цска е оТбора написа:Аз мисля, че Дарко повече ще ви липсва, а и проблема ви е в управлението.
Благодарен съм на такова проблемно управление като нашто,срямо вашто
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
цска е оТбора написа:Аз мисля, че Дарко повече ще ви липсва, а и проблема ви е в управлението.
daniel875 написа:Дарко никога не ми е бил сред любимците. Играта му много наподобява на Велизар Димитров от ЦСКА, но е не знам колко пъти по - мързелив от него. И като казвам играта му, имам предвид, че е интелигентен играч, когато иска, може. Но кога ще поиска да играе, само той си знае.
Преди него в Левски беше Мечо. Той беше в пъти по - добър от Тасевски. Между другото точно трансфера не толкока на Топузаков, а на Телкийски натежа в трудните моменти.
Иначе за останалите. Да, Гарра Дембеле определено ще ни липсва, но другите - не. Вижте по - добре за Левски е, че продаде Гарра-та, защото в нашите условия той отново щеше да получи удар под кръста. Злобните, завистливите хора са на всеки сантиметър и щеше да има поредна случка. Точно инцидентът през есента, добавяйки важните подпирания на Литекс във възловите мачове натежаха. Както и да е.
Напук на Гонзо, напук на Батков Левски ще е шампион през следващия сезон. Левски няма нужда от голям голмайстор. Има нужда от силни полузащитници.
batmanlevski написа:лоша работа нищо добро не ни чака,и как може да го дадат на тези селяни за без пари Гара струва поне 5-6 млн.евро догодина тези тарикати ще вземат 20-25 млн като го дадат на Челси или Реал Мадрид ,а батков взел да ми се радва .Глупак !
batmanlevski написа:лоша работа нищо добро не ни чака,и как може да го дадат на тези селяни за без пари Гара струва поне 5-6 млн.евро догодина тези тарикати ще вземат 20-25 млн като го дадат на Челси или Реал Мадрид ,а батков взел да ми се радва .Глупак !
Доктор Хаус написа:Часове след трансфера на Дембеле,Георги Иванов е вече в Германия.Той е нябелязал две имена за заместник на Гара и съобщи,че до началото на лагера ще има всички нови футболисти,които са му необходими за спечелването на дубъл и добро представяне в ЛЕ следващия сезон.Екслузивно,Гонзо преговаря с нападателя на Фрайбург Папис Сисе.Спрягания за Англия транфер на играча неочаквано пропадна и това отваря шанс на синия треньор да доведе много класен футболист в България!
Лично според мен Сисе ще замести Дембеле успешно!
зеления написа:Ще ти кажа какво правите - духате тапети като нас. В тази наша държава всеки, който е собственик на футболен клуб си разиграва коня, а ядовете остават за нас феновете.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, ElCochino, kolokolo и 26 госта