Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Наркотици във фенклуба на Левски

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2013 12:59

TodorT написа:Ами нищо изненадващо! Във всяка агитка има наркомани, всички крият наркотиците. Просто вчера на прицела са били левскарите. Утре ще са ЦСКА и т.н. Въпрос на късмет. ЗА никога не е тайна това! Не знам защо трябва да се правят сензации, да се заяждат пак сини и червени, че видиш ли само при едните има такива работи..... ;) Пълни глупости! Страшното е, че такива неща се правят във фенклуба!!!

Тоше, сорка, ама винаги е левски.. Не съм чула в наши фен клубове за такива неща :lol: А тея фенклубове и зали се държат от запада, хората, които са задържани са от запад, известни при това.. Така, че не знам защо някои ги прикриват. Естествено всичко ше се размине както всеки път и ше натопят някой от малките. Ако всичко си беше наред, нямаше през 3 месеца да се четат такива неща и никой все още да не е осъден..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 май 2013 13:00

MuFc1878 написа:
sin4ec написа:Да отнемат веднага три точки на сините!

Да ги пратят в аматьорските дивизии!!!

А там..... на лепило :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 22 май 2013 13:01

Чета червените коментари ... на 3000км от България и се чудя ... и аз са кво да направя ... да се метна от прозореца ли кво ? хвана ли са ги ми да им лепнат по една присъда и готово кво ме занимавате с глупости ... аз в какво състояние съм виждал червени фенове в Борисова ... ама не пускам теми за това няма да и да пусна .. всеки сам избира пътя си .. няма Левски няма ЦСКА ...
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 май 2013 13:04

Red_Girl написа:
TodorT написа:Ами нищо изненадващо! Във всяка агитка има наркомани, всички крият наркотиците. Просто вчера на прицела са били левскарите. Утре ще са ЦСКА и т.н. Въпрос на късмет. ЗА никога не е тайна това! Не знам защо трябва да се правят сензации, да се заяждат пак сини и червени, че видиш ли само при едните има такива работи..... ;) Пълни глупости! Страшното е, че такива неща се правят във фенклуба!!!

Тоше, сорка, ама винаги е левски.. Не съм чула в наши фен клубове за такива неща :lol: А тея фенклубове и зали се държат от запада, хората, които са задържани са от запад, известни при това.. Така, че не знам защо някои ги прикриват. Естествено всичко ше се размине както всеки път и ше натопят някой от малките. Ако всичко си беше наред, нямаше през 3 месеца да се четат такива неща и никой все още да не е осъден..

А да си чувал нещо за:

Росен Животното!

А да си чувал за Люлин Бойс!

Недей ги говори тези неща щото много хора ше ти се смеят честно!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 13:07

Red_Girl написа:

http://www.razkritia.com/44576/%D0%BD%D ... 80-%D0%B3/
Нали си много отворена и се правиш на много запозната?!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 13:07

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2013 13:09

Avanti_Ragazzi написа:А да си чувал нещо за:

Росен Животното!

А да си чувал за Люлин Бойс!

Недей ги говори тези неща щото много хора ше ти се смеят честно!

За разлика от теб, не само съм ги чувала.. :lol: Само ми кажи, заради Росен сектора пострада ли? Не. Заключиха го и след 2, 5 години, го пуснаха. Ти ми говориш за един човек, а при вас през 3 месеца се случват такива неща из фен клубовете ви! :lol: Заради тея хора, които очевадно защитаваш, сектора ви ше се срамува..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 13:10

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=875528
И какво излиза,че май не е много чиста и работата на Сектор Г с Животни,Анималси и всякакви други полковници и лейтенанти след тях?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2013 13:10

Син до гроб_ написа:http://www.razkritia.com/44576/%D0%BD%D ... 80-%D0%B3/
Нали си много отворена и се правиш на много запозната?!

HAhahaha Ти сериозно ли? Само забележи как започва статията: Миналата седмица сайтът Клюки.бг разкри...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 22 май 2013 13:10

Tова, че софия запад продават наркотици, както и всяка водеща групировка в България, едва ли е новина. Момиченцето, което коментира по - добре да не го прави, защото едва ли има представа от какво се издържа дефанзива. Тия всичките, като ги приберат в затвора, може да има нормални агитки.

Върни се в “Левски”