Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Сега потърсих официалния сайт на Израелската федерация - има го вече обявено, да. Днес щял да пристигне с агента си там, за да подпише договор, а на 1-ви юли започва официално работа. Качили са снимка и в официалния им профил в Инстаграм.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Мен повече ме притеснява това,че до първия мач остават две седмици,а двата ни титулярни бека нямат още пълноценна тренировка с отбора 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Мен повече ме притеснява това,че до първия мач остават две седмици,а двата ни титулярни бека нямат още пълноценна тренировка с отбора
Само това да е, бял кахър е...
metodito написа:На мен и двата сайта ми изглеждат малко като блогове вместо големи медии. Не знам. Специалист от такъв ранг за спортен директор на бг клуб ми звучи несериозно. Еле пък на подчинение на бай Спас, дето го играе и собственик и мениджър и спортен директор и скаут и не знам какво още.
Виждам че се интересуваш от чужди медии. ..що не вземеш да попрочетеш нещо и за " бай ти Спас" ?
Може пък да вземе да ти светне защо той може да преговаря с такива като Вили и Абрамович а никой от останалите местни бабайти който боготвориш не.
- metodito
- Контакти:
goro_man написа:metodito написа:На мен и двата сайта ми изглеждат малко като блогове вместо големи медии. Не знам. Специалист от такъв ранг за спортен директор на бг клуб ми звучи несериозно. Еле пък на подчинение на бай Спас, дето го играе и собственик и мениджър и спортен директор и скаут и не знам какво още.
Виждам че се интересуваш от чужди медии. ..що не вземеш да попрочетеш нещо и за " бай ти Спас" ?
Може пък да вземе да ти светне защо той може да преговаря с такива като Вили и Абрамович а никой от останалите местни бабайти който боготвориш не.
Кои бабаЙти по-точно "боготворя"? За "бай ти Спас" съм прочел, което ми е трябвало.
- blue avalanche
- Контакти:
Чета, че, след като излъгахме Удинезе да купят мегаталанта Вутов, сега ще си го купуваме обратно.
Понеже той при тях страшно много се разви и напредна.
Купим ли го сега, после ще го натирим без пари. Защото никой повече няма да се прецака да го купи.
Отделно ще ни трови нервите още...
Купим ли го сега, после ще го натирим без пари. Защото никой повече няма да се прецака да го купи.
Защитник и нападател ще пристигнат в Левски до няколко дни. Най-късно до средата на другата седмица в клуба чакат двама футболисти, които са одобрени и желани от треньора Делио Роси.
Наскоро италианският специалист препрати топката към ръководството, загатвайки, че не е доволен от факта, че не са привлечени играчи, за които шефовете знаят "от три месеца".
blue avalanche написа:Чета, че, след като излъгахме Удинезе да купят мегаталанта Вутов, сега ще си го купуваме обратно.
За жалост най-слабо представящият се футболист, в пъти по-зле от Прохазка и Панайотов...
Дано покаже добри игри, защото миналият сезон беше трагичен...
1914.1902 написа:Защитник и нападател ще пристигнат в Левски до няколко дни. Най-късно до средата на другата седмица в клуба чакат двама футболисти, които са одобрени и желани от треньора Делио Роси.
Наскоро италианският специалист препрати топката към ръководството, загатвайки, че не е доволен от факта, че не са привлечени играчи, за които шефовете знаят "от три месеца".
Бек/ове, кога?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
"Бековете" не влизат ли в определението "защитник"?