Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
daydreamer
- Контакти:
Re: Въпроси към ръководството на Левски
А другата причина да сме на това ниво е, че сме добри в съживяването на играчи с лоша дисциплина- направо ги преобразяваме. Караджов, Венци Христов, даже и Иво Иванов се преобразиха при нас и отново са на високо ниво. Левски и ЦСКА повечето пъти съсипват играчите, а в Берое ги връщаме в правия път- ще видим дали ще се получи и с Костадин Стоянов- той също има лоша слава 
Re: Всекидневната около Левски
MuFc1878 написа:Rivaldo10 написа:Не мисля, че скоро ще видим играч с подобна визитка в Левски.
За 25/30К евра на месец може да дойдеАма като ги знам тия англизи какви са пияндета, ще надмине Рабех и Гарата...няма излиза от Студентски
Играчи с подобна визитка взимат в Англия такава заплата за седмица, не за месец.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
metodito написа:Спортният директор на Левски Наско Сираков явно е на едно мнение със съпругата си Илиана Раева относно поведението на феновете.
Ръководителят обяви, че привържениците създават голямо напрежение на „Герена”.
Сираков поясни, че никога клубът не е бил нападан толкова от своята публика, както по време на загубата с 1:2 от Локо (Пловдив) в неделя. Тогава привържениците освиркваха играчите на клуба и демонстративно не подкрепяха тима в тежкия момент.
Припомняме, че вчера Илиана Раева скочи срещу феновете на Левски, нападайки ги за държанието им на стадиона и направи гръмко сравнение с обесването на Васил Левски.
„Не може от първата минута да аплодираш подигравателно всяко грешно отиграване на отбора. Имам чувството, че някои хора идват на стадиона с предварителната нагласа да смачкат футболистите. Такова поведение на феновете е без аналог в историята на клуба. Аз лично и като играч, и като ръководител никога не съм се сблъсквал с подобно отношение. Убеден съм, че и Меси да доведем, трудно би се справил в тази обстановка”.
„От ясно по-ясно е, че в отбора има проблеми, и никой не го отрича. Необходими са нови играчи и ще ги вземем. Изключително съм изненадан обаче от отношението на публиката. Левски винаги се е славел с преданите си привърженици. В случая ги разбирам, че им се е натрупало доста разочарование. Но такъв негативизъм, такава омраза никога не е било. Изумен съм от ситуацията, която заварвам”, заяви Сираков в интервю за „Стандарт”.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1392311260
Ех, Насе, Насе...футболисти. Такъв батак на Герена не е имало досега и с кадровите смени, които направи допринесе за него. Публиката щеше да е доволна Топчо и Мариян да са треньори, ти си докара треньор. Малките в последно време спечелиха няколко турнира, ти им смени шефа. Натири Боримиров без ясни обяснения. Каза го в прав текст, човека - никой не му се е обаждал да му предлага нещо. Не казваш нищо от това, което се случва реално на Герена. Айде да речем, че на Гонзо не са му били ясни схемите, ами ти? Сложи си главата в торбата с това връщане.
Ако съм на мястото му си хващам парцалките и бягам, докато не са почнали да храчат и по мен.
Батакът е ПЪЛЕН! Към настоящия момент, кадровите проблеми в мъжкия отбор са последния дерт. "Левски" е разбит като организация на клуба.
И макар, че рискува да стане персона нон грата на Герена, искам Томислав да вземе позиция и да направи едно разследване за това, което се случи в последните две години.
НЕЩАТА СМЪРДЯТ!!!
Тонев и Батков подцениха хората на стадиона и феновете.
То и тоя щом почна да ми се оправдава с голямото напрежение...заеби! Ама да търси вина в публиката, която ги подкрепяше непрестанно в тия 5 години резил, малко ми идва в повече! Да престане да мрънка, а де вземе да върши някаква работа, а не амо да плямпа по медиите и фейсбука! Откак е дошъл само разправя за необходимостта от нови играчи, а такива няма. Оня другия къде ревеше да не си измиват ръцете с него - Дончо Донев и той...кво ми дири още не Герена, след като откакто е дошъл няма читав трансфер.
daydreamer написа:А другата причина да сме на това ниво е, че сме добри в съживяването на играчи с лоша дисциплина- направо ги преобразяваме. Караджов, Венци Христов, даже и Иво Иванов се преобразиха при нас и отново са на високо ниво. Левски и ЦСКА повечето пъти съсипват играчите, а в Берое ги връщаме в правия път- ще видим дали ще се получи и с Костадин Стоянов- той също има лоша слава
Супер, хайде да си вземете и Везалов да си го върнете в правия път
Какво излиза сега? Феновете на Левски са виновни за състоянието на клуба, според Насето.
Кога дойде, кога започна да се оправдава. Иначе на обещания е голям.
Кога дойде, кога започна да се оправдава. Иначе на обещания е голям.
-
volen`efendi
- Контакти:
шшшшшш ай спрете се малко а....всеки ден по 34286 теми с едни и същи тъпотии в тях, как не ви писна и на вас не знам. нормалните хора от агитките (за каквато се имате) не висят по цял ден във форумите да задават едни и същи въпроси, които не знам и на кой ги задавате - да не би сирака и ганьо да пишат във форума, а аз да не съм разбрал 
Чета ,че Спортинг ни предлагали бартер Божинов за Гари
тия луди ли са ? Да си предлагат залежалата стока другаде
тия луди ли са ? Да си предлагат залежалата стока другаде
Защитници да доведат,мани тия Бентлита
....
volen`efendi написа:шшшшшш ай спрете се малко а....всеки ден по 34286 теми с едни и същи тъпотии в тях, как не ви писна и на вас не знам. нормалните хора от агитките (за каквато се имате) не висят по цял ден във форумите да задават едни и същи въпроси, които не знам и на кой ги задавате - да не би сирака и ганьо да пишат във форума, а аз да не съм разбрал
Ти за какво се бориш, Ефенди? Това е темата "Всекидневната около Левски". Направи си нова и си стой там, щом не ти допада.
Дейвид Бентли, а?
Все пак вярвам в чудеса
Ако наистина го вземат, то това ще е уникален трансфер.
Все пак вярвам в чудеса
Ако наистина го вземат, то това ще е уникален трансфер.
Само Левски!