Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
danko_sot написа:Подкрепете отбора си! И вие се държите като п...., не само играчите! И това ви го казвам като човек обичащ футбола, не като цесекар. Ако беше като цесекар щях да ви кажа- да не го подкрепяте![]()
![]()
ralka_levskarka написа:danko_sot написа:Подкрепете отбора си! И вие се държите като п...., не само играчите! И това ви го казвам като човек обичащ футбола, не като цесекар. Ако беше като цесекар щях да ви кажа- да не го подкрепяте![]()
![]()
Добре де, ние ще ги подкрепим отново, примерно, окей, НО през изминалите 5 години, когато имаха нашата неизмерима подкрепа по стадионите ТЕ какво направиха? Ти вчера, ако си гледал мача, забеляза ли да им пука, че видиш ли на стадиона има толкова малко хора?
danko_sot написа:ralka_levskarka написа:danko_sot написа:Подкрепете отбора си! И вие се държите като п...., не само играчите! И това ви го казвам като човек обичащ футбола, не като цесекар. Ако беше като цесекар щях да ви кажа- да не го подкрепяте![]()
![]()
Добре де, ние ще ги подкрепим отново, примерно, окей, НО през изминалите 5 години, когато имаха нашата неизмерима подкрепа по стадионите ТЕ какво направиха? Ти вчера, ако си гледал мача, забеляза ли да им пука, че видиш ли на стадиона има толкова малко хора?
Не ме карай сега да ви подкрепям аз едва ли не отбора. Аз съм от ЦСКА , левски си има фенове, макар че както се вижда напоследък повечето са пълни калъфиСеднали ли сте да бойкотирате, правете се на велики и си мислите че сте много зле. Кво било в последните 5 години? А замисляла ли си се как се чувстват феновете на ЦСКА в последните 5 години и какво е положението на нашия клуб в този период и сега конкретно?!
Да гледах мача и през целият мач се чуваше само агитката на Локо Плд. Само накрая на мача се чуха ваште фоневе, като взеха да викат "ууууууу" и " Всички вън"
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
vaskonti написа:Миналата година горе-долу по това време излезе новия iPhone5. Тогава една от препоръките да бъде купен беше, че заради по-големия екран може да се види и ЦСКА в класирането, а както добре помним, червените също започнаха с две загуби. Е, днес препоръчвам този телефон и на сините фенове
danko_sot написа:Не ме интересувате, аз ви казах мойто мнение просто. Ако искате викайте "Сини шампиони" , ако искате " Сини боклуци", то си е ваша работа. Просто показвате тъпия си манталитет.
Тълковен речник
фенът, фена, мн. фенове, (два) фена, м. Запалянко, почитател, страстен поклонник. Феновете на “Бийтълс”.
vaskonti написа:Миналата година горе-долу по това време излезе новия iPhone5. Тогава една от препоръките да бъде купен беше, че заради по-големия екран може да се види и ЦСКА в класирането, а както добре помним, червените също започнаха с две загуби. Е, днес препоръчвам този телефон и на сините фенове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта