Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 14:33

Stanislav_Ivanov написа:
siniq_fen написа:
Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...

Написаха си я момчетата и нищо чудно скоро да продължат да пишат. Ако не помниш те бяха първия отбор, който мина групова фаза на евротурнир. Ако не се лъжа първи биха отбор в Белгия.

А в момента и в Евротурнирите не могат да се класират.

Ние като много се натискаме , ставаме за смях.
Само Левски!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 юли 2013 14:35

Ми то по тая логика ако станем шампиони да дадем правото на някой друг да играе вместо нас ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 14:38

Stanislav_Ivanov написа:Ми то по тая логика ако станем шампиони да дадем правото на някой друг да играе вместо нас ?

Най-добре да станем шампиони с игра, а не "по другите начини". Като не стане с игра - да сме назад и това е. Писна ми да търпя подигравки.
Само Левски!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 юли 2013 14:38

konvoec написа:Ето това пък аз не го разбирам. Измислени левскари... Значи всички, които не ходят на мачовете са измислени левскари. Кво стана с великата синя публика и колко човека наброява? Хиляда, две хиляди?! Ето това е мега простотия, да се разделяме кой е повече от другия. Нищо добро няма да ни чака по тоя начин. Както ми казват, че се радвам на хореографиите им, така и да запомнят, че тия хореографии ако не са НЕИСТИНСКИТЕ фенове на Левски, няма кой да им ги вдига. Така че, май най-добре да не се съдим, а да мислим и действаме за доброто на Левски. Аз защитавам хората, защото всеки си има мнение, въпреки че нито бойкотирам, нито искам да седя и да си гледам мачовете по телевизията. Въпреки всичко се стремя да съм на колкото може повече мачове на стадиона. Не мога обаче да обвинявам другите хора, на които им е писнало и не им се ходи, че не са Левскари. Ако всички отбори си обвиняват така феновете, то ще излезе, че истинските фенове на отборите са по около 2000 и не много повече, като изключим Литекс и Разград(там са по 100-200 :mrgreen: )

Има запалени Левскари и фенове на титли. ;) Тези, които се отказват "дори да гледат по телевизията" са фенове на купи и титли. Най-лесно е да гледаш срещу Славия и да си очакваш титлата, за да след мача звъннеш на бай Иван чорбара и се заядеш. Видяхме, че пред титла целият стадион е пълен, ама само 2 кръга преди това, след успехи над Литекс и Цска ( ! ), на мача с Миньор имаше 2000. Манталитета ни е скапан и се осланя само на наслада. Тук идва сравнението с Англия и Германия, където си пълнят 10 000 дори в трета дивизия, а ние? Милионите верни Левскари - 2000 човека. Да ти дам ли клип на феновете на Ривър Плейт на мача в който изпаднаха за първи път? А на Цървена звезда, които не са печелили титла от 2007 година, а уж са от нашия край и трябва да имаме сходна народопсихология?
Сега се прави бойкот против статуквото, ама се оказва, че има 1 милион Левскари, които си подкрепят отбора винаги и никой няма да им забранява да ходят на стадиона. :mrgreen: Сега се оказа, че половината Левскари подкрепят докрай, а половината (приятели на баща ти) се отказват да гледат отбора поради слаба игра.
Стигаме до положението, че нито едните ходят на стадиона, нито другите. Останаха си 2000 Левскари, които обаче са "наркомани, боклуци, прошляци, тийнеджърчета".
Така че, май най-добре да не се съдим, а да мислим и действаме за доброто на Левски.

С това съм напълно съгласен. Трябва да действаме като едно цяло - обявяваме бойкот - правим го, отиваме всички на стадиона - правим го, пеем всички - правим го, не пеем - правим го. Едно цяло и ще ни чуят и видят. Протестите против комунистите са доказателство, че обединените хора са много по-силни от всичко друго.
milen.hristov написа:Tи когато ходиш на някоя пиеса, на кино, на концерт заради другите в залата ли ходиш или заради продукцията.е. филма, пиесата, музиката.
Разберете няма такова нещо като повече и по-малко левскари. Аз съм гледал първият си мач на Левски на 20 години, но мога да ти кажа преди това съм се интересувал повече от клуба,отколкото сега когато не пропускам.
Разбира се не разбирам как някой може днес да е от Левски, а утре от друг(като една потребителка на форума), или пък хич да не му пука за отбора. И аз съм се сърдил, но това не означава, че не ме е вълнувал отбора.

