Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2011 21:50

metodito написа:Срещу Мюлдер имам въззражения за офанзивните му действия, не за защитните. Той не може да подава добре, трудно му е да се връща. Но е научен футболист. Знае как да застава, как с тяло да излъже нападател и тъ нъ. Но с тези напъни да ходи напред - не ми харесва.
Дали съсипаха Грийн, или формата му спадна, но той не е "онзи" Грийн, когато дойде. Сърцат футболист, но напоследък е невъздържан, избухлив... Кой е виновен?! Дали Гонзо или самият Грийн - не знам, но той не е онзи Грийн, който вкара на Гент, а е Грийн, който си изпроси червеният картон срещу словаците (!!! между другото никой не каза дали не е провокиран от словака и с какво.).
Забравих Гаджев. Той е истинският капитан на отбора!
Кашчей написа:
Кой?С какво?

Кой?! Има достатъчно имена. Виж с какво... с парите на Тошко, разбира се.
Това как нямал кинти... да бе, да.
Кинти има, желание няма.

Дай име, а не просто така.....Има една чудна песен на Висоцки....Если друг оказался вдруг, и не трус, и не враг, а просто так!

Гонзо и Батков са си "просто так", особено Гонзо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 окт 2011 22:24

До тук добре ! Гонзо още е треньор, което е добре, мине ли и утре без промяна всичко си остава постарому.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 29 окт 2011 22:34

onegavon написа:До тук добре ! Гонзо още е треньор, което е добре, мине ли и утре без промяна всичко си остава постарому.

Защо? Неделя ли са обявили, че е крайния срок за смяна на треньора? :?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 окт 2011 22:52

Обаче всички червени треперят, случайно Левски да не вземат да назначат истински треньор ... :lol:
И има защо ...
С капацитет като "Гонзо", ако не разполагахме с играчите, които имаме ... Вероятно щяхме да делим последното място със Светкавица !

Но хората, които поне малко си имат понятие от футбол им е пределно ясно, че в Левски има футболисти, които са над средното ниво за 'А' група ...
И при един нормален треньор, сега отбора щеше да си е претендент N 1 титлата :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2011 07:49

THE G.A.M.E написа:

Но хората, които поне малко си имат понятие от футбол им е пределно ясно, че в Левски има футболисти, които са над средното ниво за 'А' група ...

(Такива за мен са Гаджев и Дарко само. Калво е най-техничният футболист може би, но не и най-комбинативният.)
Кого имаш предвид? :roll:
Башлиев? Старокин? Милиев? Йовов? Младенов? Огнянов? Иво Иванов? Тодор Христов? Арш?
Аз съм на мнение, че сме пълни с куци коне, но пак ще кажа, че Гонзо трябва/ше да се разтърси за момчета от школата.
Всеки! от тези 9 човека (в една група от 23-24 футболисти, толкова брак е много), които изредих не може да е по-силен от най-добрият на неговия пост в някоя от младежките формации. Убеден съм! Мъри също имаше такава дилема на времето пред себе си. Искаше се от него от нищо да прави нещо, и с трици маймуни да лови.
Истината е, че доста младежи изпробва и то в реални мачове, не в тренировки, но накрая останаха тези, които трябва.
Малките са ценността на този клуб и аз си миля, че публиката щеше да му прости на Гонзо, ако бе направил отбор от голобради младежи, а не сбирщайн от неуспели кметове и псевдофутболисти.
Един 17-годишен може да се развива, докато един 30 годишен, къде ще го променяш? За кога?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2011 08:12

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:

(Такива за мен са Гаджев и Дарко само. Калво е най-техничният футболист може би, но не и най-комбинативният.)
Кого имаш предвид? :roll:
Башлиев? Старокин? Милиев? Йовов? Младенов? Огнянов? Иво Иванов? Тодор Христов? Арш?
Аз съм на мнение, че сме пълни с куци коне, но пак ще кажа, че Гонзо трябва/ше да се разтърси за момчета от школата.
Всеки! от тези 9 човека (в една група от 23-24 футболисти, толкова брак е много), които изредих не може да е по-силен от най-добрият на неговия пост в някоя от младежките формации. Убеден съм! Мъри също имаше такава дилема на времето пред себе си. Искаше се от него от нищо да прави нещо, и с трици маймуни да лови.
Истината е, че доста младежи изпробва и то в реални мачове, не в тренировки, но накрая останаха тези, които трябва.
Малките са ценността на този клуб и аз си миля, че публиката щеше да му прости на Гонзо, ако бе направил отбор от голобради младежи, а не сбирщайн от неуспели кметове и псевдофутболисти.
Един 17-годишен може да се развива, докато един 30 годишен, къде ще го променяш? За кога?

