konvoec написа:Ето това пък аз не го разбирам. Измислени левскари... Значи всички, които не ходят на мачовете са измислени левскари. Кво стана с великата синя публика и колко човека наброява? Хиляда, две хиляди?! Ето това е мега простотия, да се разделяме кой е повече от другия. Нищо добро няма да ни чака по тоя начин. Както ми казват, че се радвам на хореографиите им, така и да запомнят, че тия хореографии ако не са НЕИСТИНСКИТЕ фенове на Левски, няма кой да им ги вдига. Така че, май най-добре да не се съдим, а да мислим и действаме за доброто на Левски. Аз защитавам хората, защото всеки си има мнение, въпреки че нито бойкотирам, нито искам да седя и да си гледам мачовете по телевизията. Въпреки всичко се стремя да съм на колкото може повече мачове на стадиона. Не мога обаче да обвинявам другите хора, на които им е писнало и не им се ходи, че не са Левскари. Ако всички отбори си обвиняват така феновете, то ще излезе, че истинските фенове на отборите са по около 2000 и не много повече, като изключим Литекс и Разград(там са по 100-200

)
Има запалени Левскари и фенове на титли.

Тези, които се отказват "дори да гледат по телевизията" са фенове на купи и титли. Най-лесно е да гледаш срещу Славия и да си очакваш титлата, за да след мача звъннеш на бай Иван чорбара и се заядеш. Видяхме, че пред титла целият стадион е пълен, ама само 2 кръга преди това, след успехи над Литекс и Цска ( ! ), на мача с Миньор имаше 2000. Манталитета ни е скапан и се осланя само на наслада. Тук идва сравнението с Англия и Германия, където си пълнят 10 000 дори в трета дивизия, а ние? Милионите верни Левскари - 2000 човека. Да ти дам ли клип на феновете на Ривър Плейт на мача в който изпаднаха за първи път? А на Цървена звезда, които не са печелили титла от 2007 година, а уж са от нашия край и трябва да имаме сходна народопсихология?
Сега се прави бойкот против статуквото, ама се оказва, че има 1 милион Левскари, които си подкрепят отбора винаги и никой няма да им забранява да ходят на стадиона.

Сега се оказа, че половината Левскари подкрепят докрай, а половината (приятели на баща ти) се отказват да гледат отбора поради слаба игра.
Стигаме до положението, че нито едните ходят на стадиона, нито другите. Останаха си 2000 Левскари, които обаче са "наркомани, боклуци, прошляци, тийнеджърчета".
Така че, май най-добре да не се съдим, а да мислим и действаме за доброто на Левски.
С това съм напълно съгласен. Трябва да действаме като едно цяло - обявяваме бойкот - правим го, отиваме всички на стадиона - правим го, пеем всички - правим го, не пеем - правим го. Едно цяло и ще ни чуят и видят. Протестите против комунистите са доказателство, че обединените хора са много по-силни от всичко друго.
milen.hristov написа:Tи когато ходиш на някоя пиеса, на кино, на концерт заради другите в залата ли ходиш или заради продукцията.е. филма, пиесата, музиката.
Разберете няма такова нещо като повече и по-малко левскари. Аз съм гледал първият си мач на Левски на 20 години, но мога да ти кажа преди това съм се интересувал повече от клуба,отколкото сега когато не пропускам.
Разбира се не разбирам как някой може днес да е от Левски, а утре от друг(като една потребителка на форума), или пък хич да не му пука за отбора. И аз съм се сърдил, но това не означава, че не ме е вълнувал отбора.
Милене, ти не си никакъв Левскар и не съм първия, който ти го казва. Ти си фен на отличията и си се помислил за Левскар през 2006 година (най-вероятно).
Може ли да ми сравняваш Левски с кино ?