Как може проблемът да е само психологически, като Левски играе едно и също от много време насам - демек нищо. Проблемите в защита не са от днес. Проблемите в халфовата линия не са от днес. Като имаха пълната подкрепа на феновете в края на сезона как се оакаха тотално срещу Берое и Славия?
И изобщо какво значи "психологически проблем", когато ти получаваш пари, за да играеш. Ако утре собствениците на клуба имат "психологически проблем" с плащането на заплатите, дали футболистите ще кажат "ОК, няма страшно, ще ни платите, когато излезете от психологическата си дупка"?!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
siniq_fen написа:plamenst7 написа:siniq_fen написа:Пълни глупости. Литекс като нямат фенове защо играят 10 пъти по-добре от нашите педалчета?
Защото никой не ги псува и обявява за най-големите боклуци след всяка загуба.
Ми най-вероятно са си най-големите боклуци.
Торес като всеки му се смее, защо има 2 европейски, 1 световна и една титла от ШЛ?
Ми не съм съгласен. Да-има и такива които са си слаби, но има и такива, които могат много повече от това което показват в последните мачове. И не го показват не защото не искат, а защото са се гипсирали. Нали не мислиш, че на някой му е приятно след всеки мач да го ругаят. Просто по-голямата част от публиката на Левски няма уважение дори към легендите на клуба, да не говорим към останалите футболисти. Много добре знам какви обиди съм чувал по адрес на футболисти с огромен принос за Левски каквито са Сираков, Гонзо, Боримиров, Стоилов и много други.
plamenst7 написа:siniq_fen написа:Пълни глупости. Литекс като нямат фенове защо играят 10 пъти по-добре от нашите педалчета?
Съвсем друга е политиката на клуба. Имат добри скаути, добра школа
- mistreated
- Контакти:
MuFc1878 написа:plamenst7 написа:siniq_fen написа:Пълни глупости. Литекс като нямат фенове защо играят 10 пъти по-добре от нашите педалчета?
Съвсем друга е политиката на клуба. Имат добри скаути, добра школаАко и при Левски бе така, а не да се разчита на случайност! ДЮШ пък отдавна е зачеркната
Ами значи пак опираме до грешна политика на клуба. Тогава защо привържениците не трябва да показват недоволството си?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Всеки сам решава дали да отиде на мач или не. Аз съм против да се обявяват такива крайни бойкоти (да не се ходи въобще или пък всички да са мумии). Тук разбира се не отчитам, че в България манталитета е да се подкрепя при успехи.....
- boyko-borisov
Преди 2 години титлата ви беше предначертана, но след наглото ви държане в Разград тя е само един блян.
MuFc1878 написа:Всеки сам решава дали да отиде на мач или не. Аз съм против да се обявяват такива крайни бойкоти (да не се ходи въобще или пък всички да са мумии). Тук разбира се не отчитам, че в България манталитета е да се подкрепя при успехи.....
Аз бих ходил на мачове дори когато не се борим за нищо, стига да се играе приятен за окото футбол. При тази "продукция" не считам за необходимо да си отделям времето и парите.
Само Левски!
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:Това не е бойкот срещу отбора. Това се превръща в бойкот срещу клуба. Ако протестът имаше за мишена Батков, ок, но как пък за тези години само той не е виновен?
Докога нов отбор всеки сезон бе, мойте? Всеки сезон в титулярния състав има 4-има и повече! нови. Докога?!!! А относно горното ми изречение, имаше хора, които преди мен го казаха: сега Наско ще бъде употребен и изхвърлен! Гневът, т.нар. "народен" гняв ще се насочи към Наско и много вероятно към Славиша. Но дали той не е умело насочван от някой? Най-лесно за носа се водят обезверени и отчаяни хора.
Къде беше този гняв, когато махаха Мъри, когато се подиграваха с Кривия, Иванков, Бардон, Гонзо, Мечо? През всичките тези години трябваше да има протест срещу управлението на Батков!
Тук не искам да засягам спекулативни теми. Просто човекът не е мениджър. Дай му една компания в цветущо здраве, той ще я срине за 5 години. Той не разбира от мениджмънт и има лоши съветници. Наско също не отбира от управление, но разбира от футбол - именно заради това Гонзо докара Костов-мостов, Кратко и сие, а Наско докара Майстора, Муслин и Мъри.
Както Пепи Димитров каза ''Жал ми е за хал ми е за хора като Гонзо''
siniq_fen написа:MuFc1878 написа:Всеки сам решава дали да отиде на мач или не. Аз съм против да се обявяват такива крайни бойкоти (да не се ходи въобще или пък всички да са мумии). Тук разбира се не отчитам, че в България манталитета е да се подкрепя при успехи.....
Аз бих ходил на мачове дори когато не се борим за нищо, стига да се играе приятен за окото футбол. При тази "продукция" не считам за необходимо да си отделям времето и парите.
Аз съм на това мнение още от 2009
и какъв ще е тоя приятен футбол от български отбор, който няма да е печеливш ?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]