Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MuFc1878 » 31 юли 2013 10:01

Rivaldo10 написа:Не мисля, че скоро ще видим играч с подобна визитка в Левски.

За 25/30К евра на месец може да дойде :mrgreen: Ама като ги знам тия англизи какви са пияндета, ще надмине Рабех и Гарата...няма излиза от Студентски :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 юли 2013 10:09

25/30к евра? Не мисля, че нашите са толкова платежоспособни към момента.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2013 10:16

Спортният директор на Левски Наско Сираков явно е на едно мнение със съпругата си Илиана Раева относно поведението на феновете.

Ръководителят обяви, че привържениците създават голямо напрежение на „Герена”.

Сираков поясни, че никога клубът не е бил нападан толкова от своята публика, както по време на загубата с 1:2 от Локо (Пловдив) в неделя. Тогава привържениците освиркваха играчите на клуба и демонстративно не подкрепяха тима в тежкия момент.

Припомняме, че вчера Илиана Раева скочи срещу феновете на Левски, нападайки ги за държанието им на стадиона и направи гръмко сравнение с обесването на Васил Левски.

„Не може от първата минута да аплодираш подигравателно всяко грешно отиграване на отбора. Имам чувството, че някои хора идват на стадиона с предварителната нагласа да смачкат футболистите. Такова поведение на феновете е без аналог в историята на клуба. Аз лично и като играч, и като ръководител никога не съм се сблъсквал с подобно отношение. Убеден съм, че и Меси да доведем, трудно би се справил в тази обстановка”.

„От ясно по-ясно е, че в отбора има проблеми, и никой не го отрича. Необходими са нови играчи и ще ги вземем. Изключително съм изненадан обаче от отношението на публиката. Левски винаги се е славел с преданите си привърженици. В случая ги разбирам, че им се е натрупало доста разочарование. Но такъв негативизъм, такава омраза никога не е било. Изумен съм от ситуацията, която заварвам”, заяви Сираков в интервю за „Стандарт”.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1392311260
Ех, Насе, Насе...футболисти. Такъв батак на Герена не е имало досега и с кадровите смени, които направи допринесе за него. Публиката щеше да е доволна Топчо и Мариян да са треньори, ти си докара треньор. Малките в последно време спечелиха няколко турнира, ти им смени шефа. Натири Боримиров без ясни обяснения. Каза го в прав текст, човека - никой не му се е обаждал да му предлага нещо. Не казваш нищо от това, което се случва реално на Герена. Айде да речем, че на Гонзо не са му били ясни схемите, ами ти? Сложи си главата в торбата с това връщане.
Ако съм на мястото му си хващам парцалките и бягам, докато не са почнали да храчат и по мен.

Батакът е ПЪЛЕН! Към настоящия момент, кадровите проблеми в мъжкия отбор са последния дерт. "Левски" е разбит като организация на клуба.
И макар, че рискува да стане персона нон грата на Герена, искам Томислав да вземе позиция и да направи едно разследване за това, което се случи в последните две години.

НЕЩАТА СМЪРДЯТ!!!
Тонев и Батков подцениха хората на стадиона и феновете.
Последна промяна от metodito на 31 юли 2013 10:24, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 юли 2013 10:16

Rivaldo10 написа:25/30к евра? Не мисля, че нашите са толкова платежоспособни към момента.

Махаш Бру и Лопес....сигурно толкова им е надника общо и на двамата за месеца :)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 31 юли 2013 10:37

MuFc1878 написа:
Rivaldo10 написа:Не мисля, че скоро ще видим играч с подобна визитка в Левски.

За 25/30К евра на месец може да дойде :mrgreen: Ама като ги знам тия англизи какви са пияндета, ще надмине Рабех и Гарата...няма излиза от Студентски :lol:

И ще каже така: "йеа, ай лайк Булгериааааа, АЙ лов Булгериаааа, чийп алкохол анд а лод ъф бичеззз"
Вероятно ще иска да завърши кариерата си тук, а и да не иска, пак ще я завърши :mrgreen:

milanov69
Контакти:

Въпроси към ръководството на Левски

Мнениеот milanov69 » 31 юли 2013 10:43

Как става така , че вземате анонимници като Силва, Бру, Ели...и много други.....да не ги изброявам и плащате за тях, а хората от Черноморец, Берое, Локо Пд. и т.н. си вземат играчи от трета и четвърта, едикоя си дивизия и са с 3 класи по-силни от нашите туристи ? Кой търси футболисти за Левски? Някакъв малоумник или някой доста по-умен от вас , за да ви папка паричките ? Вие мазохисти ли сте или олигофрени ? И на всичкото отгоре другите БГ отбори после ни продават за пари тези чужди играчи .....Дембеле, Карвальо и т.н. ! Докога с тази идиотщина Г-да ръководители , директори, треньори ????

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Въпроси към ръководството на Левски

Мнениеот blue SASHO77 » 31 юли 2013 10:58

milanov69 написа:Как става така , че вземате анонимници като Силва, Бру, Ели...и много други.....да не ги изброявам и плащате за тях, а хората от Черноморец, Берое, Локо Пд. и т.н. си вземат играчи от трета и четвърта, едикоя си дивизия и са с 3 класи по-силни от нашите туристи ? Кой търси футболисти за Левски? Някакъв малоумник или някой доста по-умен от вас , за да ви папка паричките ? Вие мазохисти ли сте или олигофрени ? И на всичкото отгоре другите БГ отбори после ни продават за пари тези чужди играчи .....Дембеле, Карвальо и т.н. ! Докога с тази идиотщина Г-да ръководители , директори, треньори ????

+1914
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 31 юли 2013 11:01

А също и защо има пари за Силва, а нема за Георги Терзиев? Примерно! Да не е защото комисионната ще отиде в неправилните ръце?
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 31 юли 2013 11:01

Вземете Коко Динев за скаут,в намирането на играчи е доста добър.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 31 юли 2013 11:17

milanov69 написа: а хората от Черноморец, Берое, Локо Пд. и т.н. си вземат играчи от трета и четвърта, едикоя си дивизия и са с 3 класи по-силни от нашите туристи ?

В Берое имахме късмет, че при Илиан Илиев взехме Ливраменто (него сега го няма вече, но беше добър фуболист- вдигна класата и на Славия докато беше там). Та Ливраментов сподели с приятели и познати, че в Берое не е лошо и дойдоха и други- част от тях качествени. Последното попълнение, Евандро Ронкато, казва: „Познавам се с Елиаш и Каядо и те ме убедиха да дойда в Берое. Това е една от причините да избера да продължа кариерата си в Берое. С тях сме много добри приятели”. Голяма част от успешните ни чужденци се познават и сами се намират :)

Върни се в “Левски”