точно за това говоря и аз

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 30 окт 2011 09:39

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:

Вярно 4е играчите ни са над средното ниво за А група, за някъде около 4-5 място
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 окт 2011 10:59

Темата можеше да има наполовина страници в мнения за или против Гонзо...Ако не беше пустия му инат и завидно странното му самочувствие,че става и за треньор и за спортен директор и за скаут и за мениджър.Само погледнете на какви треньори беше пряк началник-Ратко Достанич,Ясен Петров,Тони Здравков...Все хора без характер,без воля за промяна,каквото им нареди шефа,това става.Не ви ли изглежда странен факта,че от позицията на времето треньори като Илиян и Херо отказаха да работят с Гонзо,а хора като Борето и Кокала се скъсваха да плюят по отбора от червени медии?!Истината е,че ако Батков не назначи някой качествен треньор например Мъри тежко му и горко му начело с този спортен директор... :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 30 окт 2011 12:39

eelche написа:Темата можеше да има наполовина страници в мнения за или против Гонзо...Ако не беше пустия му инат и завидно странното му самочувствие,че става и за треньор и за спортен директор и за скаут и за мениджър.Само погледнете на какви треньори беше пряк началник-Ратко Достанич,Ясен Петров,Тони Здравков...Все хора без характер,без воля за промяна,каквото им нареди шефа,това става.Не ви ли изглежда странен факта,че от позицията на времето треньори като Илиян и Херо отказаха да работят с Гонзо,а хора като Борето и Кокала се скъсваха да плюят по отбора от червени медии?!Истината е,че ако Батков не назначи някой качествен треньор например Мъри тежко му и горко му начело с този спортен директор... :roll:

Добре, от къде на къде Мъри е добър треньор ?!
за 3 години беше изгонен позорно от 4 отбора. Не ми прави добро впечатление медийното му присъствие напоследък. Дава акъли, изживява се като вся и всьо във футбола, едва ли не той го е създал. Знаем че беше марионетка на Сираков и приноса му за синята приказка не е особено голям. Сърбали сме му попарата и на него, скирори, -16 т. после с национала, анортозис, литекс и т.н. Според мен е напълно несъстоятелен като старши треньор и провала му е гарантиран, само ще удължи агонията ни с още 1-2 години докато не решите че и той не става
Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 30 окт 2011 13:59

TB1957 написа:Добре, от къде на къде Мъри е добър треньор ?!
за 3 години беше изгонен позорно от 4 отбора. Не ми прави добро впечатление медийното му присъствие напоследък. Дава акъли, изживява се като вся и всьо във футбола, едва ли не той го е създал. Знаем че беше марионетка на Сираков и приноса му за синята приказка не е особено голям. Сърбали сме му попарата и на него, скирори, -16 т. после с национала, анортозис, литекс и т.н. Според мен е напълно несъстоятелен като старши треньор и провала му е гарантиран, само ще удължи агонията ни с още 1-2 години докато не решите че и той не става

Недей да пишеш глупости, защото в една друга тема ти бях отговорил на всичките тези въпроси, точка по точка, но явно нищо от това не ти е влезнало в главата! Ще ти пейстна мнението ми от там, за да не пиша всичко наново:

TB1957 написа:Твърдо против...... ето и аргументите ми:
1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)
2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания
3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора
4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички
5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме

Както написах по-горе се опитвам да гледам реалистично, а не само да плюя! Ще се опитам да те оборя по всички точки, които си написал:

"1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)" - през оня сезон може и да сме били на 16 точки зад червените, но забравяш нещо много важно! През зимния трансферен прозорец бяха разпродадени повече от половината титуляри, а именно: Йовов, Мечо, Топузаков, Ричи, Бардон, Домовчийски, Емил Ангелов! Бяха закупени тримата бразилци и Еньо, това е!

"2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания" - не знам кои негови изказвания визираш, но е хубаво да се обосновеш!

"3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора" - значи след престоя си в Левски е бил треньор в 3 отбора! Литекс, където им остави готов шампионски отбор, националния, където играхме къде, къде по-добре от момента и в Анортозис, който беше на 2 точки от първия (Апоел Никозия)!

"4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички" - не знам да е казвал нещо подобно...ако искаш можеш да дадеш линк към това интервю...

"5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме" - аз бях от хората, които искаха да дадат шанс на Гонзо като треньор...проблемът е, че той или не става за треньор, или има нещо друго, което не ни е известно на нас! :arrow: справка резултатите на Левски към този момент :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Левски”