MagicMoments написа:Игра това последното изречение на трезва глава ли си го писал![]()
Да, залагам си главата за това твърдение ...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MagicMoments написа:Игра това последното изречение на трезва глава ли си го писал![]()
vlado1914 написа:Фифи, мифи и всички останали кълнящи и хвърлящи злоба педалчета... Гонзо е направил за Левски толкова, колкото вие няма да направите за никого през целия си живот. Дал е на Левски толкова, колкото вие не бихте дали на когото и да е, освен на себе си. Вие някога сте боготворяли Гонзо единствено и само заради головете му и никога не сте разбирали най-ценното и доброто му качество. Не очаквам и да го разберете сега, когато той е лошият герой. Не очаквам да го разберете и след време, когато Гонзо пак ще е на върха и вие пак ще се хвалите с него. А този момент ще дойде, повярвайтеСилата на Гонзо е толкова извън вашата природа, че няма смисъл да ви бъде обяснявана. Всичко добро
daniel875 написа:Арс направи днес уникална простотия в стил Пато. Подадоха му топката до самия вратар и започна да го заобикаля, че накрая опропасти всичко.
vlado1914 написа:Фифи, мифи и всички останали кълнящи и хвърлящи злоба педалчета... Гонзо е направил за Левски толкова, колкото вие няма да направите за никого през целия си живот. Дал е на Левски толкова, колкото вие не бихте дали на когото и да е, освен на себе си. Вие някога сте боготворяли Гонзо единствено и само заради головете му и никога не сте разбирали най-ценното и доброто му качество. Не очаквам и да го разберете сега, когато той е лошият герой. Не очаквам да го разберете и след време, когато Гонзо пак ще е на върха и вие пак ще се хвалите с него. А този момент ще дойде, повярвайтеСилата на Гонзо е толкова извън вашата природа, че няма смисъл да ви бъде обяснявана. Всичко добро
фифи перото написа:ИЗВЪНРЕДНО!
гонзо казал на батков какво МИСЛИ
milen.hristov написа:vlado1914 написа:Фифи, мифи и всички останали кълнящи и хвърлящи злоба педалчета... Гонзо е направил за Левски толкова, колкото вие няма да направите за никого през целия си живот. Дал е на Левски толкова, колкото вие не бихте дали на когото и да е, освен на себе си. Вие някога сте боготворяли Гонзо единствено и само заради головете му и никога не сте разбирали най-ценното и доброто му качество. Не очаквам и да го разберете сега, когато той е лошият герой. Не очаквам да го разберете и след време, когато Гонзо пак ще е на върха и вие пак ще се хвалите с него. А този момент ще дойде, повярвайтеСилата на Гонзо е толкова извън вашата природа, че няма смисъл да ви бъде обяснявана. Всичко добро
оооооооооо гугутчо сладък,ти ли си,много ли се забавлявахте с мургавите братя в пандиза
THE G.A.M.E написа:vlado1914 написа:Ти не си фен на Левски, а на личноста "Гонзо" !
Хайде върви да му спретнеш един фен клуб и не ни занимавай с глупости ...
Може да му подхвърлиш и идеята да си направи собствен отбор ... Та да отърве Левски от присъствието си възможно най скоро
daniel875 написа:gri6ata1914 написа:Откакто съм фен на "Левски" (на 23 съм, т.е. от 15 години вече) НИКОГА не си спомням да сме падали в два поредни мача от чорбата...Гонзо добави още един антирекорд...Поне от тях падахме супер рядко в каквато и форма да сме били...Това вече не се търпи...Станахме за смях на всички. Бях във "В" сектор и не знам какво трябва да се случи, че тия от "Б" да решата да освиркат отбора и да поискат оставки, за да разберат футболисти и ръководители, че меко казано не сме доволни от тях...А те след всяка загуба (разбирайте през мач) си им пляскат, пеят и поздравяват...Е, доволни ли сме от този "Левски"...Така ли ще я караме??? Паднем, бием, няма значение...Подкрепа, подкрепа, ама всяко нещо си има край...Покрай мен повечето хора май вече и не се ядосват, примирени са...не знам да има по-страшно нещо от примирението...Нашият любим клуб върви стремглаво надолу и нищо не се прави по въпроса
Малко помниш, от есента на 1996 до пролетта на 1997 със служебната загуба имаме общо три поредни загуби - 0:3 служебна за Лигата, 0:2 с онзи смешник Гергинов, когато не ни даде чиста дузпа, а после им подари на тях две даже, и финала за купата, когато направихме много силен мач, но с три удара ни вкараха три гола - 1:3.
Това, което сега им се случва срещу нас, ще им е за много време напред. Скоро важни хора ще се върнат в тима!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта