Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:42

Djack_84 написа:
Rivaldo10 написа:Човека е прав и ние трябва да си погледнем паничката, а не да се караме кой е по-зле. Реално от последните 3 години имаме нищожен коефициент. Скоро може да нямаме 4 отбора в Европа, а 3. Ще трябва да започваме в най-добрият случай от втори кръг, къде вероятно няма да сме от поставентие отбори. Положението е много лошо и тепърва ще страдат всичките ни отбори, които спечелят евроучастие.

Левски - участия,в групи на лига Европа - 3 пъти, 18 мача 6победи,0 равни,6 загуби
Левски - 1/4 финал за лига европа
Левски - 2 участия на пролет в евротурнирите
Левски - 1 участие групи на ШЛ

Ами приятел ето ти паничката.Я си представи ако всеки наш учаастник имаше подобни постижения,че дори и по-хубави(пожелавам го на всеки)Представи си тогва каква ще е ситуацията.

Момче, прочети какво съм ти написал. Спри с тези глупости за минали неща. Нали говорим за последните 5 години. В УЕФА се интересуват само от тях!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:44

siniq_fen написа:
mistreated написа:
siniq_fen написа:Аз да питам ЦСКА как има по-висок коефициент при положение, че не игра тази година, а предните години има само три равенства, докато ние имаме 2 победа + 1 хикс от тая година?

Клубните коефициенти не се определят от победи и загуби, когато се говори за предварителни кръгове.
Дават се точки за преминат кръг, без значение дали си го преминал с 2 равенства или 2 победи. Преди 2 години ние играхме в плйеофа за влизане в групите на ЛЕ със Стяуа, а вие отпаднахте в третия кръг от Търнава. От там идва разликата.

А не се ли взима предвид, че вие започнахте в четвърти кръг директно, без да елиминирате никого?

Няма никакво значение. Точките са за преминат кръг. То по тази логика отборите, класирани директно в групите на ШЛ защо получават същия бонус, като тези, които са преминали през квалификации :)
Такава е системата на точкуване и е нормално според мен. Не може един отбор, който е натрупал 4 победи в първи и втори предварителен кръг и е отпаднал после, да вземе повече точки отколкото такъв, който е играл в групите, но без успех там.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:44

mistreated написа:
Djack_84 написа:Как да имаме само 3 победи,ето,че ти не си запознат с фактите.През 2005/2006 влизаме и излизаме от групите,игрем 1/4 финал,след това имаме пак участие 2008 - една победа нада Лацио,после с Ясен Петров 2010 са въпросните 3 победи и един нелеп автогол ни лиши от второ преминаване на групите.Нека да погледнем 4 мача 2005/2006 - 2 победи,6мача - 1 победа 2008,6 мача - 3 победи 2010.Вие 2 пъти влизате в групите и 2-та пъти сте последни 48-ми от всики отбори.нали искаш факти - ето ти ги.За 14-те мача с 1/4 финала няма смисъл да говорим.Хайде запознаий се първо с ФАКТИТЕ,след като толкова много се опираш на тях.Да,като латерна съм защото има какво да посоча като постижения,а ти нямаш насреща.

И нека ти обобщя за периода 2004 - 2014,т.е. последните две 5-годишни периода за които се определя коефициент(защото се съмнявам да си гледал футбол преди това)Та,за този период:

Левски - участия,в групи на лига Европа - 3 пъти, 18 мача 6победи,0 равни,6 загуби
Цска - 2 участия в групите на лига Европа,само една победа,никога не сте се класирали на пролет в европа
Литекс - едно уастие в групите,4 мача 2 победи,2 загуби - класират се на 1/16 финал на пролет и отпадат

Момче, пак ти казвам. Не си наясно изобщо какво пишеш. През 2005/2006 турнирът се провеждаше по съвсем различна схема и се водеше Купа на УЕФА, а не ЛЕ! Въпреки, че в онези групи ние също имаме една победа над Викинг, която ти си пропуснал. Това няма значение.
Както виждаш написал съм ти 3-те победи в ЛЕ преди 4 сезона. Изтървал съм само тази срещу Лацио преди 5 сезона. Нали говорим за последните 5 години, защо ми връщаш лентата преди 10? Ако искаш да върнем преди 30 да видим тогава какви ще са цифрите?

ЦСКА има 2 участие в групите на ЛЕ и едно в групите на Купата на УЕФА. Точно колкото и Левски. Абсолютно не е вярно, че всеки път сме били на последното място. Това се случи само веднъж, когато имахме само един хикс срещу Фулъм. Вие за малко ни изпреварихте тогава с великата победа в последния кръг срещу Лацио (иначе отивахте на 0 точки от 6 мача).
Ето това са ти фактите, ама истинските, а не тези, които сънуваш.

