/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Warped
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот Warped » 12 май 2018 15:51

Левски има невероятната способност да гони добри треньори. Люпко, Славчо, Мъри и тн. С тия юноши ще се борим за 4- 7мо място. 2- 3 ма класни чуженци докато се намерят ще има да се върти.... А и те са намерени- Яблонски, обертан, Паулиньо. Аз харесвам и Тиам как играе. Няма угодия въвъ всеки тренер ще се намери нещо. Люпко него харесваха понеже бил от ЦСКА, йока щото имаше 2 загуби и тн тнтнтнт
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 16:10

Аз знам, че тези, които казват: "Добре, бе, махаме Роси и кой после?", и те имат право. Но дотолкова, доколкото имат право същите, които казват: "Добре, бе махаме ГРОБ и после кой?". И наистина, ако ще е БКП, ам не, благодаря.

Има нужда от структурна промяна - промяна на скелето. Иначе, ден да мине, друг да дойде. Нямам отговор как да бъде направено. Аз, ако имах... Но просто така може да си кретаме до 200-годишнината.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 май 2018 16:34

Player написа:
metodito написа:За мен Роси се провали напълно, а това, че не си подава оставката говори достатъчно за него. Поне за мен. Смятам, че щеше да е несправедливо да спечелим купата, защото той за пореден път излезе с на$рана тактика срещу един отбор, който беше излязъл за 0-0. От историята знам, че излезеш ли за 0-0, падаш. Винаги. Явно има изключения. Един Загорчич, ако ще да не е печелил Копа Италия надхитри Роси. Факт.

Надхитри? С кое? С лазене и пълзене по терена ли? С разваляне на играта футбол? Защото футбол повече от три поредни минути, не се игра! Излиза топката в тъч или аут и онези падат като застреляни по всяка част на терена. Особено падаха откъде сектор "В", където трябваше най-дълго време за стигане на лекарите. И се лекуваше играч на метър от тъча, поне минута. За бавенето на Петков - няма нужда от коментар. Той един път не вкара топката на време. Все беше зле и се държеше къде ли не, ама на дузпите внезапно се оправи... А пък и на белите не им се схващаха краката тогава....
Не излязохме за 0:0. Ако беше влязло някое положение, като дузпата или удар минала на сантиметри от гредата, какво щеше да кажеш за надхитрянето? Ако нямахме удар - щеше да си прав. Припряни и малко сковани бяха играчите. Поради важността на мача и задължението да зарадват многобройната публика! Липсата на втори нападател в мач, в който задължително трябва да вкараш, а не ти се получава само с един, също в огромна степен попречи.

Ти, аз или някой от трибуните трябваше да пусне втори нападател или да даде указания на поне 3, а защо не и 4
човека да са вътре в наказателното при пробив по фланга. И защо като противникът е толкова беззъб цял мач се играе с 4 защитници и Тиам пред тях. Ми извади Тиам или единият си централен защитник и пусни Костов или Вутов. Може пак да не стане нищо, но да се види, че ти е ясен мачът.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 май 2018 16:35

Аз съм го споменал тук таме.Левски има изключително слаби скаути.Ама супер слаби и смотани.Не е номера да намериш футболист които никои не иска.То си е така де факто при нас.Това оправдание че качествените струват пари е изтъркано.Толкова е голяма конкуренцията при подрастващите футболисти извън България а отборите които търсят такива въобще не гледат във този ценови клас които се цели Левски.Моите уважения ама защо ни е Буш със 2-3 гола или пък онова дърво Белаид.Та да бяха си откупили онзи от Ботев нашият бивш които накиснаха за уредени мачове...Та онзи манекен Божинов имаше повече голове от тези уж нападатели звезди.Нападението ни куца.Винаги е било така през последните години.Не може никои да убеди че няма някъде из Нигерия един здрав които носи 2ма на гърба си и рита правилно и силно топката.Това ще му е достатъчно във нашето първенство.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 12 май 2018 16:49

Изглежда Афонсо наистина е направил този коментар за Роси. Ако това е вярно, оставането на Роси е абсолютно безпредметно и вредно, защото дори да има няколко добри мача, като цяло сезонът отново би бил неуспешен.

