Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Без Гара ,Минев ,Сашо,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юни 2011 22:14

цска е оТбора написа:Аз мисля, че Дарко повече ще ви липсва, а и проблема ви е в управлението.

Благодарен съм на такова проблемно управление като нашто,срямо вашто
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 юни 2011 22:14

лоша работа нищо добро не ни чака,и как може да го дадат на тези селяни за без пари Гара струва поне 5-6 млн.евро догодина тези тарикати ще вземат 20-25 млн като го дадат на Челси или Реал Мадрид ,а батков взел да ми се радва .Глупак !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юни 2011 22:15

daniel875 написа:Дарко никога не ми е бил сред любимците. Играта му много наподобява на Велизар Димитров от ЦСКА, но е не знам колко пъти по - мързелив от него. И като казвам играта му, имам предвид, че е интелигентен играч, когато иска, може. Но кога ще поиска да играе, само той си знае.
Преди него в Левски беше Мечо. Той беше в пъти по - добър от Тасевски. Между другото точно трансфера не толкока на Топузаков, а на Телкийски натежа в трудните моменти.
Иначе за останалите. Да, Гарра Дембеле определено ще ни липсва, но другите - не. Вижте по - добре за Левски е, че продаде Гарра-та, защото в нашите условия той отново щеше да получи удар под кръста. Злобните, завистливите хора са на всеки сантиметър и щеше да има поредна случка. Точно инцидентът през есента, добавяйки важните подпирания на Литекс във възловите мачове натежаха. Както и да е.
Напук на Гонзо, напук на Батков Левски ще е шампион през следващия сезон. Левски няма нужда от голям голмайстор. Има нужда от силни полузащитници.

Много си прав!
А за полузащитниците-ние ги имаме.Стига да не ги правят..защитници;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 15 юни 2011 22:15

batmanlevski написа:лоша работа нищо добро не ни чака,и как може да го дадат на тези селяни за без пари Гара струва поне 5-6 млн.евро догодина тези тарикати ще вземат 20-25 млн като го дадат на Челси или Реал Мадрид ,а батков взел да ми се радва .Глупак !

:lol: :lol: :lol:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юни 2011 22:16

batmanlevski написа:лоша работа нищо добро не ни чака,и как може да го дадат на тези селяни за без пари Гара струва поне 5-6 млн.евро догодина тези тарикати ще вземат 20-25 млн като го дадат на Челси или Реал Мадрид ,а батков взел да ми се радва .Глупак !

Малко са 25 млн. за Гарра. В крайна сметка трябва да бие рекорда на Митко Бербатов, нали?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

falcon

Мнениеот falcon » 15 юни 2011 22:23

Според мен Реал Мадрид ще го вземат за 100 милиона и ще счупят трансферния рекорд на Роналдо ;) Батков направо ще си оскубе мустака :mrgreen:

Blue_Girl
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 22:23

Доктор Хаус написа:Часове след трансфера на Дембеле,Георги Иванов е вече в Германия.Той е нябелязал две имена за заместник на Гара и съобщи,че до началото на лагера ще има всички нови футболисти,които са му необходими за спечелването на дубъл и добро представяне в ЛЕ следващия сезон.Екслузивно,Гонзо преговаря с нападателя на Фрайбург Папис Сисе.Спрягания за Англия транфер на играча неочаквано пропадна и това отваря шанс на синия треньор да доведе много класен футболист в България!
Лично според мен Сисе ще замести Дембеле успешно!

Не ми се вярва този Сисе да дойде при нас, но ще видим!
:o
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 15 юни 2011 22:24

Абе право да ви кажа Тасевски откак се залюби с Ромина мн изпадна от форма.Дано го продадат.Най мн се видя липсата на Жо.Иначе имаме хора да оправим полузащтита.По притеснително е че си раздаваме юношите.Но дано е за добро.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без Гара ,Минев ,Сашп,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!

Мнениеот rsk » 15 юни 2011 22:25

зеления написа:Ще ти кажа какво правите - духате тапети като нас. В тази наша държава всеки, който е собственик на футболен клуб си разиграва коня, а ядовете остават за нас феновете.

Да, ама разликата е, че вие винаги духате тапети, а ние не.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”