LoveAndPeace написа:futbolqga написа:Въпросът ти е резонен. На мен ми се ще да вярвам, че все пак имаме желание да съборим каузата, но дали съм прав - Господ знае. Но, дори и Сираков да си е продал задните части на Домус ага, то това по никакъв начин не означава, че ние, като фенове, не трябва изискваме от ръководството на отбора постигането на високи резултати или оставки.
Писах го и веднага след мача в Алкмаар , видях и го чух и в няколко подкаста и влогове.
На всички им е направило впечатление онова 25 минутно - Левски шампион.
Натрупало се е вече очакването и ако тръгнем по наклонената плоскост , предричам тежки дни за Сираков в Левски.
Глупости, славизацията в Левски е почти в терминална фаза, а Левски - шампион ще си остане само скандиране, като онова за г.з. на кюрдъ. Разбира се, все още има шанс - например да започне да се скандира за г.з. на БХ и/или да дойде чичко паричко. Но и двете засега са хипофантастика!
А ако някой инвестира и чете отчети, то този на Левски е типичен дед кет баунс или на бг жаргон - да вземеш бърз кредит, айде да продадеш 10 декара наследствена земя и да ги заложиш на черно на рулетката, за да ги удвои и после още веднъж, за да си върне дълговете и да върви напред. Нужен е доста, ама доста кАсмет, за да се случи. А Дано, както рекла Айше, като Асан я питал дали е деЦвена