Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.
Само Левски!
siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.
Сърбите са егати дърварите. Само тоя Грбич ми направи добро впечатление. Представям си щом Партизан е такъв хегемон, Цървена звезда на какво ниво са. Останали са им явно само школите и невероятните агитки.
Какво сме направили ние? Паднахме от Иртиш, а партизан едвам не отпаднаха от некви арменци, мисля че само гола на чужд терен ги покри, тъй че не са много над нас.
[center]1914[/center]
- mistreated
- Контакти:
Без име написа:siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.
![]()
![]()
![]()
Сърбите са егати дърварите. Само тоя Грбич ми направи добро впечатление. Представям си щом Партизан е такъв хегемон, Цървена звезда на какво ниво са. Останали са им явно само школите и невероятните агитки.
Какво сме направили ние? Паднахме от Иртиш, а партизан едвам не отпаднаха от некви арменци, мисля че само гола на чужд терен ги покри, тъй че не са много над нас.
Голям зор видяха срещу арменците. Несвирени дузпи във втория мач, изпуснати доста положения. Общо взето снощи съдбата си взе от Партизан това, което им даде в предния кръг.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Без име написа:siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.
![]()
![]()
![]()
Не се излагай. Иртиш са изключително слаб отбор, който ако играе с Партизан отива на разлика и в двата мача. Ако ние бяхме на мястото на Лудогорец, щяхме да бъдем премазани.
Само Левски!
siniq_fen написа:Без име написа:siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.
![]()
![]()
![]()
Не се излагай. Иртиш са изключително слаб отбор, който ако играе с Партизан отива на разлика и в двата мача. Ако ние бяхме на мястото на Лудогорец, щяхме да бъдем премазани.
Иртиш не отпаднаха ли с 5-6 гола от някакви смешници във втория кръг?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:siniq_fen написа:Без име написа:siniq_fen написа:Партизан не знам дали са в криза, но в нашето първенство съвсем спокойно ще си станат шампиони. Който иска да омаловажи успеха на Лудогорец, да види ние с кого играхме и какво направихме.
![]()
![]()
![]()
Иртиш не отпаднаха ли с 5-6 гола от някакви смешници във втория кръг?
С общ резултат 3:4. Това няма значение де.
Само Левски!
Може, имах някакъв спомен, явно лъжлив, че са паднали с много...
[center]I'll be the savior of you all
Отпаднаха с 4-3 общ резултат. Иначе съм съгласен, че Иртиш не е кой знае какъв отбор и много се издънихме срещу тях...
Партизан може да са в криза, но Лудогорец има реален шанс за ШЛ, докато ние можем само да мечтаем за нещо подобно към момента, затова е най-добре да си гледаме паничката.
Партизан може да са в криза, но Лудогорец има реален шанс за ШЛ, докато ние можем само да мечтаем за нещо подобно към момента, затова е най-добре да си гледаме паничката.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Отпаднаха с 4-3 общ резултат. Иначе съм съгласен, че Иртиш не е кой знае какъв отбор и много се издънихме срещу тях...
Общо взето това исках да кажа.
Само Левски!
-
сини богове
- Контакти:
Някой знае ли защо Дъстли изпадна в немилост при Славиша? От всичките ментета при нас, Мюлдер беше най- постоянен в изявите си. Нещо не мога да схвана логиката. С какво Пинто е по- добър? За Силва изобщо не питам- той е най- ясен от всички.