Липсата на химия между треньор и играчи излиза на преден план в решаващи моменти, както вероятно се случи на финала. При такива ситуации винаги се сменя треньора, навсякъде по света.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 май 2018 16:51

Warped написа:Левски има невероятната способност да гони добри треньори. Люпко, Славчо, Мъри и тн. С тия юноши ще се борим за 4- 7мо място. 2- 3 ма класни чуженци докато се намерят ще има да се върти.... А и те са намерени- Яблонски, обертан, Паулиньо. Аз харесвам и Тиам как играе. Няма угодия въвъ всеки тренер ще се намери нещо. Люпко него харесваха понеже бил от ЦСКА, йока щото имаше 2 загуби и тн тнтнтнт

Ама вие не разбирате ли, че проблемът е точно този, че и без "тези юноши" с в пъти по-скъпи играчи пак се борим за 4-то-7-мо място. Не виждам с какво са по-добри за играта на Левски Обертан и Гомез от Краев и Боби Цонев. Но това го пиша напълно сериозно. Краев вкара 20 гола при нас. Обертан не е вкарал 20 гола в кариерата си.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 май 2018 21:02

drvasko98 написа:
Ама вие не разбирате ли, че проблемът е точно този, че и без "тези юноши" с в пъти по-скъпи играчи пак се борим за 4-то-7-мо място. Не виждам с какво са по-добри за играта на Левски Обертан и Гомез от Краев и Боби Цонев. Но това го пиша напълно сериозно. Краев вкара 20 гола при нас. Обертан не е вкарал 20 гола в кариерата си.
Яблонски вкара 10 гола при нас. Б. Цонев не е вкарал толкова за цялата си кариера.....

пп: Ако не ти харесва примера с чеха, вземи словака, но положението ще стане още по-зле!

И всичките вие, неистово искащи в отбора ни да играят юноши, може ли да изкарате един примерен отбор на Левски, който да се сглоби към момента от наши юноши(настоящи и бивши играчи). Да видим, дали ще изкарате отбор, който би завършил сезона с по-малко от 50 допуснати голове във вратата ни.
Давайте! Без чужденци, само наши юноши през годините.
Последна промяна от rane на 12 май 2018 21:09, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 12 май 2018 21:08

rane написа:
drvasko98 написа:
Яблонски вкара 10 гола при нас. Б. Цонев не е вкарал толкова за цялата си кариера.....

То затова сме на този хал, щом централният ни защитник е голмайстор на клуба СМЯТАЙ ЗА КАКВА ИЗЛАГАЦИЯ СТАВА ВЪПРОС.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 май 2018 21:16

AzSumRazbirach написа:
rane написа:
drvasko98 написа:

То затова сме на този хал, щом централният ни защитник е голмайстор на клуба СМЯТАЙ ЗА КАКВА ИЗЛАГАЦИЯ СТАВА ВЪПРОС.
Айде сега си представи, ако Яблонски го нямаше, а на негово място играеше някой наш юноша, колко от тези 10 гола щяха да са реализирани. После се замисли и за допуснатите!!!
Или ако на мястото на Паулиньо играеше Мисяк да речем, как щяхме да изглеждаме?
Можеш да направиш паралел между Йоргачевич и Митрев, нали?! Представи си сега, какво ще е с другия пълнеж от юноши!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 21:24

WPWW написа:Изглежда Афонсо наистина е направил този коментар за Роси. Ако това е вярно, оставането на Роси е абсолютно безпредметно и вредно, защото дори да има няколко добри мача, като цяло сезонът отново би бил неуспешен.

Липсата на химия между треньор и играчи излиза на преден план в решаващи моменти, както вероятно се случи на финала. При такива ситуации винаги се сменя треньора, навсякъде по света.

М... на какво се базира изказването ти. В полза на това, което казваш, единствената подсказка за мен е разваления английски. Но, просто няма начин футболист от Лига 1 да направи такова изказване. И той не играе някъде си, а в Рен. Не ми се връзва, сори. Може и така да е, но това значи, че пича си плюе на кариерата. Нем логикЪ.

Върни се в “Левски”