Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Спрете този бойкот в името на Левски!!!!

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2013 12:14

Подкрепете отбора си! И вие се държите като п...., не само играчите! И това ви го казвам като човек обичащ футбола, не като цесекар. Ако беше като цесекар щях да ви кажа- да не го подкрепяте :) :x :twisted:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2013 12:18

danko_sot написа:Подкрепете отбора си! И вие се държите като п...., не само играчите! И това ви го казвам като човек обичащ футбола, не като цесекар. Ако беше като цесекар щях да ви кажа- да не го подкрепяте :) :x :twisted:

Добре де, ние ще ги подкрепим отново, примерно, окей, НО през изминалите 5 години, когато имаха нашата неизмерима подкрепа по стадионите ТЕ какво направиха? Ти вчера, ако си гледал мача, забеляза ли да им пука, че видиш ли на стадиона има толкова малко хора?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2013 12:23

ralka_levskarka написа:
danko_sot написа:Подкрепете отбора си! И вие се държите като п...., не само играчите! И това ви го казвам като човек обичащ футбола, не като цесекар. Ако беше като цесекар щях да ви кажа- да не го подкрепяте :) :x :twisted:

Добре де, ние ще ги подкрепим отново, примерно, окей, НО през изминалите 5 години, когато имаха нашата неизмерима подкрепа по стадионите ТЕ какво направиха? Ти вчера, ако си гледал мача, забеляза ли да им пука, че видиш ли на стадиона има толкова малко хора?

Не ме карай сега да ви подкрепям аз едва ли не отбора. Аз съм от ЦСКА , левски си има фенове, макар че както се вижда напоследък повечето са пълни калъфи :) Седнали ли сте да бойкотирате, правете се на велики и си мислите че сте много зле. Кво било в последните 5 години? А замисляла ли си се как се чувстват феновете на ЦСКА в последните 5 години и какво е положението на нашия клуб в този период и сега конкретно?!
Да гледах мача и през целият мач се чуваше само агитката на Локо Плд. Само накрая на мача се чуха ваште фоневе, като взеха да викат "ууууууу" и " Всички вън" :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 12:24

danko_sot написа:
ralka_levskarka написа:

Не ме карай сега да ви подкрепям аз едва ли не отбора. Аз съм от ЦСКА , левски си има фенове, макар че както се вижда напоследък повечето са пълни калъфи :) Седнали ли сте да бойкотирате, правете се на велики и си мислите че сте много зле. Кво било в последните 5 години? А замисляла ли си се как се чувстват феновете на ЦСКА в последните 5 години и какво е положението на нашия клуб в този период и сега конкретно?!
Да гледах мача и през целият мач се чуваше само агитката на Локо Плд. Само накрая на мача се чуха ваште фоневе, като взеха да викат "ууууууу" и " Всички вън" :)

Според теб трябваше да ги аплодират и да викат "Сини шампиони" ли?
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2013 12:28

Миналата година горе-долу по това време излезе новия iPhone5. Тогава една от препоръките да бъде купен беше, че заради по-големия екран може да се види и ЦСКА в класирането, а както добре помним, червените също започнаха с две загуби. Е, днес препоръчвам този телефон и на сините фенове :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 юли 2013 12:29

абе трябва да им отперат по един шамар на всеки според мен, ще видите как ще живнат следващия мач :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2013 12:30

Не ме интересувате, аз ви казах мойто мнение просто. Ако искате викайте "Сини шампиони" , ако искате " Сини боклуци", то си е ваша работа. Просто показвате тъпия си манталитет.

Тълковен речник

фенът, фена, мн. фенове, (два) фена, м. Запалянко, почитател, страстен поклонник. Феновете на “Бийтълс”.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 юли 2013 12:31

vaskonti написа:Миналата година горе-долу по това време излезе новия iPhone5. Тогава една от препоръките да бъде купен беше, че заради по-големия екран може да се види и ЦСКА в класирането, а както добре помним, червените също започнаха с две загуби. Е, днес препоръчвам този телефон и на сините фенове :mrgreen:

Да не стане така, че този телефон ще е нужен да се видят и двата отбора в класирането? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 12:31

danko_sot написа:Не ме интересувате, аз ви казах мойто мнение просто. Ако искате викайте "Сини шампиони" , ако искате " Сини боклуци", то си е ваша работа. Просто показвате тъпия си манталитет.

Тълковен речник

фенът, фена, мн. фенове, (два) фена, м. Запалянко, почитател, страстен поклонник. Феновете на “Бийтълс”.

Интересно мнение за фен на ЦСКА, имайки предвид миналия сезон и посещаемостта на мачовете ви.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2013 12:33

vaskonti написа:Миналата година горе-долу по това време излезе новия iPhone5. Тогава една от препоръките да бъде купен беше, че заради по-големия екран може да се види и ЦСКА в класирането, а както добре помним, червените също започнаха с две загуби. Е, днес препоръчвам този телефон и на сините фенове :mrgreen:

Не, ЦСКА започна със загуба в Ловеч и хикс в Бургас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”