d.milanov написа:Ало, сините, пуснете тема "Трансферно лято '21", че да знаем новините при конкуренцията!
Братле, по-добре си пусни Междузвездни войни или друга фанстастика
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
d.milanov написа:Ало, сините, пуснете тема "Трансферно лято '21", че да знаем новините при конкуренцията!
шивача написа:ugly bug написа:Райнов и той си е бил камшика..
Стадото оредя....
ugly bug написа:Поздрави от слънчева Гърция!
![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:ugly bug написа:Поздрави от слънчева Гърция!
![]()
Тази снимка, на колко над 5-6 години е?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:Ами аз съм склонен да му вярвам, защото ако имаш *****, няма как да правиш чикии! BTW ти чикии правиш ли?
Иска му се,ама нимой човеко,от това пиене хептен се е спаружила.....
Нимой, или няма с какво? Защото виждам известна завист, като говори за чикии!
Че неможе,неможе,че няма с какво,няма,а пък,че завижда правилно си усетил...
Че ви трябват здрави уйове е ясно, ама кажете нещо за некоя пу**а, а не като оня фетиш Непринудения, дето прави чикии по снимки на стадиони и то в проект![]()
Намерили с какво да се фукат
Ракията прави чудеса!!!
damyanov1963 написа:Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:Cheradonna написа:
Иска му се,ама нимой човеко,от това пиене хептен се е спаружила.....
Нимой, или няма с какво? Защото виждам известна завист, като говори за чикии!
Че ви трябват здрави уйове е ясно, ама кажете нещо за некоя пу**а, а не като оня фетиш Непринудения, дето прави чикии по снимки на стадиони и то в проект![]()
Ракията прави чудеса!!!
Аз имам две внучета, а вие продължавайте на чикии.
п. п. Много хубаво име си си избрала, правите ли си ози-мози с колежката?
Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа:Ozzimozzi написа:Нимой, или няма с какво? Защото виждам известна завист, като говори за чикии!
Ракията прави чудеса!!!
Аз имам две внучета, а вие продължавайте на чикии.
п. п. Много хубаво име си си избрала, правите ли си ози-мози с колежката?
Ей,завистливецо палав иска ти се и ти да участваш в едно масово чикибойство нали?Молим ти са спри да купуваш и пиеш тея ментета,вместо това дарявай париците на нас покера,ще ти е благодарен.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, CSKA_FEN4E, Highlander, Ioan912, jusi, obi4am_pirin, tmanolov, TristaNNN, vvessel, W84me и 40 госта