Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dido2k » 09 юли 2021 22:47

damyanov1963 написа:Аз също си спомням мачовете от едно време, това се скандираше само на сектор Г, докато на вас всички викаха свине.

Теб днес съвсем те е напекло слънцето. Успокой малко топката, че на тези години ще си докараш някоя беля.
Не те знам на какви мачове си ходил тогава, аз съм гледал Левски (ЦСКА също) и в Русе, Варна, В.Търново, Плевен че даже и в Свищов. Навсякъде по един и същи начин посрещаха гостите от Левски. На мачовете на ЦСКА всички мълчаха, може би е имало някакъв страх, не знам. Едва в края на 90-те смениха със "Бий Шопа по главата", но това беше за всеки софийски отбор

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2021 22:51

dido2k написа:
damyanov1963 написа:Аз също си спомням мачовете от едно време, това се скандираше само на сектор Г, докато на вас всички викаха свине.

Теб днес съвсем те е напекло слънцето. Успокой малко топката, че на тези години ще си докараш някоя беля.
Не те знам на какви мачове си ходил тогава, аз съм гледал Левски (ЦСКА също) и в Русе, Варна, В.Търново, Плевен че даже и в Свищов. Навсякъде по един и същи начин посрещаха гостите от Левски. На мачовете на ЦСКА всички мълчаха, може би е имало някакъв страх, не знам. Едва в края на 90-те смениха със "Бий Шопа по главата", но това беше за всеки софийски отбор

Сега, ако кажеш, че и не се**те по храстите на Армията, ще ти повярвам.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2021 22:56

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Моменти от тренировките на ЦСКА.
https://www.google.com/search?q=%D1%81% ... -Yc308m7KM

Жалка работа,сутринта добре започна,ама сега стана за резил.Не че ти правя намек ама повечето от клиповете които си постнал са между момчета,взимай се в ръце.

Уважавам чувството ти за мярка на благоприличие, но не използвай два аршина, ако обичаш.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2021 22:59

dido2k написа:

Ясно, обикалял си цяла България за да ходиш на мачове на Левски.
И как няма да мълчат на мачовете с ЦСКА, като не ви смятаха за дразнител.
На ваще мачове ходеха, колкото да си убиват времето в събота и неделя. Тогава във вестник спорт имаше и класация за най-посетен мач и винаги Левски беше на първо място.
Последна промяна от damyanov1963 на 09 юли 2021 23:04, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 09 юли 2021 23:02

damyanov1963 написа:Сега, ако кажеш, че и не се**те по храстите на Армията, ще ти повярвам.

Ти му разправяш едно, той си знае друго. Защо всеки Левскар си мисли, че щом не си за техния отбор, значи си от ЦСКА (припок или каквото друго някой се сетил)? Ало, в България съществуват и други отбори, чиято фенска база не е за пренебрегване. Също така има и други стадиони освен тая Армия (на която всъщност аз поне никога не съм гледал мач и не държа да ходя в бъдеще)

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 09 юли 2021 23:05

damyanov1963 написа:Ясно, обикалял си цяла България за да ходиш на мачове на Левски.

И какво лошо има в това да гледаш мачове на Левски, или на ЦСКА, Славия, Локото, Ботев (тогава се казваха Тракия) и т.н.
Етър и Берое също имаха много добри отбори: нищо общо със сегашните лекета с по 1000 татуировки

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2021 23:16

dido2k написа:
damyanov1963 написа:Ясно, обикалял си цяла България за да ходиш на мачове на Левски.

И какво лошо има в това да гледаш мачове на Левски, или на ЦСКА, Славия, Локото, Ботев (тогава се казваха Тракия) и т.н.
Етър и Берое също имаха много добри отбори: нищо общо със сегашните лекета с по 1000 татуировки

Нищо лошо, просто на Левски мачовете бяха най-посетени, щом си ходил на толкова мачове, значи го знаеш, не си криви душата, да го отричаш. Най- убедителния пример е мача на Левски с Пирин през 73-та, когато Пирин влезе за пръв път в А група. Питай някой стар фен на Пирин, колко тяхна публика беше дошла на Герена и колко след два кръга на Армията.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 юли 2021 23:18

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

Жалка работа,сутринта добре започна,ама сега стана за резил.Не че ти правя намек ама повечето от клиповете които си постнал са между момчета,взимай се в ръце.

Уважавам чувството ти за мярка на благоприличие, но не използвай два аршина, ако обичаш.

Жив и здрав да си,но в този форум трябва да сме стожери предвид възрастта ни,а не обекти за подигравка.Това с тоалетните и козирката вече не е актуално,нещата опират до това дали ще има отбори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 09 юли 2021 23:21

ugly bug написа:
goshev написа:Като гледам картофите и чипса им някой може ли да покаже снимка на палма сорт Герена?

Изображение

И Фикито до тоз био продукт и мисля, че Суха река отново ще се напои! :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2021 23:25

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

Жив и здрав да си,но в този форум трябва да сме стожери предвид възрастта ни,а не обекти за подигравка.Това с тоалетните и козирката вече не е актуално,нещата опират до това дали ще има отбори.

Съгласен съм, но поне един път да беше направил забележка на ваш фен, за да покажеш, че си стожер.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”