sinfen14 написа:metodito написа:sinfen14 написа:metodito написа:[offtopic]ralka_levskarka написа:....
Рали, "фейк нюз наричам" версията, че имал "предварителен договор от януари". А, не друго. И да, смятам, че това е "изпускане на футболист".[/offtopic]
Честно кажи - наистина ли не виждаш разликата в управлението на Батков,Тонев и ко. и Русев?Защото и в трите конфигурации се забелязват съществени разлика в начина на управление...
Посочи ми ги. И говори за това, което се свърши, а не как щял да дойде Вили и такива.
-Спря хранилката на сумати хрантутници,които стояха в клуба само заради заплатата.Мога да кажа и конкретни имена,но предполагам можеш да се досетиш и сам.Не случайно клубът постоянно е атакуват от бивши футболисти на Левски.
-Спря да работи с БГ мениджъри...Резултата е видим.Недоволството от Жейнов и ко. срещу Левски също.Защо ли?
-Привлече чуждестранен треньор зад който стои твърдо.Един треньор,който и да е той е много важно да има подкрепата на ръководството за да може да реализира на спокойствие идеите си.
-Привлече супер класни за България играчи,които струват пари и от които Левски ще спечели пари.
-Запази основното ядро от вече изградения през миналия сезон отбор.Не продаде никой ОСНОВЕН играч.
-Откупи Тиам и Холмар - Играчи които могат да вкарат в касата на Левски поне 2 млн евро.Според мен може и повече.Подобни трасфери при Батков и Тонев кога?
-Плаща редовно заплати.Обстановката в клуба е тиха и спокойна.Отбора тренира нормално и мисли само за футбол.
-Никакви драми с лицензите за ППЛ и ЛЕ.
- Вярвам,че ще успее да доведе в Левски кадърен и можеш човек за поста СТД.Дали ще е Вили или някой друг ще видим...
Има и още...
Не е спрял да работи с бг мениджъри. Просто кърлежа Жейнов вече е бита карта.
Това за основното ядро от миналия сезон...
С другите неща съм и съгласен и не съм, но в общи линии е така, както казваш.