Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:Според мен онова изказване на Роси си бе съвсем умишлено, един вид, че има месене в работата му.
Бе ще дойдеш на моя акъл, ама казваш конспирация било. Отстрани на моменти така ми изглеждаше през сезона.
Ква конспирация. От есента всички говорим за грешните позиции на Роман, Вутов и Обертан. С първите двама спря експериментите, последния продължи да играе зад нападателя със свободна роля или с нападател, а той си е крило. И журналисти коментираха това, не е като само във форума да сме си писали глупости. Не е хубаво на Роси да му се месят, на никой треньор всъщност, но е добре да има някакъв коректив от човек, разбиращ от футбол. Такъв в Левски обаче няма. (визирам поста СТД).
Ся ако кажеш и че Спас е виновен за финала, за изпуснатите дузпи (и през сезона), грешките на вратарите и тн.
Не те разбрах точно какво искаш да кажеш.
Някакво франсе от Истър идва и той пейка. Пак Роси го е бил искал, чета. Ъъъъ, и що го не пуска? Фигейредо явно беше разбрал, че ще е титуляр, ма недоразбрал. В същото време идва Нашименто, твърд титуляр, бие дузпите. Идва Тиам, твърд титуляр. Влиза като наемен убиец в краката на врага, ама няма проблем. А с разместените позиции, не е само с тези, които казваш. Според мен и Нашименто и Гомес са си офанзивни футболисти. Ние нямаме офанзивен полузащитник, ама нейсе.