Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Тасевски: Батков не е виновен за кризата
Същият сайт, който изкара мисля че вчера статия:"Сините фенове бойкотират мача с Лацио"... Ебати гадните вмирисани сайтчета целящи разединение между феновете, не съм убеден изобщо, че има такова интервю, най-вероятно е измислено. БАТКОВ ВЪН !!!
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
-
- Контакти:
Разбира се, че Батков не е виновен! Виновна е чистачката, пазача на стадиона, шофьора на автобуса, масажиста, виновни са калпавите топки, мрежата, времето, обувките и т.н.....................в краен случай виновни са марсианците.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
Разбира се, че не е виновен. Ние назначаваме треньорите, директорите, скаутите. Ние назначаваме некадърни треньори като митов и здравков. Ние превърнахме Левски в училище. Ние поддържаме корупцията в школата. Ние правим далавери с трансфери и затова идват некадърници. Ние направихме така, че футболистите на Левски за един сезон да имат по 3-4-ма треньори. Ние направихме така, че за 5 години да се изредят 321312321 футболисти в Левски и т.н. и т.н.
Re: Бивши играчи и треньори
Aко не беше случката с Петев, Здравков и Топузаков нямаше да станат треньори на Левски. Ако Петев сега беше треньор, все си мисля, че сезона нямаше да бъде толкова трагичен. Спокойно можехме да бъдем на финал за купата и поне в тройката в първенството.
Антонио Вутов вкара гол на Милан
Бившият играч на Левски Антонио Вутов вкара втория си гол за новия си тим Удинезе. Младокът вкара за резервите на "фриуланите" срещу Милан за победата с 2:0. Той откри резултата в 19-ата минута, завършвайки хубава атака на тима си с прецизен удар с левия крак покрай вратаря. В 38-ата минута двубоят на практика приключи, след като албанецът Енес Ходжа направи 2:0 след самостоятелен пробив. Въпреки че това беше резервният отбор на "росонерите", в него играха някои от известните имена на тима. Сред тях беше и нападателят и Стефан ел Шаарави. Той остана на терена 75 минути, като се подготвя за участие в първия състав след контузия. Очаква се съвсем скоро наставникът на "червено-черните" Кларънс Зеедорф да го пусне и за първия тим. Иначе Вутов остави страхотни впечатления с играта си. Той се готви за новия сезон, тъй като през този така или иначе няма как да запише мач за първия тим на Удинезе.
- CSKA_Sofia_1948
- Контакти:
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Антонио Вутов вкара гол на Милан
Днес един на резервите, след време два на титулярите на "Милан"! Браво на Антонио, да продължава да се представя добре и дано скоро започне да се появява и в първия тим на "фриуланите"

- modor
- Контакти:
Браво!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Личи си школовката в Левски. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- metodito
- Контакти:
Браво на Удине, че спасиха Тони! В него има голя-наистина много потенциал. Но браво... и на Батко и Йовчо (за пръв път! казвам "Браво!" и то не с ирония на тоя @#$.&
). Такава десетка отбора не е имал от Тасевски насам, но ако беше останал в блатото, щеше да затъне!