Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2013 12:42

siniq_fen написа:
danko_sot написа:Не ме интересувате, аз ви казах мойто мнение просто. Ако искате викайте "Сини шампиони" , ако искате " Сини боклуци", то си е ваша работа. Просто показвате тъпия си манталитет.

Тълковен речник

фенът, фена, мн. фенове, (два) фена, м. Запалянко, почитател, страстен поклонник. Феновете на “Бийтълс”.

Интересно мнение за фен на ЦСКА, имайки предвид миналия сезон и посещаемостта на мачовете ви.

При нас беше друго. Аз лично съм апелирал доста пъти феновете да не ходят на мачовете на заводският тим на Титан. Онова не беше ЦСКА просто. А това си е същият Левски- с Батков, със Сираков, с Баждеков и т.н.
Мене ми е чудно какво мислят феновете на Левски за Сираков и дали той ще може да вдигне на крака сините и не само да ги вдигне, но и да направи Левски отново силен и успешен клуб не само в България, но и в Европа. Защото този сезон ще чествате 100-годишнина, а вече сте 6 точки назад от Ботев и 3 от Лудогорец, а тези два отбора категорично са много по-напред с материала от всички останали тимове сега и това изоставане вече никак не е малко, а може и да се увеличи следващите кръгове.
Аз вече съм си напарвил един извод за Мъри Стоилов и работата му като треньор в националния примерно, а и в Литекс. И извода е, че Мъри е добър треньор, но може да работи качествено и ефективно само при определени условия, които му позволяват да наложи своя стил на игра със съответния тип подходящи играчи. За това и не успя в национала. Тоест Стоилов може да е успешен само в определена среда, докато Любо Пенев може би е по-пластчен и гъвкав като треньор. Играчите в националния бяха по подходящи за схема на игра с по-чести контраатаки и по-прибран отбор отзад.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 12:54

danko_sot написа:
siniq_fen написа:
danko_sot написа:Не ме интересувате, аз ви казах мойто мнение просто. Ако искате викайте "Сини шампиони" , ако искате " Сини боклуци", то си е ваша работа. Просто показвате тъпия си манталитет.

Тълковен речник

фенът, фена, мн. фенове, (два) фена, м. Запалянко, почитател, страстен поклонник. Феновете на “Бийтълс”.

Интересно мнение за фен на ЦСКА, имайки предвид миналия сезон и посещаемостта на мачовете ви.

При нас беше друго. Аз лично съм апелирал доста пъти феновете да не ходят на мачовете на заводският тим на Титан. Онова не беше ЦСКА просто. А това си е същият Левски- с Батков, със Сираков, с Баждеков и т.н.
Мене ми е чудно какво мислят феновете на Левски за Сираков и дали той ще може да вдигне на крака сините и не само да ги вдигне, но и да направи Левски отново силен и успешен клуб не само в България, но и в Европа. Защото този сезон ще чествате 100-годишнина, а вече сте 6 точки назад от Ботев и 3 от Лудогорец, а тези два отбора категорично са много по-напред с материала от всички останали тимове сега и това изоставане вече никак не е малко, а може и да се увеличи следващите кръгове.
Аз вече съм си напарвил един извод за Мъри Стоилов и работата му като треньор в националния примерно, а и в Литекс. И извода е, че Мъри е добър треньор, но може да работи качествено и ефективно само при определени условия, които му позволяват да наложи своя стил на игра със съответния тип подходящи играчи. За това и не успя в национала. Тоест Стоилов може да е успешен само в определена среда, докато Любо Пенев може би е по-пластчен и гъвкав като треньор. Играчите в националния бяха по подходящи за схема на игра с по-чести контраатаки и по-прибран отбор отзад.

Моето мнение е като твоето за ЦСКА - това не е Левски. Левски може да губи, но да го прави с игра. Това не е и игра. Аз на мач тоя сезон няма да стъпя, за разлика от миналия, когато позволих съдиите и късмета да ме заблудят.
Само Левски!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2013 13:03

Не сте толкова зле, но е факт, че в първият мач срещу Ботев играхте по-добре, отколкото срещу Локо. Явно пак стария проблем се обажда, че когато се играе срещу по-затворен противник и трябва да се гради нещо в атака почват големи мъки. Другото е, че от два удара ви вкарват два гола. Което значи че защитата е дупка. Когато си оправете защитата, ще почне да се оправя и отбора. Защото напред с Родригес нещата не са чак толкова зле. Другото което е че може да пробвате този новия Кевин Брю на едно от крилата(той поне може да центрира), за да може Гаджев да си партнира с Велев, който е един от младите бг таланти на тази позиция и трябва ад играе задължително. В атака Генков и зад него трябва да измислите кой да играе. Може би ще се търси нов играч за тази позиция. Винаги съм се чудил защо не пробвахте Карвальо по назад в някои мачове, или поне не съм забелязал да са го пробвали. Защото едно време в Локото той играеше от по задна позиция и за мене ако сега беше в отбора, той можеше да бъде пускан зад Генков, а по принцип карвальо не е лош играч за мен лично.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2013 13:08

danko_sot написа:Не сте толкова зле, но е факт, че в първият мач срещу Ботев играхте по-добре, отколкото срещу Локо. Явно пак стария проблем се обажда, че когато се играе срещу по-затворен противник и трябва да се гради нещо в атака почват големи мъки. Другото е, че от два удара ви вкарват два гола. Което значи че защитата е дупка. Когато си оправете защитата, ще почне да се оправя и отбора. Защото напред с Родригес нещата не са чак толкова зле. Другото което е че може да пробвате този новия Кевин Брю на едно от крилата(той поне може да центрира), за да може Гаджев да си партнира с Велев, който е един от младите бг таланти на тази позиция и трябва ад играе задължително. В атака Генков и зад него трябва да измислите кой да играе. Може би ще се търси нов играч за тази позиция. Винаги съм се чудил защо не пробвахте Карвальо по назад в някои мачове, или поне не съм забелязал да са го пробвали. Защото едно време в Локото той играеше от по задна позиция и за мене ако сега беше в отбора, той можеше да бъде пускан зад Генков, а по принцип карвальо не е лош играч за мен лично.

ВСИЧКИ знаят, че проблема е в защитата, всеки, който дойде в отбора го знае и въпреки това не се прави нищо. От 5 години не може да се намери качествен централен защитник, а какво остава за двама. От 25 Май 2013 те търсят хора за тази позиция, както виждаш ги няма, но те искат да е добър, пък без пари- не става така. Всичката ни работа е такава.
Последна промяна от ralka_levskarka на 29 юли 2013 13:09, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 13:08

danko_sot написа:Не сте толкова зле, но е факт, че в първият мач срещу Ботев играхте по-добре, отколкото срещу Локо. Явно пак стария проблем се обажда, че когато се играе срещу по-затворен противник и трябва да се гради нещо в атака почват големи мъки. Другото е, че от два удара ви вкарват два гола. Което значи че защитата е дупка. Когато си оправете защитата, ще почне да се оправя и отбора. Защото напред с Родригес нещата не са чак толкова зле. Другото което е че може да пробвате този новия Кевин Брю на едно от крилата(той поне може да центрира), за да може Гаджев да си партнира с Велев, който е един от младите бг таланти на тази позиция и трябва ад играе задължително. В атака Генков и зад него трябва да измислите кой да играе. Може би ще се търси нов играч за тази позиция. Винаги съм се чудил защо не пробвахте Карвальо по назад в някои мачове, или поне не съм забелязал да са го пробвали. Защото едно време в Локото той играеше от по задна позиция и за мене ако сега беше в отбора, той можеше да бъде пускан зад Генков, а по принцип карвальо не е лош играч за мен лично.

Брато, ние в първите 4 мача имаме създадени 1-2 чисти ситуации за гол, ти ми казваш, че не сме зле. Преди като падахме поне имахме шансове, но никой не ги вкарваше. Та ние срещу БАТЕ Борисов имахме повече положения само на Герена, отколкото от началото на сезона сега.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2013 13:10

ralka_levskarka написа:ВСИЧКИ знаят, че проблема е в защитата, всеки, който дойде в отбора го знае и въпреки това не се прави нищо. От 5 години не може да се намери качествен централен защитник, а какво остава за двама. От 25 Май 2013 те търсят хора за тази позиция, както виждаш ги няма, но те искат да е добър, пък без пари- не става така. Всичката ни работа е такава.

То пък щото в нападение не спирате да бележите, та само защитата ви е проблема. И кой от халфовете помага на тази защита?
Последна промяна от mistreated на 29 юли 2013 13:14, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юли 2013 13:12

Едва ли някога ще разберете какво е "Левски", какво е да плачеш от радост при гол на "Левски"! Виждал съм баща ми със сълзи на очи от радост, виждал съм Кривия да плаче на терена от мъка, защото "Левски" прави равен в мач без значение! Забележете - да прави равен.. А вие, невестулки, вие... дори не си заслужавате да пишем за вас. Отидете до Пловдив (само внимавайте, че там постоянно ви бият), намерете Сашо Александров, нека той ви обясни какво значи да носиш "Л" на сърцето си! Той да ви обясни какво е да те аплодира на крака целия стадион, той да ви каже как се изяжда тревата за победа, как се трябва да се бори всеки, който е облечен със синия екип. Питайте Наско Сираков как се бие ЦСКА със 7:1.. Вие толкова гола няма да вкарате през целия есенен полусезон..

