siniq_fen написа:danko_sot написа:Не ме интересувате, аз ви казах мойто мнение просто. Ако искате викайте "Сини шампиони" , ако искате " Сини боклуци", то си е ваша работа. Просто показвате тъпия си манталитет.
Тълковен речник
фенът, фена, мн. фенове, (два) фена, м. Запалянко, почитател, страстен поклонник. Феновете на “Бийтълс”.
Интересно мнение за фен на ЦСКА, имайки предвид миналия сезон и посещаемостта на мачовете ви.
При нас беше друго. Аз лично съм апелирал доста пъти феновете да не ходят на мачовете на заводският тим на Титан. Онова не беше ЦСКА просто. А това си е същият Левски- с Батков, със Сираков, с Баждеков и т.н.
Мене ми е чудно какво мислят феновете на Левски за Сираков и дали той ще може да вдигне на крака сините и не само да ги вдигне, но и да направи Левски отново силен и успешен клуб не само в България, но и в Европа. Защото този сезон ще чествате 100-годишнина, а вече сте 6 точки назад от Ботев и 3 от Лудогорец, а тези два отбора категорично са много по-напред с материала от всички останали тимове сега и това изоставане вече никак не е малко, а може и да се увеличи следващите кръгове.
Аз вече съм си напарвил един извод за Мъри Стоилов и работата му като треньор в националния примерно, а и в Литекс. И извода е, че Мъри е добър треньор, но може да работи качествено и ефективно само при определени условия, които му позволяват да наложи своя стил на игра със съответния тип подходящи играчи. За това и не успя в национала. Тоест Стоилов може да е успешен само в определена среда, докато Любо Пенев може би е по-пластчен и гъвкав като треньор. Играчите в националния бяха по подходящи за схема на игра с по-чести контраатаки и по-прибран отбор отзад.