Ахааа разбрах те,значи 2005/2006 е била различна схемата - значи ние нямаме 14 мача и 1/4 финал и куп точки от тогава - ИЗВИНЯВАЙ.Koe и беше различно на схемата,че вместо 6 отбора в група бяха 5 ли :)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:46

mistreated написа:
Djack_84 написа:
Rivaldo10 написа:Човека е прав и ние трябва да си погледнем паничката, а не да се караме кой е по-зле. Реално от последните 3 години имаме нищожен коефициент. Скоро може да нямаме 4 отбора в Европа, а 3. Ще трябва да започваме в най-добрият случай от втори кръг, къде вероятно няма да сме от поставентие отбори. Положението е много лошо и тепърва ще страдат всичките ни отбори, които спечелят евроучастие.

Ами приятел ето ти паничката.Я си представи ако всеки наш учаастник имаше подобни постижения,че дори и по-хубави(пожелавам го на всеки)Представи си тогва каква ще е ситуацията.

Момче, прочети какво съм ти написал. Спри с тези глупости за минали неща. Нали говорим за последните 5 години. В УЕФА се интересуват само от тях!

Ами момче,за последните 5 години пак сме най-напред от нашите отбори - на 137-мо място сме в Uefa Club Rannking :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2013 14:48

mistreated написа:
siniq_fen написа:
mistreated написа:
siniq_fen написа:Аз да питам ЦСКА как има по-висок коефициент при положение, че не игра тази година, а предните години има само три равенства, докато ние имаме 2 победа + 1 хикс от тая година?

Клубните коефициенти не се определят от победи и загуби, когато се говори за предварителни кръгове.
Дават се точки за преминат кръг, без значение дали си го преминал с 2 равенства или 2 победи. Преди 2 години ние играхме в плйеофа за влизане в групите на ЛЕ със Стяуа, а вие отпаднахте в третия кръг от Търнава. От там идва разликата.

А не се ли взима предвид, че вие започнахте в четвърти кръг директно, без да елиминирате никого?

Няма никакво значение. Точките са за преминат кръг. То по тази логика отборите, класирани директно в групите на ШЛ защо получават същия бонус, като тези, които са преминали през квалификации :)
Такава е системата на точкуване и е нормално според мен. Не може един отбор, който е натрупал 4 победи в първи и втори предварителен кръг и е отпаднал после, да вземе повече точки отколкото такъв, който е играл в групите, но без успех там.

Ясно, разбрах.
Само Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2013 14:50

http://gong.bg/view_article.php?article_id=362185

Стефчо, не така грубо, пич.

Бе и от Гонг ли почнаха да гонят и трансферират играчи?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:50

Djack_84 написа:Ахааа разбрах те,значи 2005/2006 е била различна схемата - значи ние нямаме 14 мача и 1/4 финал и куп точки от тогава - ИЗВИНЯВАЙ.Koe и беше различно на схемата,че вместо 6 отбора в група бяха 5 ли :)

Извинявай, ама ти малоумен ли си или на такъв се правиш? Как да не е била различна, като първо бяха 5 отбора, второ играеха се само по 4 мача и трето отборите имаха по 2 домакинства и по 2 гостувания! Чудя се, ако имахте гостувания и на Марсилия, и на Динамо Букурещ, че и домакинства на ЦСКА Москва и Херенвеен, дали щяхте да преминете групите? Не знам, може само да гадаем, но беше факт, че тези групи се преминаваха и само с 4 точки. В сегашния вариант на турнира е абсурд да преминеш с 2 победи, както сам забеляза преди време, въпреки трите ви победи в групата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2013 14:52

Djack_84 написа:Именно - хубаво е всички отбори да допринасят.Защото в полседно време Левски носи толкова точки за нац.коефициент,колкото всички останали отбори взети заедно - ФАКТ.И ми е много интересно как така сме евроидиоти пък сме с най-добъб коеф и най-предно класиране от всики БГ-отбори,като следащия е на около 100 места зад нас :) Е ако ние сме евроидиоти,какви са тогава останалите ни тимове.

ЕвроХиперИдиоти. :mrgreen:
Извинявай, ама ти малоумен ли си или на такъв се правиш? Как да не е била различна, като първо бяха 5 отбора, второ играеха се само по 4 мача и трето отборите имаха по 2 домакинства и по 2 гостувания! Чудя се, ако имахте гостувания и на Марсилия, и на Динамо Букурещ, че и домакинства на ЦСКА Москва и Херенвеен, дали щяхте да преминете групите? Не знам, може само да гадаем, но беше факт, че тези групи се преминаваха и само с 4 точки. В сегашния вариант на турнира е абсурд да преминеш с 2 победи, както сам забеляза преди време, въпреки трите ви победи в групата.

Щяхме, вервай ми. В Румъния и срещу холандците тук, нямаше да загубим. ;)
Последна промяна от metodito на 26 юли 2013 14:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:54

mistreated написа:
Djack_84 написа:Ахааа разбрах те,значи 2005/2006 е била различна схемата - значи ние нямаме 14 мача и 1/4 финал и куп точки от тогава - ИЗВИНЯВАЙ.Koe и беше различно на схемата,че вместо 6 отбора в група бяха 5 ли :)

Е,добре вие защо тогава не ги преминахте и никога не може да ги преминете

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:57

mistreated написа:

Не се правя на интересен - просто ми отговори защо ние можем,а другите - не

Върни се в “Левски”