Без име написа:konvoec написа:Stanislav_Ivanov написа:Ся май е на мода да си от Ботев.Всеки 2-ри станал канар .Ся срещнах един бивш цскар и го питах що е станал от Ботев и ми каза щото са били Левски ...  

Аз пък искам да ти кажа колко хора са се отказали да са левскари. Колко приятели на баща ми спряха да ги гледат даже по тв, защото не само, че са супер зле, а това изобщо не е техният Левски. Е това е по-лошото. А на тия, който ще изсерат, че такива хора не били истински левскари, мога да им кажа, че са по-истински от нас, които ходим в момента(включвам и себе си и се чудя и аз защо изобщо продължавам да ходя). Старите левскари са имали кауза и това, че Левски значи свобода, не е бил просто някакъв лозунг. Отказаха и публика и всичко. Превърнахме се в средняшки отбор, а мегафона си лае "ПОДКРЕПЯЙ". Аз отдавна спрях и да пея. От тия къде ги псуват съм. Отивам в Б и просто си гледам мача прав. Остава и тия като мен да изгонят и ще останат хора за няколко маси покер. Живи и здрави! 

Баш са си измислени Левскари. Ако искат да върнем комунизма, за да си имат пак каузата? 
Както каза Станислав, ние сме фенове на отбора, а не на футболистите. Феновете са отбора, не футболистите. Ние оставаме цял живот Левскари, а те година-две. Без фенове няма Левски, защото Левски е нищо без нас. Най-глупавото нещо е да не ходиш на мач, заради играта на отбора.  

Аз, лично, не проумявам как пред телевизора не си тровите толкова нервите, колкото на стадиона? Аз съм по един и същи начин изнервен и на стадиона, и пред тв-то. 
Принципно би трябвало 2006 година хиляди момчета да са станали Левскари и сега когато са 20-25 години да имаме голяма маса в Сектор Б, но уви няма.

Ето това пък аз не го разбирам. Измислени левскари... Значи всички, които не ходят на мачовете са измислени левскари. Кво стана с великата синя публика и колко човека наброява? Хиляда, две хиляди?! Ето това е мега простотия, да се разделяме кой е повече от другия. Нищо добро няма да ни чака по тоя начин. Както ми казват, че се радвам на хореографиите им, така и да запомнят, че тия хореографии ако не са НЕИСТИНСКИТЕ фенове на Левски, няма кой да им ги вдига. Така че, май най-добре да не се съдим, а да мислим и действаме за доброто на Левски. Аз защитавам хората, защото всеки си има мнение, въпреки че нито бойкотирам, нито искам да седя и да си гледам мачовете по телевизията. Въпреки всичко се стремя да съм на колкото може повече мачове на стадиона. Не мога обаче да обвинявам другите хора, на които им е писнало и не им се ходи, че не са Левскари. Ако всички отбори си обвиняват така феновете, то ще излезе, че истинските фенове на отборите са по около 2000 и не много повече, като изключим Литекс и Разград(там са по 100-200  

)