Някой може ли да каже какво правят в този отбор недоразумения като Старокин, Везалов, Бру, Рамос, Пинто, Гаджев, Силва, някой си Димов и още един със същата фамилия, Лопес, Велев, Пелето и т.н.? На тези хора със сигурност най-големият успех в живота им е бил да облекат екипа на "Левски"... Ето направиха го, сега кротко да го сгънат, да го сложат до шкaфчетата в съблекалнята, да излязат извън стадиона и никога, ама никога повече, да не се връщат!

Снощи всички показахте за пореден и надяваме се последен път, че нямате сърце за "Левски", нямате душа за "Левски", нямате смелост за "Левски", НЯМАТЕ ПРАВО ДА ОСКВЕРНЯВАТЕ ЕКИПА с името си на гърба, нямате право да цапате свещената фланелка...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2013 13:16

Еми ето Мартин Кавдански игра супер вчера, дори коментатора на двубоя го похвали и наистина мисля, че с онование. Да сте го взели, той не е и скъп. Пък и с Ангелов сигурно биха могли да направят добър тандем, тъй като Тунчев е аналогичен играч на Ангелов- стар и малко бавен вече, но с много опит и много добро изнасяне на топката.
В атаката Генков има още какво да даде, личи си. Но е добър главно в наказателното и играта с глава. А родригес и Рамос не са типични крила, които пробиват по тъча и центрират. Но Брю има добро центриране, сигурно е и бърз и ако го пуснат по фланга той може да центрира по-често за Генков. Зад генков пък е хубаво да има някой бърз и техничен играч, който да може да изскача от дълбочина, да е добър пред гола и да има поглед върху играта. Но такива са рядкост, сега се сещам за Бадема примерно.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 13:17

tevez написа:
Едва ли някога ще разберете какво е "Левски", какво е да плачеш от радост при гол на "Левски"! Виждал съм баща ми със сълзи на очи от радост, виждал съм Кривия да плаче на терена от мъка, защото "Левски" прави равен в мач без значение! Забележете - да прави равен.. А вие, невестулки, вие... дори не си заслужавате да пишем за вас. Отидете до Пловдив (само внимавайте, че там постоянно ви бият), намерете Сашо Александров, нека той ви обясни какво значи да носиш "Л" на сърцето си! Той да ви обясни какво е да те аплодира на крака целия стадион, той да ви каже как се изяжда тревата за победа, как се трябва да се бори всеки, който е облечен със синия екип. Питайте Наско Сираков как се бие ЦСКА със 7:1.. Вие толкова гола няма да вкарате през целия есенен полусезон..

Някой може ли да каже какво правят в този отбор недоразумения като Старокин, Везалов, Бру, Рамос, Пинто, Гаджев, Силва, някой си Димов и още един със същата фамилия, Лопес, Велев, Пелето и т.н.? На тези хора със сигурност най-големият успех в живота им е бил да облекат екипа на "Левски"... Ето направиха го, сега кротко да го сгънат, да го сложат до шкaфчетата в съблекалнята, да излязат извън стадиона и никога, ама никога повече, да не се връщат!

Снощи всички показахте за пореден и надяваме се последен път, че нямате сърце за "Левски", нямате душа за "Левски", нямате смелост за "Левски", НЯМАТЕ ПРАВО ДА ОСКВЕРНЯВАТЕ ЕКИПА с името си на гърба, нямате право да цапате свещената фланелка...

Не знам кой е написал това но браво, страхотно е. Жалко, че наистина никога няма да го раберат

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 13:19

danko_sot написа:Еми ето Мартин Кавдански игра супер вчера, дори коментатора на двубоя го похвали и наистина мисля, че с онование. Да сте го взели, той не е и скъп. Пък и с Ангелов сигурно биха могли да направят добър тандем, тъй като Тунчев е аналогичен играч на Ангелов- стар и малко бавен вече, но с много опит и много добро изнасяне на топката.
В атаката Генков има още какво да даде, личи си. Но е добър главно в наказателното и играта с глава. А родригес и Рамос не са типични крила, които пробиват по тъча и центрират. Но Брю има добро центриране, сигурно е и бърз и ако го пуснат по фланга той може да центрира по-често за Генков. Зад генков пък е хубаво да има някой бърз и техничен играч, който да може да изскача от дълбочина, да е добър пред гола и да има поглед върху играта. Но такива са рядкост, сега се сещам за Бадема примерно.

Аз пък се сетих за един Иво Тренчев, еми той е в пъти по адекватен от всички защитници в Левски

Върни се в “Левски”