/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот metodito » 12 май 2018 11:22

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:Според мен онова изказване на Роси си бе съвсем умишлено, един вид, че има месене в работата му.

Бе ще дойдеш на моя акъл, ама казваш конспирация било. Отстрани на моменти така ми изглеждаше през сезона.

Ква конспирация. От есента всички говорим за грешните позиции на Роман, Вутов и Обертан. С първите двама спря експериментите, последния продължи да играе зад нападателя със свободна роля или с нападател, а той си е крило. И журналисти коментираха това, не е като само във форума да сме си писали глупости. Не е хубаво на Роси да му се месят, на никой треньор всъщност, но е добре да има някакъв коректив от човек, разбиращ от футбол. Такъв в Левски обаче няма. (визирам поста СТД).
Ся ако кажеш и че Спас е виновен за финала, за изпуснатите дузпи (и през сезона), грешките на вратарите и тн.

Не те разбрах точно какво искаш да кажеш. :? Аз говоря за това, че се привлича един Ривалдиньо, Дельо не го пуска. Сакат-сакат, колко да е сакат? Бил го искал Дельо? Е, ако той го е поискал, не е ли логично да го пуска?

Някакво франсе от Истър идва и той пейка. Пак Роси го е бил искал, чета. Ъъъъ, и що го не пуска? Фигейредо явно беше разбрал, че ще е титуляр, ма недоразбрал. В същото време идва Нашименто, твърд титуляр, бие дузпите. Идва Тиам, твърд титуляр. Влиза като наемен убиец в краката на врага, ама няма проблем. А с разместените позиции, не е само с тези, които казваш. Според мен и Нашименто и Гомес са си офанзивни футболисти. Ние нямаме офанзивен полузащитник, ама нейсе.
Последна промяна от metodito на 12 май 2018 11:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 11:25

Сега цъкнах да разгледам форума на амбразурчиците. Нема такава жал.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 май 2018 11:26

@metodito Най добре си направи ретроспекция и напиши какво искаш от Левски през следващия сезон. Даже не само сезон, през следващите години. Как искаш да виждаш Левски на терена и извън? Имали опастност от фалит, как да играе отбора и тн. За Роси е ясно, че искаш да се маха разбирам защо
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 май 2018 11:27

metodito написа:
koisa написа:
metodito написа:А "ние" кои сме?

Ясно съм го написал... Едните дето вярвате, че Роси се шегува и другите дето повтаряха, че първенството се ползва за тренировки, а купата е 100% сигурна. За мое съжаление пак се оказах прав! :oops:

Човек, бъркаш ме с други. Кое точно не разбра от мнението ми:

Не те бъркам... За тренировките имах предвид други хора, а не теб.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 11:33

Warped написа:@metodito Най добре си направи ретроспекция и напиши какво искаш от Левски през следващия сезон. Даже не само сезон, през следващите години. Как искаш да виждаш Левски на терена и извън? Имали опастност от фалит, как да играе отбора и тн. За Роси е ясно, че искаш да се маха разбирам защо

Добре.
Искам Гочето, Мъри, Люпко или Славо. Искам повече българи, отколкото чужденци - 6 на 5, 8 на 3, няма значка. Искам да виждам добрите ни българи на Герена, а не да виждам Боби Цонев да пуска пасове по конец към Камбуров. Да бъдат гонени хора, като близнаците, да бъдат плюти хора като Краев, Гаджев, Йово, Мъри, Гонзо. Йомов да разправя как се бил откупил от "Левски", за да упражнява професията си. Най-добрият централен защитник, който школата е произвеждала в последните няколко години да е на Герена, а не да бъде хвален за сърцатата си игра във Враца. Искам да виждам, че "Левски" се развива като клуб, а не сме клонинг на Лудогорец, само че вместо с трансферирани с пари футболисти, с безработни ментета. И не искам да чувам "Селяни, умрете!". И искам кюфте за мезе, разбира се.
Последна промяна от metodito на 12 май 2018 13:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2018 12:15

Жестоки и уникални , професори , треньори и мрънкачи ... всеки нещо искал :shock:
Първо си зададете въпроса ВИЕ какво давате за да искате и само с искане не става !!!
Елате на всеки мач да бъдем 15к на Герена и тогава ще се чуе и вашето - нашето , искане !?!
Но докато сме 3к на Герена няма как .... и СЗ ще царува и за селяни ще се пее .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 12 май 2018 13:05

Warped написа:@metodito Най добре си направи ретроспекция и напиши какво искаш от Левски през следващия сезон. Даже не само сезон, през следващите години. Как искаш да виждаш Левски на терена и извън? Имали опастност от фалит, как да играе отбора и тн. За Роси е ясно, че искаш да се маха разбирам защо

