Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот konvoec » 21 юли 2013 11:24

Batkoto написа:Тройчо толкова ви бърка в гъза, че и във вашия си форум пак за него говорите. И е прав, за дузпата не знам, обаче онази смешна засада дето я вдигнаха на Марсиньо когато останаха двама срещу вратаря, си беше чист гол :idea:

Мисля, че ние ти бъркаме там, та си толкова активно-пасивен.....

Най-активна тема:
Всекидневна около Левски.....
(165 Мнения / 10.93% от всички потребителски мнения)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2013 11:28

Стойчо да си плещи каквото си пожелае :lol: .... Мен друго ме притеснява......днес играем с Ботев, а мен ме е страх да гледам мача :roll: До къде ни докараха тези хубавци :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2013 11:30

15 000 месечна заплата на Силва - дали е вярно? :|
http://topsport.ibox.bg/news/id_414100220
Последна промяна от metodito на 21 юли 2013 11:35, променено общо 1 път.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 21 юли 2013 11:31

modor написа:Стойчо да си плещи каквото си пожелае :lol: .... Мен друго ме притеснява......днес играем с Ботев, а мен ме е страх да гледам мача :roll: До къде ни докараха тези хубавци :evil:

Ами ако вземем, че бием...малиииииий какъв рев ще настане

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 юли 2013 11:35

ако биете с игра, никакъв рев няма да има, обаче се съмнявам да успеете, за да биете ще трябва реферчето да се напъне доста .. иначе и вие самите се виждате какви инвалиди сте :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 21 юли 2013 11:39

Batkoto написа:ако биете с игра, никакъв рев няма да има, обаче се съмнявам да успеете, за да биете ще трябва реферчето да се напъне доста .. иначе и вие самите се виждате какви инвалиди сте :lol:

Верно си е... Аз пък не съм виждал по-нагласени мачове от тия на ЦСКА и Литекс от преди години. В много неща съм се съмнявал, обаче тия направо си беха явни ...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 юли 2013 11:43

konvoec написа:
Batkoto написа:ако биете с игра, никакъв рев няма да има, обаче се съмнявам да успеете, за да биете ще трябва реферчето да се напъне доста .. иначе и вие самите се виждате какви инвалиди сте :lol:

Верно си е... Аз пък не съм виждал по-нагласени мачове от тия на ЦСКА и Литекс от преди години. В много неща съм се съмнявал, обаче тия направо си беха явни ...

аз съм виждал и по-нагласени мачове ...тракия-цска :)) или Сливен-цска ...абе много са :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2013 11:43

Много ми е странно...кой от Удине е гледал Вутов? Навремето Малката Перука отлетя за Ливърпул, Ивелин Попов кацна във Фейенорд... Значи някой ги предлага някой на тези отбори. И то най-вероятно някой от "Левски".

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 21 юли 2013 11:46

Ние колко пъти бием с игра, но реване винаги е имало. Лично мен не ме е страх от Ботев, страх ме е от нашите да не налеят гипса. Дано Топчо ги нахъса преди мача, а и чакаме нов треньор, всеки един играч трябва да се напъне и да се докаже. Чистката вече започна от Сираков. Не съм му голям фен, но той знае как да държи отбора с твърда ръка. Дано да имаме ден и да започнем да бележим

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 юли 2013 12:27

вие толкова пъти вече биете с "други начини", че и да биете нормално хората са със съмнения, а сега с Раев съмненията ще са още по-големи :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Левски”