Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2013 11:56

siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.

Ивчо, стига бе брат ...

Партизан са изключително зле в момента.
Да, Лудогорец също играха слабо.
И 2-та мача бяха много зле от към качество.

Вчера също така гледах и мач за Купата на Лигата в Англия, между 2-ро дивизионен и 3-то дивизионен отбори, ами там качеството на игра беше по-високо. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 12:01

Без име написа:
siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.

:lol: :lol: :lol:
Сърбите са егати дърварите. Само тоя Грбич ми направи добро впечатление. Представям си щом Партизан е такъв хегемон, Цървена звезда на какво ниво са. Останали са им явно само школите и невероятните агитки.
Какво сме направили ние? Паднахме от Иртиш, а партизан едвам не отпаднаха от некви арменци, мисля че само гола на чужд терен ги покри, тъй че не са много над нас.

Ако този Партизан и Левски играят сърбите ще ви бият.За Партизан това беше четвърти официален мач.С всеки следващ играят по-добре.Продадоха една от звездите си за 10 милиона евро преди 1 месец.Няма база за сравнение между Иртиш и Партизан.Факт е,че Лудогорец отстрани най-титулувания отбор в Словакия и бивша Чехословакия-Слован Братислава.Успяха да бият и един от грандовете на Сърбия-Партизан 25 пъти шампион,финалист в КЕШ.Спечелиха си малко над 3 милиона евро от наградни фондове до момента.Осигуриха си още минимум 8 мача в Европа.Този отбор си пише неговата европейска история и заслужава уважение за това.Най-малкото донесе минимум 5 точки за клубния коефициент на България,а Левски завърши с половин точка.
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2013 12:05

Parmalat написа:Ако този Партизан и Левски играят сърбите ще ви бият.

Ти да не си нещо врачка ?? :roll:

Кой кого бие става ясно в мачовете, не в предположенията.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 12:10

THE G.A.M.E написа:

Ами гледам реално на нещата.Кажи ми според теб Иртиш по-силни ли са от Партизан?Аз като българин се радвам за Лудогорец.Малък отбор са нямат такава фенска маса,но до момента те и Ботев имат голямата заслуга коефициента на България тази година да е 2 до момента.В миналите две години бяха 1 и 0,750.Лудогорец със сигурност получава бонус точки за групите.2 за Лига Европа.Тогава коефициента става 2,5.Ако влязат в групите на ШЛ получават 4 бонус точки и коефициента на България става 3.Без да зачитам точките в плейофа който може да спечелят и евентуално ако Ботев се класира напред.
R.I.P

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 авг 2013 12:13

Parmalat написа:
THE G.A.M.E написа:

Ами гледам реално на нещата.Кажи ми според теб Иртиш по-силни ли са от Партизан?Аз като българин се радвам за Лудогорец.Малък отбор са нямат такава фенска маса,но до момента те и Ботев имат голямата заслуга коефициента на България тази година да е 2 до момента.В миналите две години бяха 1 и 0,750.Лудогорец със сигурност получава бонус точки за групите.2 за Лига Европа.Тогава коефициента става 2,5.Ако влязат в групите на ШЛ получават 4 бонус точки и коефициента на България става 3.Без да зачитам точките в плейофа който може да спечелят и евентуално ако Ботев се класира напред.

[offtopic]Колко точки имат Лудогорец до момента, имайки предвид че ще играят в плейофа за ШЛ?[/offtopic]
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2013 12:19

Parmalat написа:Ами гледам реално на нещата.Кажи ми според теб Иртиш по-силни ли са от Партизан?

Естествено, че не.
Макар че, само в мач помежду им може да се разбере това.
Ако както сам пишеш, гледаме реално, разликата между 2-та отбора, гледайки играта им, не е никак голяма.

И аз се радвам за "Лудите", пожелавам им не само да повторят постижението на Левски влизайки в груповата фаза на Шампионската лига, но и да се представят по-добре там от нас.

Но немога да си кривя душата ... От Партизан ... От този, настоящият, е останало само името.
Като класа и игра са много зле.
Но това по-никакъв начин на омаловажава успеха на Лудогорец.
Но не смятам, че е някакъв подвиг ... За мен още след 1-вото полувреме на мача в Разград, "Зелените" бяха далееееч по-добрият отбор.
Та в този ред на мисли ... Нищо изненадващо не се е случило.
Даже стана логичното ... По-добрият тим на Лудогорец продължава.

За мен по-скоро се омаловажава успеха на хората от Разград, като се пишат небивалици, като - "Подвиг".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 12:51

siniq_fen написа:
Parmalat написа:
THE G.A.M.E написа:

[offtopic]Колко точки имат Лудогорец до момента, имайки предвид че ще играят в плейофа за ШЛ?[/offtopic]

[offtopic]До момента са 3 точки,но въпроса е колко ще са бонус точките 2 или 4.Имат и още 2 мача преди групите на ШЛ като за победа се дава 1,а за равенсрво 0,5.[/offtopic]
R.I.P

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 12:57

THE G.A.M.E написа:
Parmalat написа:Ами гледам реално на нещата.Кажи ми според теб Иртиш по-силни ли са от Партизан?

Естествено, че не.
Макар че, само в мач помежду им може да се разбере това.
Ако както сам пишеш, гледаме реално, разликата между 2-та отбора, гледайки играта им, не е никак голяма.

И аз се радвам за "Лудите", пожелавам им не само да повторят постижението на Левски влизайки в груповата фаза на Шампионската лига, но и да се представят по-добре там от нас.

Но немога да си кривя душата ... От Партизан ... От този, настоящият, е останало само името.
Като класа и игра са много зле.
Но това по-никакъв начин на омаловажава успеха на Лудогорец.
Но не смятам, че е някакъв подвиг ... За мен още след 1-вото полувреме на мача в Разград, "Зелените" бяха далееееч по-добрият отбор.
Та в този ред на мисли ... Нищо изненадващо не се е случило.
Даже стана логичното ... По-добрият тим на Лудогорец продължава.

За мен по-скоро се омаловажава успеха на хората от Разград, като се пишат небивалици, като - "Подвиг".

Сегашния отбор на Партизан е в криза обаче феновете им винаги са постоянни в Европа.Една такава агитка не веднъж е помагала да бъде отстранен противник.Лично аз видях във етория мач един много опасен и с една идея по-добър Партизан от Разград.Даже мога да кажа,че това е най-добрия мач на Партизан в Шампионската Лига.Тъй като гледах и двата с Ширак.Има потенциал в техния отбор.
R.I.P

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 авг 2013 13:40

След като полседните 2 години си отпадал от Шамрок и Лимасол, не е чудно, че падаш и от лудогорец. В момента сме над тях във всеки един показател, с изключение на школите им, където са на светлинни години от нас.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2013 13:47

niki87 написа:След като полседните 2 години си отпадал от Шамрок и Лимасол, не е чудно, че падаш и от лудогорец. В момента сме над тях във всеки един показател, с изключение на школите им, където са на светлинни години от нас.

[offtopic]тоя па :lol: :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”