Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goshev
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот goshev » 30 юни 2021 00:01

soilwork написа:
Cheradonna написа:Значи,бъзиците са си базици,но нека не падаме на нивото на ония,нека не им се подиграваме,както те правеха с нас,когато имахме подобни главоболия,защото това което се случва при тях не е никак приятно.Какви ли не глупости изговориха преди години по наш адрес,а сега се оказва,че те са дори по зле!Смятам,че сме по интелигентната част от публиката.

Прошка няма да има :mrgreen: Чакам тема " Възкръсването на Левски-Раковски-Спартак-Подуене-София" или нещо подобно. При неизбежният фалит който се очертава до към 15 юли може да припознаят "оригиналният" Левски на Пешо Кучето :lol: Шоуто тепърва започва

Левски#Пешо Кучето? :roll:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юни 2021 00:22

CaptainBertorelli написа:
Cheradonna написа:Значи,бъзиците са си базици,но нека не падаме на нивото на ония,нека не им се подиграваме,както те правеха с нас,когато имахме подобни главоболия,защото това което се случва при тях не е никак приятно.Какви ли не глупости изговориха преди години по наш адрес,а сега се оказва,че те са дори по зле!Смятам,че сме по интелигентната част от публиката.

А, не! При тях сега започва интересното :!: Нищо няма да им бъде спестено и припомнено, единствено "поп" и катафалка трябва да се пропусне, защото тогава изкопаха дъното.

За попа и катафалката и аз съм съгласен че беше голяма простотия, даже още тогава го написах във форума.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 30 юни 2021 00:46

damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:

А, не! При тях сега започва интересното :!: Нищо няма да им бъде спестено и припомнено, единствено "поп" и катафалка трябва да се пропусне, защото тогава изкопаха дъното.

За попа и катафалката и аз съм съгласен че беше голяма простотия, даже още тогава го написах във форума.

+ 1
,,,,, дъното на простотията
Последна промяна от zieek91 на 30 юни 2021 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 юни 2021 00:49

Не се приема!
Заради ужасната синя злоба и жлъч - чакам и сакам да им се случи същото. Мен ме счупиха от подигравки 2г. + и сега аванта не давам.

Чакам:
1. Взимане на лиценза
2. Наказание от УЕФА/ФиФА/Фуфа със забрана за картотекиране на професионални състезатели и забрана за участие в Европа (като при нас)
3. Множество дела (имам предвид) - всеки ден, някой да писка за пари (от интервюто на Стоянович, разбрах, че и на него висят пари) - точно като при нас
4. Сега започва сезон 2021-2022 - пожелавам за спортно-техническа част дума да няма! Точно като при нас! Аз бях забравил по едно време за футбол да пиша...
5. Яко бъзик от всички..........това желая + знак диез.., щото тирето си е наше!

Та.........като се сбъднат тези неща, ще им простя!

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 30 юни 2021 01:43

Първо си простете на вас, че изоставихте носителя на купата Цска преди финала за суперкупата и припознахте Литекс, щото Полуръста купи животните и така им нареди... Вместо да разсрочи задълженията и да ги обслужва, ама нямаше кво да прави Литекс с Космонафта, Недялков, Малинов и още една камара чужденци, как да играят в Б група :lol:

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 юни 2021 06:44

НЕма се плашите подуенци.!
Кака Доре изглежда лоша но е справедлива.(само моля, не я събличайте като дойде на Герена. Няма да е красива гледка ;) )
Бат Петьо го разбрахме че си чЕка мЕлЕона..!
Дай да видим сега още кой ще се нареди на опашката...!?
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 юни 2021 08:08