Милене, ти не си никакъв Левскар и не съм първия, който ти го казва. Ти си фен на отличията и си се помислил за Левскар през 2006 година (най-вероятно).
Може ли да ми сравняваш Левски с кино ? :shock:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 юли 2013 14:43

siniq_fen написа:
Stanislav_Ivanov написа:Ми то по тая логика ако станем шампиони да дадем правото на някой друг да играе вместо нас ?

Най-добре да станем шампиони с игра, а не "по другите начини". Като не стане с игра - да сме назад и това е. Писна ми да търпя подигравки.

Еми видя се в мача със Славия,че не сме толкова добри да сме шампиони и закономерно си играхме в ЛЕ (то пък една игра). Иво Тонев каза за ''другите начини'',но ако имаше такива,Левски щеше да стане шампион.Същата работа и със Славия.Щяли да ни пуснат не знам си кво,накрая намразихме Петков,че не ни пусна някой гол ..

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 14:45

Stanislav_Ivanov написа:
siniq_fen написа:

Еми видя се в мача със Славия,че не сме толкова добри да сме шампиони и закономерно си играхме в ЛЕ (то пък една игра). Иво Тонев каза за ''другите начини'',но ако имаше такива,Левски щеше да стане шампион.Същата работа и със Славия.Щяли да ни пуснат не знам си кво,накрая намразихме Петков,че не ни пусна някой гол ..

Другите начини ясно се видяха в редица мачове. Ако бяхме толкова близо до титлата само С ИГРА, щяхме да направим от Иртиш супа топчета.
Само Левски!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 юли 2013 14:49

siniq_fen написа:
Stanislav_Ivanov написа:
siniq_fen написа:

Другите начини ясно се видяха в редица мачове. Ако бяхме толкова близо до титлата само С ИГРА, щяхме да направим от Иртиш супа топчета.

Точно за това отпаднахме от Иртиш,защото не заслужавахме да сме шампиони. Искаше ми се Митов да успее в Левски,но явно при него се караше само на мускули.
Последна промяна от Stanislav_Ivanov на 25 юли 2013 14:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2013 14:51

Срещу Ботев носещият номер 9 Жоао Силва изпълни пряк свободен удар, по начин, след който трябваше да бъде качен на самолета за Португалия заедно с Нуно Пинто. Силва се засили хубаво и изрита топката с боц точно в сърцевината на стената от играчи на Ботев. Нито техника, нито фалц, нито идея как да прокара топката към вратата. Това бе по-скоро като умишлена пародия на изпълнение на статично положение от произволно избран дървосекач от горите над Разлог. Нуно Пинто пък вероятно е останал в Пловдив на чекръкчия, защото с толкова болки в кръста не е могъл на пътува с автобус. Ето с такива симпатяги трябва да работи Славиша Йоканович, но истинският шок за него предстои в първите дни на тренировъчния процес, където отблизо ще види още по-стряскащи неща.

Като треньор на ЦСКА Любо Пенев го беше казал по-директно за неговите играчи: Те скачат нещо, движат се, но като че ли си остават на едно място“.

Доста добре написано.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2013 14:54

tevez написа:
Срещу Ботев носещият номер 9 Жоао Силва изпълни пряк свободен удар, по начин, след който трябваше да бъде качен на самолета за Португалия заедно с Нуно Пинто. Силва се засили хубаво и изрита топката с боц точно в сърцевината на стената от играчи на Ботев. Нито техника, нито фалц, нито идея как да прокара топката към вратата. Това бе по-скоро като умишлена пародия на изпълнение на статично положение от произволно избран дървосекач от горите над Разлог. Нуно Пинто пък вероятно е останал в Пловдив на чекръкчия, защото с толкова болки в кръста не е могъл на пътува с автобус. Ето с такива симпатяги трябва да работи Славиша Йоканович, но истинският шок за него предстои в първите дни на тренировъчния процес, където отблизо ще види още по-стряскащи неща.

Като треньор на ЦСКА Любо Пенев го беше казал по-директно за неговите играчи: Те скачат нещо, движат се, но като че ли си остават на едно място“.

Доста добре написано.

Кой го е писал това :lol: :lol: :lol:

Майтапа на страна, в горите тука има сериозни техничари :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2013 14:55

Някакъв фен на Левски от ***. Не е Бижутера :lol:

Върни се в “Левски”