създателите на първите банки у нас ,както и първите мастити бизнесмени у нас имат много тясна и директна връзка с комунистическата ДС.
Не плащането на задължения към НАП е постоянна практика за съжаление.
Само че през 2008г НАП искаха от вас вие да се споразумеете с тях, но вие за 2 месеца не намерихте време дори да срещнете с тях. През 2008 г - лиценза за Европа се издаваше в началото на Април , но на вас ви дадоха 2 месеца отгоре само и само да се разберете с НАП . През 2015-16 вие сами си го направихте -като нямаш пари не даваш най-високите заплати в Групата. Да ти напомням ли ,че П.Манджуков беше обявил,че заплатите в ЦСКА по времето на Ал.Томов са по-високи от тези в Лудогорец в онзи момент. Примерно С.Буш беше уговорен за нас ,като щеше да получава 12 000 евро на месец , дойде при вас ,явно сте ни надцакали. Няма лошо стига да имате парите..