Rivaldo10 написа:Не мисля, че скоро ще видим играч с подобна визитка в Левски.
За 25/30К евра на месец може да дойде
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Не мисля, че скоро ще видим играч с подобна визитка в Левски.
Спортният директор на Левски Наско Сираков явно е на едно мнение със съпругата си Илиана Раева относно поведението на феновете.
Ръководителят обяви, че привържениците създават голямо напрежение на „Герена”.
Сираков поясни, че никога клубът не е бил нападан толкова от своята публика, както по време на загубата с 1:2 от Локо (Пловдив) в неделя. Тогава привържениците освиркваха играчите на клуба и демонстративно не подкрепяха тима в тежкия момент.
Припомняме, че вчера Илиана Раева скочи срещу феновете на Левски, нападайки ги за държанието им на стадиона и направи гръмко сравнение с обесването на Васил Левски.
„Не може от първата минута да аплодираш подигравателно всяко грешно отиграване на отбора. Имам чувството, че някои хора идват на стадиона с предварителната нагласа да смачкат футболистите. Такова поведение на феновете е без аналог в историята на клуба. Аз лично и като играч, и като ръководител никога не съм се сблъсквал с подобно отношение. Убеден съм, че и Меси да доведем, трудно би се справил в тази обстановка”.
„От ясно по-ясно е, че в отбора има проблеми, и никой не го отрича. Необходими са нови играчи и ще ги вземем. Изключително съм изненадан обаче от отношението на публиката. Левски винаги се е славел с преданите си привърженици. В случая ги разбирам, че им се е натрупало доста разочарование. Но такъв негативизъм, такава омраза никога не е било. Изумен съм от ситуацията, която заварвам”, заяви Сираков в интервю за „Стандарт”.
Rivaldo10 написа:25/30к евра? Не мисля, че нашите са толкова платежоспособни към момента.
MuFc1878 написа:Rivaldo10 написа:Не мисля, че скоро ще видим играч с подобна визитка в Левски.
За 25/30К евра на месец може да дойдеАма като ги знам тия англизи какви са пияндета, ще надмине Рабех и Гарата...няма излиза от Студентски
milanov69 написа:Как става така , че вземате анонимници като Силва, Бру, Ели...и много други.....да не ги изброявам и плащате за тях, а хората от Черноморец, Берое, Локо Пд. и т.н. си вземат играчи от трета и четвърта, едикоя си дивизия и са с 3 класи по-силни от нашите туристи ? Кой търси футболисти за Левски? Някакъв малоумник или някой доста по-умен от вас , за да ви папка паричките ? Вие мазохисти ли сте или олигофрени ? И на всичкото отгоре другите БГ отбори после ни продават за пари тези чужди играчи .....Дембеле, Карвальо и т.н. ! Докога с тази идиотщина Г-да ръководители , директори, треньори ????

[/offtopic]milanov69 написа: а хората от Черноморец, Берое, Локо Пд. и т.н. си вземат играчи от трета и четвърта, едикоя си дивизия и са с 3 класи по-силни от нашите туристи ?
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, mikata и 20 госта