Искам само да напиша, че Левски никога няма да фалира. Ние феновете никога няма да допуснем това да стане, защото сме истински фенове. Ако трябва от джобовете ще вадим някой лев да са не допускаме фалит. Левски е вечен.
Важният въпрос е ДАЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДА ВИДИМ СИЛЕН ЛЕВСКИ, ТАКЪВ КАКЪВТО ГО ИСКАМЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ, С МИНИМУМ 7 БЪЛГАРИ В СЪСТАВА И ДА МАЧКА НАРЕД.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 12 май 2018 13:07

Kotooshu написа:Жестоки и уникални , професори , треньори и мрънкачи ... всеки нещо искал :shock:
Първо си зададете въпроса ВИЕ какво давате за да искате и само с искане не става !!!
Елате на всеки мач да бъдем 15к на Герена и тогава ще се чуе и вашето - нашето , искане !?!
Но докато сме 3к на Герена няма как .... и СЗ ще царува и за селяни ще се пее .

Е добре бе аз от 8 години се съм се предал да ходя на мачове. От 8 години си дера гърлото, а от другата страна никаква радост не ни дават. Такъв период от 8 години никаква игра никога не е имало.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 май 2018 13:16

Да ще стане с 7 българи в състава но не и сега, не и следващия сезон, акато гледам не и следващите 3-4 сезона. Аз съм съгласен Левски да играе само с юноши и да сме на 4-7мо място(защото не е славизация :lol: :lol: ).
metodito написа:

Добре.
Искам Гочето, Мъри, Люпко или Славо. Искам повече българи, отколкото чужденци - 6 на 5, 8 на 3, няма значка.

Кой от тия ще дойде, след като след 3 загуби ще бъде сготвен и нарчен менте. Та то и без такива загуби Люпко, Мъри Славо бяха изгонени от хора дето искат начело сърцати левскари като Ясенчо, Павлов, Кокала и най вече голямата легенда Букарев и тн. Сега се започна да се гради нещо ще се разруши. ОК. Да идват Цоневи големите футболисти с Ясенчо треньор и ще сме ок. Той ще си докара 2- 3 МНОГО класни попълнения и ще е ок. А да и най вече да купуваме йомов за 5мил. че ни вкара дузпа значи е следващия Икарди
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 15:37

Warped написа:Да ще стане с 7 българи в състава но не и сега, не и следващия сезон, акато гледам не и следващите 3-4 сезона. Аз съм съгласен Левски да играе само с юноши и да сме на 4-7мо място(защото не е славизация :lol: :lol: ).
metodito написа:

Добре.
Искам Гочето, Мъри, Люпко или Славо. Искам повече българи, отколкото чужденци - 6 на 5, 8 на 3, няма значка.

Кой от тия ще дойде, след като след 3 загуби ще бъде сготвен и нарчен менте. Та то и без такива загуби Люпко, Мъри Славо бяха изгонени от хора дето искат начело сърцати левскари като Ясенчо, Павлов, Кокала и най вече голямата легенда Букарев и тн. Сега се започна да се гради нещо ще се разруши. ОК. Да идват Цоневи големите футболисти с Ясенчо треньор и ще сме ок. Той ще си докара 2- 3 МНОГО класни попълнения и ще е ок. А да и най вече да купуваме йомов за 5мил. че ни вкара дузпа значи е следващия Икарди

О, да, не е като с треньор Костов, дето имаше супер играч като Арш и играеше без деветка, с футболисти като Диаби, Китимбала, и сие.

Кой от тея ли ще дойде? Никой - понеже една шумна групичка е узурпирала клуба и казва кой ще е треньор, кой ще играе и кой не. Или пък ще чакам Стою Валеканото почти две години, за да докара най-срамното класиране в историята на "Левски". Нанесъл на всички такава обида с онова за Валеканото. И въобще не разбираше защо го били махали - да пада с двама човека повече насред Герена. Човек, когото "Левски" направи шампион. Та тази клика иска удобни треньори. Треньори, които няма да качат "Левски" на върха. Нека иляди Роси. Вписва се идеално в профила на "правилните" треньори - безличен посредственик, нямащ нищо общо с този клуб.

Е, в спора се ражда истината. Бях казвал досега, че нямам окончателно мнение за Роси. Явно вече си имам и го открих с последното изречение. Защото именно в този профил влиза и той, както и Илиев, както и Костов, Митов, Стоев и другите. А иначе, продължавайте да се еbawaте със сините деца. Много правилно. Нека. Кефете се на мърдите легионери и плюйте по нашето си. Това сме ние българите. Днес.

Върни се в “Левски”