/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот AzSumRazbirach » 12 май 2018 10:01

А до колко за баража, какво да ви кажа. Очаквам да загубим от Черно Море

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 10:04

AzSumRazbirach написа:
metodito написа:Ами той и Стоев го слага на крилото, и Гонзо, и мисля и Митов.

До сега Прохазка не е играл крило

Ъъъъ... бъркаш. Той почти не е играл на титулярната си позиция. Майстора и мисля Топчо го слагаха само къде му е мястото. Жалко, защото в центъра не просто му е мястото, но и той раздвижва цялата централна линия.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 12 май 2018 10:09

metodito написа:
AzSumRazbirach написа:
metodito написа:Ами той и Стоев го слага на крилото, и Гонзо, и мисля и Митов.

До сега Прохазка не е играл крило

Ъъъъ... бъркаш. Той почти не е играл на титулярната си позиция. Майстора и мисля Топчо го слагаха само къде му е мястото. Жалко, защото в центъра не просто му е мястото, но и той раздвижва цялата централна линия.

Той, че не е играл на титулярната си позиция е напълно ВЯРНО, все пак за това стана любимец на публиката, защото запълва дупки. Но да играе крило не съм го виждал освен при Делио Роси. Това, че преди може да се включвал по крилата, ДА ВЯРНО Е, но да играе типично крило, НИКОГА!

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 12 май 2018 10:13

Левски винаги се слави с добра игра по крилата. Като винаги сме имали добри крила като последните години имахме само по 1 добро крило. Сега, обаче имаме 2 добри крила, дори доста добри за нашите стандарти - Паулиньо и Обертан. И вместо това Прохазка играеше на мястото на Обертан доста време. Това, че последният месец играем малко по-различно го отдавам именно на това, че Обертан мина по крилото.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 май 2018 10:33

metodito написа:А "ние" кои сме?

Ясно съм го написал... Едните дето вярвате, че Роси се шегува и другите дето повтаряха, че първенството се ползва за тренировки, а купата е 100% сигурна. За мое съжаление пак се оказах прав! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 май 2018 10:36

Според мен онова изказване на Роси си бе съвсем умишлено, един вид, че има месене в работата му. После вече го обърна на бъзик и едва ли не, че се е изгъбаркал. Ясно е, че не всичко е по мед и масло в отношенията в отбора. Характери много. Въпросът е, че за благото на отбора всички си преглъщат егото. Поне така трябва да е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 10:50

koisa написа:
metodito написа:А "ние" кои сме?

Ясно съм го написал... Едните дето вярвате, че Роси се шегува и другите дето повтаряха, че първенството се ползва за тренировки, а купата е 100% сигурна. За мое съжаление пак се оказах прав! :oops:

Човек, бъркаш ме с други. Кое точно не разбра от мнението ми:
За мен Роси се провали напълно, а това, че не си подава оставката говори достатъчно за него

Никога не съм го подкрепял това за "тренировките". Просто гледам да не повтарям едно и също. И не съм тръгнал да апострофирам хардкор феновете на Дельо. Всеки си има мнение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 май 2018 10:55

Serafim написа:Според мен онова изказване на Роси си бе съвсем умишлено, един вид, че има месене в работата му.

Бе ще дойдеш на моя акъл, ама казваш конспирация било. Отстрани на моменти така ми изглеждаше през сезона.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот metodito » 12 май 2018 10:56

terata написа:
metodito написа:[offtopic]Истина?Чия?[/offtopic]

Еми ето, цитирам колегата:
"Какъв професионализъм бе? Вие нормални ли сте? Скарата си тръгна 2 часа преди мач за да работи за повече кинти на друго място. Да не говорим, че нито веднъж не си изпълни договора с Левски."

Тръгна ли си Петрович броени часове преди мача с Берое? Тръгна си! Изпълнил ли си е поне веднъж договора с Левски или винаги напускаше сам за повече пари? Та това не е моята, на колегата или твоята истина, а това са фактите.

Извадено от контекста е много удобно, нали? А малко предистория защо не предложиш? Защо не кажеш как беше саботиран? За Пелето? Ами за спирането на премиите? За селекцията? А за платените плювачи? Аз ако бях на негово място щях да си взема дръмките далеч преди мача с Берое.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 май 2018 11:10

metodito написа:
Serafim написа:Според мен онова изказване на Роси си бе съвсем умишлено, един вид, че има месене в работата му.

Бе ще дойдеш на моя акъл, ама казваш конспирация било. Отстрани на моменти така ми изглеждаше през сезона.

Ква конспирация. От есента всички говорим за грешните позиции на Роман, Вутов и Обертан. С първите двама спря експериментите, последния продължи да играе зад нападателя със свободна роля или с нападател, а той си е крило. И журналисти коментираха това, не е като само във форума да сме си писали глупости. Не е хубаво на Роси да му се месят, на никой треньор всъщност, но е добре да има някакъв коректив от човек, разбиращ от футбол. Такъв в Левски обаче няма. (визирам поста СТД).
Ся ако кажеш и че Спас е виновен за финала, за изпуснатите дузпи (и през сезона), грешките на вратарите и тн.

Върни се в “Левски”