Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот LoveAndPeace » 10 сеп 2025 19:42

futbolqga написа:Въпросът ти е резонен. На мен ми се ще да вярвам, че все пак имаме желание да съборим каузата, но дали съм прав - Господ знае. Но, дори и Сираков да си е продал задните части на Домус ага, то това по никакъв начин не означава, че ние, като фенове, не трябва изискваме от ръководството на отбора постигането на високи резултати или оставки.

Писах го и веднага след мача в Алкмаар , видях и го чух и в няколко подкаста и влогове.
На всички им е направило впечатление онова 25 минутно - Левски шампион.
Натрупало се е вече очакването и ако тръгнем по наклонената плоскост , предричам тежки дни за Сираков в Левски.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 сеп 2025 20:35

LoveAndPeace написа:
futbolqga написа:Въпросът ти е резонен. На мен ми се ще да вярвам, че все пак имаме желание да съборим каузата, но дали съм прав - Господ знае. Но, дори и Сираков да си е продал задните части на Домус ага, то това по никакъв начин не означава, че ние, като фенове, не трябва изискваме от ръководството на отбора постигането на високи резултати или оставки.

Писах го и веднага след мача в Алкмаар , видях и го чух и в няколко подкаста и влогове.
Натрупало се е вече очакването и ако тръгнем по наклонената плоскост , предричам тежки дни за Сираков в Левски.

Глупости, славизацията в Левски е почти в терминална фаза, а Левски - шампион ще си остане само скандиране, като онова за г.з. на кюрдъ. Разбира се, все още има шанс - например да започне да се скандира за г.з. на БХ и/или да дойде чичко паричко. Но и двете засега са хипофантастика!

А ако някой инвестира и чете отчети, то този на Левски е типичен дед кет баунс или на бг жаргон - да вземеш бърз кредит, айде да продадеш 10 декара наследствена земя и да ги заложиш на черно на рулетката, за да ги удвои и после още веднъж, за да си върне дълговете и да върви напред. Нужен е доста, ама доста кАсмет, за да се случи. А Дано, както рекла Айше, като Асан я питал дали е деЦвена
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 сеп 2025 20:48

LoveAndPeace написа:

Когато написах горе, че "ми се ще да вярвам" - това е причината. Този сезон нещата се получиха чудесно за мен и имам пропуснати само два домакински мача, компенсирани с няколко гостувания. Усещам я онази енергия, някак се обръща синьото море от отлив към прилив. Дали ще е със Сираков или някой друг начело, все си мисля, че предстоят и по-добри дни за Левски.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 сеп 2025 19:58

Абсолютно. Търпение. Голяма бе кашата до преди година. Това ,че се продават играчи нищо не значи. И без това не са нещо особено. Всеки с по добър поглед би казал същото. Не става с тях да се бута Лудогорец. Нека им се вземат пари отгоре което е възможно.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 сеп 2025 23:42

[offtopic]
... А ако някой инвестира и чете отчети, то този на Левски е типичен дед кет баунс....

Я, тука освен от сектата на алчния рибар, имало колеги и от сектата на алчния оракул от Омаха. :)
Това е публиката на Левски, както мъдро обобщаваше Модор.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 сеп 2025 09:27

Добре ще е Херо да го вземат да гледа и одобрява футболисти. Но едва ли ще иска да работи с Сираков. Нещо като Томанов в тирето.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 12 сеп 2025 10:46

Той щото Томанов ги извади..... тва звезда до звезда.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 сеп 2025 13:21

gdlk написа:Той щото Томанов ги извади..... тва звезда до звезда.

Сравнението беше чисто като позиция в клуба, не се хващайте за конкретната личност в оранжево. Факт е, че при нас липсва (или поне отстрани така изглежда) връзката между най-милото Мило и отбора. Тримата глупаци не ги броя, защото те са там по различни причини и нито една от тях не е свързана с качествата им на ръководители във футболен клуб.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 13:37

rhaegar написа:
gdlk написа:Той щото Томанов ги извади..... тва звезда до звезда.

Сравнението беше чисто като позиция в клуба, не се хващайте за конкретната личност в оранжево. Факт е, че при нас липсва (или поне отстрани така изглежда) връзката между най-милото Мило и отбора. Тримата глупаци не ги броя, защото те са там по различни причини и нито една от тях не е свързана с качествата им на ръководители във футболен клуб.

Mи то при нас, хайде да не се лъжем, си липсва връзката между реалния собственик и клуба от изгонването на Чорни :oops: Може би само Павел Колев по времето на Черепа имаше качествата да ръководи клуб като нашия, всичко друго беше някаква брутален пълнеж за отбиване на номера. А още по-лошото е, че ние 25 години вървим надолу с финансирането (с дребни амплитуди) - вчера си говорих с един приятел, че ние приехме отпадането на Галатасарай в плейоф за влизане на ШЛ тогава едва ли не като позор, а отпаднахме наистина на косъм от отбор, спечелил купата на УЕФА година по-рано и също за малко да се класира за 1/4 финалите в ШЛ в годината, в кяото ни елимира. А сега се гордеем, че АЗ ни е зашил само 6 гола в плейоф за влзиане в групите на лигата на скъсаняците...

П.С. И Галатасарай купуват Осимен за 75 милиона евро - колкото ни е на нас бюджета за 10 години - кво да коментираме повече
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 сеп 2025 18:34

mikata написа:Добре ще е Херо да го вземат да гледа и одобрява футболисти. Но едва ли ще иска да работи с Сираков. Нещо като Томанов в тирето.

Херо едва ли би работил отново за Левски. Главният скаут на Левски - Красимир Петров да отиде до Стара Загора и да види синия юноша Стефан Гаврилов. Вярно, на 25 години е, но има дрибъл, точен пас и с лекота преодолява двама-трима. Знам, че не е на дневен ред, но при всички положения е по-добър и по-бърз от Митков, Мислович и Охене.

Върни се в “Левски”