Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Помните ли-те "играха" със синята фланелка.
Прохазка и Михелич не само че не бяха лоши играчи, а и имаха желание да се раздават за Левски.
Може би най-класните футболисти, чужденци, играли за "Левски" са Лусио Вагнер, Седрик Бардон и може би Жоазиньо. Пантелич и той ставаше горе долу.
messi.fan написа:Може би най-класните футболисти, чужденци, играли за "Левски" са Лусио Вагнер, Седрик Бардон и може би Жоазиньо. Пантелич и той ставаше горе долу.
Според мен и Пажин
terata написа:От тия изброените, само Тони Калво се запомни с нелоши мачове. Всички останали бяха ебати трагедията.
Е Жуниньо си беше добър и той, ама го докараха от Славия. Така и не разбрах, защо с толкова асистенции и добри мачове Калво и Жуниньо бяха оставени да си тръгнат. А това с Грийн не ми го побира ума още. Ако тия тримата бяха в Левски миналата година ставахме първи.
N3-BUL написа:messi.fan написа:Може би най-класните футболисти, чужденци, играли за "Левски" са Лусио Вагнер, Седрик Бардон и може би Жоазиньо. Пантелич и той ставаше горе долу.
Според мен и Пажин
А сър Гара Дембеле

Е Калво си е футболист за стандартите на А група, даже и тоя словенеца не беше чак толкова лош.
rhaegar написа:Можем още 5 пъти по толкова да изредим и какво от това?
А щом са толкова много дали причината е в тях или в "отбора" Левски. Защо някой си не зададе и тоя въпрос. Футболисти с не лоши, даже добри визитки, взимат се с големи заплати и очаквания, играят по 2-3 мача и според "спецовете" на Герена се обявават за пълни некадърници и не знам какво си. Според мен проблема е в самите ръководители на Левски, не може да си сменяш треньорите и играчите като носни кърпи и да обвиняваш само тях за това. Все пак не може всички от първия мач да паснат като дялани камъни(като Дембеле) и да направят чудеса. Трябва и отбор, в който да си покажеш възможностите и да се развиваш.
- batmanlevski
- Контакти:
Тони Калво си е истинска звезда за крило 8 гола за 16 мача като титуляр е доста добро постижение ,кой от сегашните ни нападатели може да се похвали с по добра статистика - никой ! надявам се скоро да се върне заедно с Жуниор и Дембеле !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- batmanlevski
- Контакти:
komandini написа:terata написа:От тия изброените, само Тони Калво се запомни с нелоши мачове. Всички останали бяха ебати трагедията.
Е Жуниньо си беше добър и той, ама го докараха от Славия. Така и не разбрах, защо с толкова асистенции и добри мачове Калво и Жуниньо бяха оставени да си тръгнат. А това с Грийн не ми го побира ума още. Ако тия тримата бяха в Левски миналата година ставахме първи.
Жуниор има близо 30 гола в Турция ,все още има желание да се върне в Левски защото отбора му е слаб . А кой ще обясни защо голмайстора ни от миналото първенство беше даден без пари -Базил си класа за нашето първенство и по него ще въздишаме доста дълго ,кой мъти водата ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
Според мен едни от най-добрите чужденци играли в Левски макар и защитници са Лусио Вагнер и Игор Томашич.