Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Повече от доволен съм от трансфера на Старокин.![]()
![]()
ЕМИЛ написа:Повече от доволен съм от трансфера на Старокин.![]()
![]()
magga написа:Бях решил за не критикувам трансферите,ама 120 хил евра + 2 юноши си е малоумноДа не казвам,че Гонзо прави отбор за вътрешна консумация и ми мирише,че ще станем като ЦСКА,когато там купуваха бг футболисти на кило,а после се чудеха какво да ги правят.... просто за мен няма класа в този отбор вече,дано не съм прав,но сега който иска може да ме псува само че ми помнете думите
turbogena написа:magga написа:Бях решил за не критикувам трансферите,ама 120 хил евра + 2 юноши си е малоумноДа не казвам,че Гонзо прави отбор за вътрешна консумация и ми мирише,че ще станем като ЦСКА,когато там купуваха бг футболисти на кило,а после се чудеха какво да ги правят.... просто за мен няма класа в този отбор вече,дано не съм прав,но сега който иска може да ме псува само че ми помнете думите
Въобще няма да те псувам! До голяма степен и аз съм на твоето мнение. Разкарваме си юношите. Взимаме играчи ,някои от които са със спорни качества за Левски. И в никакъв случай отбора няма да е по-силен от тазгодишния! В това съм почти сигурен. Дано да греша и да се представим достойно в Европа и разбира се да вземем титлата ,но с този състав и този треньор е малко вероятно
siniq_fen написа:Мен ме е яд само за Горанов, другите не смятам, че са по-добри от тези, които взимаме. Но имам усещането, че грешката ни беше това, че дадохме Горанов на Берое. За мен той е изключително талантлив. Въпреки всичко му пожелавам да развие потенциала си успешно.
Blue_Girl написа:siniq_fen написа:Мен ме е яд само за Горанов, другите не смятам, че са по-добри от тези, които взимаме. Но имам усещането, че грешката ни беше това, че дадохме Горанов на Берое. За мен той е изключително талантлив. Въпреки всичко му пожелавам да развие потенциала си успешно.
Мен не ме е яд за Горанов.
Христов е по-добър от него!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта