Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 12:22

Stanislav_Ivanov написа:Лудогорец колкото и да бият,те нямат историята на Левски,нямат и публиката на Левски,няма и да я имат.Това според мен е един междинен отбор (да не се обиждат феновете му) който след време няма да се бори постоянно за титлата.Левски,Берое,ЦСКА,Ботев,Нефтохимик,Локо Пловдив .. това са отбори с традиция,отбори които съществуват от много много време.Да,и на мен ми е гадно и болно когато Левски пада,но когато дойде следващия мач и знам,че имам възможност да го гледам,винаги го правя.Дори да знам,че отбора е слаб и,че ще си късам нервите.

Стига с тези клишета. Лудогорец бие - еднодневка са, падне - нямали манталитет. Отдаваме им заслуженото и това е. Левски като има история защо не прилича на нищо? ЦСКА и те.
Само Левски!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 юли 2013 12:26

Ами аз пък вчера се зарадвах на победата на Лудогорец. Нека бият момчетата, щом могат.
Винаги съм подкрепяла всички български отбори, когато играят в Европа, с изключение на един. :mrgreen:
На нас това, че лудогорци нямали фенове, как по-точно ни бърка, че един казахстански отбор ни направи за срам?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 12:28

Laetitia написа:Ами аз пък вчера се зарадвах на победата на Лудогорец. Нека бият момчетата, щом могат.
Винаги съм подкрепяла всички български отбори, когато играят в Европа, с изключение на един. :mrgreen:
На нас това, че лудогорци нямали фенове, как по-точно ни бърка, че един казахстански отбор ни направи за срам?

Я Я , Вундева :lol: :lol:
Аз понякога и червените подкрепям, даже в повечето случаи.
Само Левски!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 юли 2013 12:33

siniq_fen написа:
Stanislav_Ivanov написа:Лудогорец колкото и да бият,те нямат историята на Левски,нямат и публиката на Левски,няма и да я имат.Това според мен е един междинен отбор (да не се обиждат феновете му) който след време няма да се бори постоянно за титлата.Левски,Берое,ЦСКА,Ботев,Нефтохимик,Локо Пловдив .. това са отбори с традиция,отбори които съществуват от много много време.Да,и на мен ми е гадно и болно когато Левски пада,но когато дойде следващия мач и знам,че имам възможност да го гледам,винаги го правя.Дори да знам,че отбора е слаб и,че ще си късам нервите.

Стига с тези клишета. Лудогорец бие - еднодневка са, падне - нямали манталитет. Отдаваме им заслуженото и това е. Левски като има история защо не прилича на нищо? ЦСКА и те.

Браво на тях,че бият,но те не са като Левски нали ? Нямат успехи в Европа,нито толкова титли в България .. Имат да изядат много хляб докато стигнат Левски по история ! :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 юли 2013 12:37

Stanislav_Ivanov написа:Браво на тях,че бият,но те не са като Левски нали ? Нямат успехи в Европа,нито толкова титли в България .. Имат да изядат много хляб докато стигнат Левски по история ! :)
Нямат историята ни, нямат титлите ни. И какво от това? Това ли ще е утехата ни - в очакване на Киро да му свършат парите и Лудогорец да се върне в забвението, откъдето излезе.
Нека има силен български футбол, нека има конкуренция, така и нашето ниво ще се вдига. Вие още ли чакате отборите, виждайки ни да излизаме на терена, да пускат сами голове, защото сме Левски?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 юли 2013 12:43

Какво въобще ги коментирате тия от Разград в нашата тема?!/! :shock: Да правят каквото искат. Има си теми за техните мачове и така. На Домус Ага наистина един ден ще му писне и какво става с това отборче?
Аз не съм против конкуренцията. Нека я има ,но да се наливат пари във футболни центрове като Варна ,Пловдив ,Русе ,Плевен и т.н. А не Ловеч и Разград...
Както и да е ,нека не се впускаме в такива размисли и страсти във Всекидневната на Левски. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2013 12:48

Stanislav_Ivanov написа:Браво на тях,че бият,но те не са като Левски нали ? Нямат успехи в Европа,нито толкова титли в България .. Имат да изядат много хляб докато стигнат Левски по история ! :)

Определено не са, защото бият, а не падат!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 юли 2013 13:20

Laetitia написа:
Нямат историята ни, нямат титлите ни. И какво от това? Това ли ще е утехата ни - в очакване на Киро да му свършат парите и Лудогорец да се върне в забвението, откъдето излезе.
Нека има силен български футбол, нека има конкуренция, така и нашето ниво ще се вдига. Вие още ли чакате отборите, виждайки ни да излизаме на терена, да пускат сами голове, защото сме Левски?

Абсолютно, по същата логика с историята и успехите да станем като чорбарите? Да говорим за някъв полуфинал, станал преди 50 години, следствие от 4 мача...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 юли 2013 13:26

Без име написа:
konvoec написа:
Stanislav_Ivanov написа:Ся май е на мода да си от Ботев.Всеки 2-ри станал канар .Ся срещнах един бивш цскар и го питах що е станал от Ботев и ми каза щото са били Левски ... :lol: :lol:

Аз пък искам да ти кажа колко хора са се отказали да са левскари. Колко приятели на баща ми спряха да ги гледат даже по тв, защото не само, че са супер зле, а това изобщо не е техният Левски. Е това е по-лошото. А на тия, който ще изсерат, че такива хора не били истински левскари, мога да им кажа, че са по-истински от нас, които ходим в момента(включвам и себе си и се чудя и аз защо изобщо продължавам да ходя). Старите левскари са имали кауза и това, че Левски значи свобода, не е бил просто някакъв лозунг. Отказаха и публика и всичко. Превърнахме се в средняшки отбор, а мегафона си лае "ПОДКРЕПЯЙ". Аз отдавна спрях и да пея. От тия къде ги псуват съм. Отивам в Б и просто си гледам мача прав. Остава и тия като мен да изгонят и ще останат хора за няколко маси покер. Живи и здрави! ;)

:lol: :lol:
Баш са си измислени Левскари. Ако искат да върнем комунизма, за да си имат пак каузата?
Както каза Станислав, ние сме фенове на отбора, а не на футболистите. Феновете са отбора, не футболистите. Ние оставаме цял живот Левскари, а те година-две. Без фенове няма Левски, защото Левски е нищо без нас. Най-глупавото нещо е да не ходиш на мач, заради играта на отбора. ;) Аз, лично, не проумявам как пред телевизора не си тровите толкова нервите, колкото на стадиона? Аз съм по един и същи начин изнервен и на стадиона, и пред тв-то.
Принципно би трябвало 2006 година хиляди момчета да са станали Левскари и сега когато са 20-25 години да имаме голяма маса в Сектор Б, но уви няма.

Ето това пък аз не го разбирам. Измислени левскари... Значи всички, които не ходят на мачовете са измислени левскари. Кво стана с великата синя публика и колко човека наброява? Хиляда, две хиляди?! Ето това е мега простотия, да се разделяме кой е повече от другия. Нищо добро няма да ни чака по тоя начин. Както ми казват, че се радвам на хореографиите им, така и да запомнят, че тия хореографии ако не са НЕИСТИНСКИТЕ фенове на Левски, няма кой да им ги вдига. Така че, май най-добре да не се съдим, а да мислим и действаме за доброто на Левски. Аз защитавам хората, защото всеки си има мнение, въпреки че нито бойкотирам, нито искам да седя и да си гледам мачовете по телевизията. Въпреки всичко се стремя да съм на колкото може повече мачове на стадиона. Не мога обаче да обвинявам другите хора, на които им е писнало и не им се ходи, че не са Левскари. Ако всички отбори си обвиняват така феновете, то ще излезе, че истинските фенове на отборите са по около 2000 и не много повече, като изключим Литекс и Разград(там са по 100-200 :mrgreen: )

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 юли 2013 13:31

Без име написа:
konvoec написа:
Stanislav_Ivanov написа:Ся май е на мода да си от Ботев.Всеки 2-ри станал канар .Ся срещнах един бивш цскар и го питах що е станал от Ботев и ми каза щото са били Левски ... :lol: :lol:

Аз пък искам да ти кажа колко хора са се отказали да са левскари. Колко приятели на баща ми спряха да ги гледат даже по тв, защото не само, че са супер зле, а това изобщо не е техният Левски. Е това е по-лошото. А на тия, който ще изсерат, че такива хора не били истински левскари, мога да им кажа, че са по-истински от нас, които ходим в момента(включвам и себе си и се чудя и аз защо изобщо продължавам да ходя). Старите левскари са имали кауза и това, че Левски значи свобода, не е бил просто някакъв лозунг. Отказаха и публика и всичко. Превърнахме се в средняшки отбор, а мегафона си лае "ПОДКРЕПЯЙ". Аз отдавна спрях и да пея. От тия къде ги псуват съм. Отивам в Б и просто си гледам мача прав. Остава и тия като мен да изгонят и ще останат хора за няколко маси покер. Живи и здрави! ;)

:lol: :lol:
Баш са си измислени Левскари. Ако искат да върнем комунизма, за да си имат пак каузата?
Както каза Станислав, ние сме фенове на отбора, а не на футболистите. Феновете са отбора, не футболистите. Ние оставаме цял живот Левскари, а те година-две. Без фенове няма Левски, защото Левски е нищо без нас. Най-глупавото нещо е да не ходиш на мач, заради играта на отбора. ;) Аз, лично, не проумявам как пред телевизора не си тровите толкова нервите, колкото на стадиона? Аз съм по един и същи начин изнервен и на стадиона, и пред тв-то.
Принципно би трябвало 2006 година хиляди момчета да са станали Левскари и сега когато са 20-25 години да имаме голяма маса в Сектор Б, но уви няма.

Tи когато ходиш на някоя пиеса, на кино, на концерт заради другите в залата ли ходиш или заради продукцията.е. филма, пиесата, музиката.
Разберете няма такова нещо като повече и по-малко левскари. Аз съм гледал първият си мач на Левски на 20 години, но мога да ти кажа преди това съм се интересувал повече от клуба,отколкото сега когато не пропускам.
Разбира се не разбирам как някой може днес да е от Левски, а утре от друг(като една потребителка на форума), или пък хич да не му пука за отбора. И аз съм се сърдил, но това не означава, че не ме е вълнувал отбора.

Върни се в “Левски”