atanasovt048 написа:koisa написа:Вярвам когато видя играчите със синята фланелка и шалче.
Не е като да не сме виждали и резили след като играчите са позирали с фланелката
Какви резили?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
atanasovt048 написа:koisa написа:Вярвам когато видя играчите със синята фланелка и шалче.
Не е като да не сме виждали и резили след като играчите са позирали с фланелката
atanasovt048 написа:Някой знае ли на какви позиции играят новите диаманти? Знам само, че Чандъров е много културно и интелигентно момче, но дотам.
koisa написа:atanasovt048 написа:koisa написа:Вярвам когато видя играчите със синята фланелка и шалче.
Какви резили?
Iwocr написа:Футболистът на Септември София Здравко Димитров разкри, че през зимата от ЦСКА са отправили оферта за него, но не се е стигнало до споразумение между двата клуба.
„Имаше интерес от ЦСКА, имаше интерес и от други отбори, но засега съм футболист на Септември. Надявам се да играя някой ден за ЦСКА, защото съм фен от малък на „червените”. Оферта имаше от ЦСКА, но не се разбраха двата клуба. Ще тренирам усилено и времето ще покаже, дали ще бъдат трансфериран през лятото”, сподели Здравко Димитров за Дарик радио.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 27 госта