Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Без Гара ,Минев ,Сашо,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!
Левскари как мислите вие???
Последна промяна от Ar4i на 15 юни 2011 21:44, променено общо 1 път.
Re: Без Гара ,Минев ,Сашп,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!
Ще ти кажа какво правите - духате тапети като нас. В тази наша държава всеки, който е собственик на футболен клуб си разиграва коня, а ядовете остават за нас феновете.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Еми нали взехте Иван Цветков, Тодор Христов и Орлин Старокин, те не са по лоши от тези дето си изброил. Освен Гарата естественно, той ще ви липства, но съм сигурен че ще вземете друг класен нападател. Успех 

Re: Без Гара ,Минев ,Сашо,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!
Между другото тоя Сашо ви беше най-слабия футболист. Не знам как го изтърпяхте толкова време. Добре че се отървахте от него. Отдавна е свършил за големия футбол.

drughi написа:Еми нали взехте Иван Цветков, Тодор Христов и Орлин Старокин, те не са по лоши от тези дето си изброил. Освен Гарата естественно, той ще ви липства, но съм сигурен че ще вземете друг класен нападател. Успех
Мерси!Пак направихме добра селекция само за това му правя евала на Гонзо от доста време не сме правили добри селекции две години поред
Жоржиньо написа:drughi написа:Еми нали взехте Иван Цветков, Тодор Христов и Орлин Старокин, те не са по лоши от тези дето си изброил. Освен Гарата естественно, той ще ви липства, но съм сигурен че ще вземете друг класен нападател. Успех
Мерси!Пак направихме добра селекция само за това му правя евала на Гонзо от доста време не сме правили добри селекции две години поред
Тази селекция все още не бих казал ,че е добра. Но ще видим. Дано се справят новите момчета

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Neron
- Контакти:
Ще се борим за Европа с всички сили догодина ако селекцията продължава по този начин.Изредиха се сенегалци англичани бразилци французи сърби холандци португалци и от 10 играча никой не е взет друг е въпроса че 95% от тях имат по 5 гола за цялата си кариера и дори контузен Гарата ще е 3 пъти по добре от тях.Да взехме Христов и Цветков обаче ще им трябва известно време да свикнат а като се сетим за трансфера на Иво от Берое дойде като най добрия централен защитник а в Левски почти нищо не показа.За тия играчи може да се говори дали са заместили предишните добре след зимата но тогава се сещате че и ЛЕ е минала и половината шампионат и ние пак ще изоставаме от Литекс и пак ще се надяваме да загубят някъде из селата...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Dexter Lord
- Контакти:
drughi написа:Между другото тоя Сашо ви беше най-слабия футболист. Не знам как го изтърпяхте толкова време. Добре че се отървахте от него. Отдавна е свършил за големия футбол.
Слаб,само защото премина да играе в Ботев ли?

КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Минев не можех да го понасям с идиотските му фалове и простотии, и ако в защита си вършеше що годе добре работата, то за толкова години в Левски, аз не мога да си спомня гол, който да е станал след пробив и пас на Минев. Така, че за Минев прав му път!
За Кривия съжалявам от човешка гледна точка, можеше да остане още една година и да влиза за по 10-15 минути, щото заслужаваше, но от спортно техническа гледна точка, той вече няма какво да даде на Левски!
Дарко имаше гениални пасове, но около 5-6 на година и с това се изчерпваше приноса му! Всеки мач с Дарко на терена играехме с човек по-малко, щото Дарко не тичаше повече от десетина метра със или без топка!
Дембеле... как да го задържат? Кажи ми какво да му предложат, за да го задържат? Лично аз ще го помня винаги, така както помня Наско, Гонзо, Кайзера, Гетов, Мариан Христов, Кривия, Йовов и много други, но Левски не можеше да го задържи... такива са финансовите и футболните реалности.
В момента се направи що годе добра селекция, има "матриал" друг е въпроса, че треньор нямаме...
Въпросът ти трябва да е по-скоро, КВО ПРАВИМ с ГОНЗО?????
За Кривия съжалявам от човешка гледна точка, можеше да остане още една година и да влиза за по 10-15 минути, щото заслужаваше, но от спортно техническа гледна точка, той вече няма какво да даде на Левски!
Дарко имаше гениални пасове, но около 5-6 на година и с това се изчерпваше приноса му! Всеки мач с Дарко на терена играехме с човек по-малко, щото Дарко не тичаше повече от десетина метра със или без топка!
Дембеле... как да го задържат? Кажи ми какво да му предложат, за да го задържат? Лично аз ще го помня винаги, така както помня Наско, Гонзо, Кайзера, Гетов, Мариан Христов, Кривия, Йовов и много други, но Левски не можеше да го задържи... такива са финансовите и футболните реалности.
В момента се направи що годе добра селекция, има "матриал" друг е въпроса, че треньор нямаме...
Въпросът ти трябва да е по-скоро, КВО ПРАВИМ с ГОНЗО?????

Кратко и ясно: Ставате шампиони с Иван Цветков и компания !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]