Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Тасевски: Батков не е виновен за кризата

Мнениеот sostenere » 25 апр 2014 13:32

Същият сайт, който изкара мисля че вчера статия:"Сините фенове бойкотират мача с Лацио"... Ебати гадните вмирисани сайтчета целящи разединение между феновете, не съм убеден изобщо, че има такова интервю, най-вероятно е измислено. БАТКОВ ВЪН !!!
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 25 апр 2014 13:40

Разбира се, че Батков не е виновен! Виновна е чистачката, пазача на стадиона, шофьора на автобуса, масажиста, виновни са калпавите топки, мрежата, времето, обувките и т.н.....................в краен случай виновни са марсианците.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 апр 2014 14:09

Разбира се, че не е виновен. Ние назначаваме треньорите, директорите, скаутите. Ние назначаваме некадърни треньори като митов и здравков. Ние превърнахме Левски в училище. Ние поддържаме корупцията в школата. Ние правим далавери с трансфери и затова идват некадърници. Ние направихме така, че футболистите на Левски за един сезон да имат по 3-4-ма треньори. Ние направихме така, че за 5 години да се изредят 321312321 футболисти в Левски и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот plamenst7 » 25 апр 2014 17:15

Aко не беше случката с Петев, Здравков и Топузаков нямаше да станат треньори на Левски. Ако Петев сега беше треньор, все си мисля, че сезона нямаше да бъде толкова трагичен. Спокойно можехме да бъдем на финал за купата и поне в тройката в първенството.

pruchab
Контакти:

Антонио Вутов вкара гол на Милан

Мнениеот pruchab » 27 апр 2014 19:49

Бившият играч на Левски Антонио Вутов вкара втория си гол за новия си тим Удинезе. Младокът вкара за резервите на "фриуланите" срещу Милан за победата с 2:0. Той откри резултата в 19-ата минута, завършвайки хубава атака на тима си с прецизен удар с левия крак покрай вратаря. В 38-ата минута двубоят на практика приключи, след като албанецът Енес Ходжа направи 2:0 след самостоятелен пробив. Въпреки че това беше резервният отбор на "росонерите", в него играха някои от известните имена на тима. Сред тях беше и нападателят и Стефан ел Шаарави. Той остана на терена 75 минути, като се подготвя за участие в първия състав след контузия. Очаква се съвсем скоро наставникът на "червено-черните" Кларънс Зеедорф да го пусне и за първия тим. Иначе Вутов остави страхотни впечатления с играта си. Той се готви за новия сезон, тъй като през този така или иначе няма как да запише мач за първия тим на Удинезе.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Антонио Вутов вкара гол на Милан

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 апр 2014 19:58

Днес един на резервите, след време два на титулярите на "Милан"! Браво на Антонио, да продължава да се представя добре и дано скоро започне да се появява и в първия тим на "фриуланите" :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 апр 2014 20:03

Браво!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2014 20:04

Личи си школовката в Левски. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 апр 2014 20:49

Браво на Удине, че спасиха Тони! В него има голя-наистина много потенциал. Но браво... и на Батко и Йовчо (за пръв път! казвам "Браво!" и то не с ирония на тоя @#$.& :evil: ). Такава десетка отбора не е имал от Тасевски насам, но ако беше останал в блатото, щеше да затъне!

Върни се в “Левски”