Да си припомним...
Нева Форгет:
ОТ 1 минута натам става интересно.
Мисла, че точно тука на това място, където е започнало всичко, е ... момента... да обява едно ново начало за нашия клуб.
(Ръкопляскания. Спорадични викове "Лефски" "Лефски")
Това са.... преговори, кореспонденция от повече от 6 месеца. Всичко е завършено и е в ръцете на адвокатите, които работят от 4 дена. Лефски ще има нов собственик.
(Отново аплодисменти. Вик на чобанин "Айде Лефски".)
.........
Това, което съм се договорил с него (визира Диксън). Приоритетите. Разбира се, че поема всички задължения на клуба до този момент. Осигурява издръжка достатъчна Лефски да се върне там където му е мястото. И приоритет номер 1 това е построяването на нов, европейски стадион по (леко треперене на гласа) най-бързия начин.
(бурни аплодисменти, викове "Браво" и индиански бойни възгласи.
........
Но аз когато дойдох преди една година (гласът почва да трепери силно) единственото, което обещах е, че Лефски ще го бъде, че (нетипична пауза с треперене) няма да фалира.Мисля, че това сме го изпълнили. Не съм обещавал резултати, но (тонът му се втвърдява, показалецът е високо вдигнат) СЕГА ВИ ГИ ОБЕЩАВАМ.
(Аплодисменти. Викове "Браво". След което спонтанно започва скандиране "Лефски Лефски", а Сираков прави нетипични движения с тялото си, което се тресе от притеснения и нерви все едно блъфира на финална маса. Слага ръце на кръста.
Разбира се.... Първо искам да ви кажа, че човекът няма нищо общо с политика, политически обвързаности, англичанин е (прекъснат е от аплодисменти) Аа.. бизнесът му е ситуиран в Ню Йорк (вкарва ръце в джобовете) така че от тая гледна точка може нашта общност да е спокойна.
..................
Ако го питате него той ще ви каже, че след 3 месеца иска да започне ИЗЦЯЛО (думата се набляга, показалец към тълпата) нов стадион. Имам предвид ще бъде съборен и .. ъъъ.. кабриото.
.......
Следва емоционално, нервен срив, който е неудобно да се гледа за дедите от залъка си, работа като кучета и т.н.
................
Желание на бъдещия нов собственик, аз ще остана като Президент на клуба (показване на кур с двете ръце към тълпата едновременно с викове "Браво" от нея) ... и ще отговарям за спортно-техническата част.
.......
Още един път ви честитя този празник и ви обещавам наистина (вдига показалец назидателно и почва да го клати към тълпата), че нас ни очакват много, мнооого по-добри времена. Честито.
Сираков се оттегля сред аплодисменти на тълпата и викове "Браво".
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 юни 2021 08:40

Виждам че темата е обърната на нещо като "плюене на Левски" ,но и това е част от играта. Все пак форума е и затова.

Аз бих написал нещо не пряко свързано с футбола, но индиректно касаещо почти изцяло български футбол.

Тази вечер сънувах,че има нови българи добавени в списъка на "Магнитски". Бяха свързани с енергетиката и Ойл§Газ бизнеса. За едната фирма беше ясно коя е.(основния и бизнес е в Бургас) , но се събудих и не разбрах дали и дистрибуторите и горят.
Но все пак това е само сън ,а от съм спомен няма ;) .
Само мога да кажа ,че със сигурност "Магнитски" не се отнася за Домусчиеви( имат и американско поданство)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юни 2021 08:51

Ozzimozzi написа:Да си припомним...
[offtopic]
Нева Форгет:
ОТ 1 минута натам става интересно.
Мисла, че точно тука на това място, където е започнало всичко, е ... момента... да обява едно ново начало за нашия клуб.
(Ръкопляскания. Спорадични викове "Лефски" "Лефски")
Това са.... преговори, кореспонденция от повече от 6 месеца. Всичко е завършено и е в ръцете на адвокатите, които работят от 4 дена. Лефски ще има нов собственик.
(Отново аплодисменти. Вик на чобанин "Айде Лефски".)
.........
Това, което съм се договорил с него (визира Диксън). Приоритетите. Разбира се, че поема всички задължения на клуба до този момент. Осигурява издръжка достатъчна Лефски да се върне там където му е мястото. И приоритет номер 1 това е построяването на нов, европейски стадион по (леко треперене на гласа) най-бързия начин.
(бурни аплодисменти, викове "Браво" и индиански бойни възгласи.
........
Но аз когато дойдох преди една година (гласът почва да трепери силно) единственото, което обещах е, че Лефски ще го бъде, че (нетипична пауза с треперене) няма да фалира.Мисля, че това сме го изпълнили. Не съм обещавал резултати, но (тонът му се втвърдява, показалецът е високо вдигнат) СЕГА ВИ ГИ ОБЕЩАВАМ.
(Аплодисменти. Викове "Браво". След което спонтанно започва скандиране "Лефски Лефски", а Сираков прави нетипични движения с тялото си, което се тресе от притеснения и нерви все едно блъфира на финална маса. Слага ръце на кръста.
Разбира се.... Първо искам да ви кажа, че човекът няма нищо общо с политика, политически обвързаности, англичанин е (прекъснат е от аплодисменти) Аа.. бизнесът му е ситуиран в Ню Йорк (вкарва ръце в джобовете) така че от тая гледна точка може нашта общност да е спокойна.
..................
Ако го питате него той ще ви каже, че след 3 месеца иска да започне ИЗЦЯЛО (думата се набляга, показалец към тълпата) нов стадион. Имам предвид ще бъде съборен и .. ъъъ.. кабриото.
.......
Следва емоционално, нервен срив, който е неудобно да се гледа за дедите от залъка си, работа като кучета и т.н.
................
Желание на бъдещия нов собственик, аз ще остана като Президент на клуба (показване на кур с двете ръце към тълпата едновременно с викове "Браво" от нея) ... и ще отговарям за спортно-техническата част.
.......
Още един път ви честитя този празник и ви обещавам наистина (вдига показалец назидателно и почва да го клати към тълпата), че нас ни очакват много, мнооого по-добри времена. Честито.
Сираков се оттегля сред аплодисменти на тълпата и викове "Браво".
[/offtopic]

Изображение
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”