Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 14:57

Това за шута и самолета за Португалия ме съсипа :lol: :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2013 15:02

siniq_fen написа:Това за шута и самолета за Португалия ме съсипа :lol: :lol: :lol: :lol:

На теб ти е смешно, ама на Славиша сигурно му се реве.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 15:03

tevez написа:
siniq_fen написа:Това за шута и самолета за Португалия ме съсипа :lol: :lol: :lol: :lol:

Еми в такъв случай ще купи един нападател и ще бие шута на тримцата португалченца ;) Ще купи и защитници. Затова му плащат.
Само Левски!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2013 15:05

siniq_fen написа:
tevez написа:

Еми в такъв случай ще купи един нападател и ще бие шута на тримцата португалченца ;) Ще купи и защитници. Затова му плащат.

Това трябваше вече да е свършено 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 юли 2013 15:07

Йоканович се впечатли от Кристовао Рамос
25 юли 2013 09:37
CR16 бил един от малкото, които се понравили на сърбина
Новият старши треньор на Левски Славиша Йоканович е останал впечатлен от португалското крило на сините Кристовао Рамос. Рамос бил един от малкото, които се понравили на Йоканович в дербито с Ботев Пловдив. Славиша бил убеден, че CR16 ще бъде един от основните футболисти в изграждането на новия син тим.

Както знаем Йоканович бе на трибуните на Колежа и чинно си записваше впечатленията от играта на сините срещу Ботев. Добрите думи за Рамос звучат малко странно при положение, че той бе един от най-неадекватните на терена, като почти не си намираше място. Все пак освен Йоканович и Наско Сираков неведнъж обясни, че португалецът е един малкото, които придават класа на Левски. Нека припомним обаче, че преди дни крилото бе предупреден заради слабите си изяви. Преди началото на шампионата пък Рамос бе пред изхвърляне от тима.

CR16 :o :lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 15:08

rhaegar написа:
siniq_fen написа:
tevez написа:

Това трябваше вече да е свършено 8-)

От 5-6 години в нашия отбор почти нищо не се свършва навреме, може би с изключение на сезон 2010/11. Единствения състав на Левски в тези години, от който не се срамувам изобщо, а даже се гордея.
Само Левски!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2013 15:11

siniq_fen написа:От 5-6 години в нашия отбор почти нищо не се свършва навреме, може би с изключение на сезон 2010/11. Единствения състав на Левски в тези години, от който не се срамувам изобщо, а даже се гордея.

Напомня ми на положението от началото на века........"ако влезем в групите, ще вземем този и този". Ми вземи ги за да влезеш, бахти :roll:
mistreated написа:
Йоканович се впечатли от Кристовао Рамос
25 юли 2013 09:37
CR16 бил един от малкото, които се понравили на сърбина
Новият старши треньор на Левски Славиша Йоканович е останал впечатлен от португалското крило на сините Кристовао Рамос. Рамос бил един от малкото, които се понравили на Йоканович в дербито с Ботев Пловдив. Славиша бил убеден, че CR16 ще бъде един от основните футболисти в изграждането на новия син тим.

Както знаем Йоканович бе на трибуните на Колежа и чинно си записваше впечатленията от играта на сините срещу Ботев. Добрите думи за Рамос звучат малко странно при положение, че той бе един от най-неадекватните на терена, като почти не си намираше място. Все пак освен Йоканович и Наско Сираков неведнъж обясни, че португалецът е един малкото, които придават класа на Левски. Нека припомним обаче, че преди дни крилото бе предупреден заради слабите си изяви. Преди началото на шампионата пък Рамос бе пред изхвърляне от тима.

CR16 :o :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Значи това ако е вярно, тоя треньор леко ми падна в очите. "CR16" не е придавал класа на нищо, освен на някоя кръчма, в последната година.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2013 15:14

Рамос като бързина, техника, дрибъл има големи заложби, но освен тях трябва да мисли с тази глава на раменете му. Никога не избира точния и правилен момент за подаване или удар. Винаги избира грешното решение. То и затова е дошъл в България.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 юли 2013 15:15

tevez написа:Рамос като бързина, техника, дрибъл има големи заложби, но освен тях трябва да мисли с тази глава на раменете му. Никога не избира точния и правилен момент за подаване или удар. Винаги избира грешното решение. То и затова е дошъл в България.

Присо номер 2, ама поне го бива малко повече във вкарването на голове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 15:15

Да не се засяга Рамос , нооо ... ПЪЛЕН ЧИФУТ!
Само Левски!

Върни се в “Левски”