Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Без име » 19 юли 2013 17:58

makedonski написа:Днес излиза Националния клуб на привържениците на Левски и момчетата говорят за какво ли не, но най-важното пропускат. Батков! Кой ще му търси отговорност на този изедник. Тези футболисти, които ги плюете господа (от националния фен клуб), да не би да се телепортират в Левски. Всеки мач трябва да се псува яко и пее против комуниста Батков. Да продава отбора, на някой който иска да го развива.
И като за начало: КАКЪВ Е БАТКОВ СПОРЕД ВАС?

Пич, аз не искам Борат, но кой ще дойде? Още по-малко искам да стигнем нивото на ЦСКА. И те не искаха черепа, но после какво стана? Кой ще ни вземе? Газпром ли?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 юли 2013 18:06

Ръководството на елитния холандски АДО (Ден Хааг) е завело дело във ФИФА срещу Левски, научи TV7. Искът на тима от Ниската земя е за 200 000 евро, които българите дължат на АДО (Ден Хааг) за Гари Родригес.
Адвокатът, представляващ АДО (Ден Хааг), е потърсил контакт с юристите на българите.
Не е малка вероятността двете страни да постигнат споразумение и "сините" да успеят да разсрочат плащането.
Делото от АДО (Ден Хааг) е заведено, тъй като до момента опитите да си приберат оставащата сума от 200 000 евро удрят на камък.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2013 18:42

И това не заслужават..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юли 2013 18:59

milen.hristov написа:
Levskar_90 написа:Ей Сирака и Батков голям треньор назначиха :lol: поредното сръбско мекере, което ще бъде изритано на полусезона. Така и не можаха, да докарат треньор с име...

Ти да не си ставал шампион повече пъти

Да ставал съм !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 юли 2013 22:54

Levskar_90 написа:
milen.hristov написа:
Levskar_90 написа:Ей Сирака и Батков голям треньор назначиха :lol: поредното сръбско мекере, което ще бъде изритано на полусезона. Така и не можаха, да докарат треньор с име...

Ти да не си ставал шампион повече пъти

Да ставал съм !

Треньора е супер. Сега малко по малко ще се усети какво е да имаш тактически добър треньор.
Изображение

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 20 юли 2013 00:46

Доживях "Александър Янкович е кондиционен треньор и ще отговаря за физическата подготовка на Левски"
Не може все да се оплакваме , че не можем да играем Сряда-Събота и да си мислим, че имаме кондиционен треньор. Дано този малко от малко ги подготви физически. Винаги съм казвал, като нямаш техника и таланта, поне бягай цял мач. Успех на Топчо в Пловдив и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юли 2013 00:50

С тия мангаля и отрепки в отбора ме накараха, да не гледам отбора даже и по ТВ. Сирака се оказа страхливец и заплатаджия. Антонио обезателно трябва, да иде в чужбина, вместо да му съсипят кариерата. Ще седя и ще си тровя нервите с плешовци везали и всякаква друга сволоч...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 20 юли 2013 00:58

Levskar_90 написа:С тия мангаля и отрепки в отбора ме накараха, да не гледам отбора даже и по ТВ. Сирака се оказа страхливец и заплатаджия. Антонио обезателно трябва, да иде в чужбина, вместо да му съсипят кариерата. Ще седя и ще си тровя нервите с плешовци везали и всякаква друга сволоч...

Аз лично Сирака никога не съм го харесвал като ръководител. Но не може да не се даде шанс на сърбина, ако Наско го е докарал, както той казва, евала. В България се видя, че няма човек, които може да поеме отбора.
За Везалов , какво да ти кажа, глешка е направил момчето, може би още една, че остана в отбора, но каквото е такова. Вутов дано сам реши дали остава или не, каквото и решение да вземе ние трябва да се съгласим с него.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юли 2013 11:09

comorad написа:
Levskar_90 написа:С тия мангаля и отрепки в отбора ме накараха, да не гледам отбора даже и по ТВ. Сирака се оказа страхливец и заплатаджия. Антонио обезателно трябва, да иде в чужбина, вместо да му съсипят кариерата. Ще седя и ще си тровя нервите с плешовци везали и всякаква друга сволоч...

Аз лично Сирака никога не съм го харесвал като ръководител. Но не може да не се даде шанс на сърбина, ако Наско го е докарал, както той казва, евала. В България се видя, че няма човек, които може да поеме отбора.
За Везалов , какво да ти кажа, глешка е направил момчето, може би още една, че остана в отбора, но каквото е такова. Вутов дано сам реши дали остава или не, каквото и решение да вземе ние трябва да се съгласим с него.

А кой е по-добър от Сираков. Мислех, че за 5 години сме се научили, че в Левски имаме едно богатство като ръководител, което трябва да пазим (не да не критикуваме).

Върни се в “Левски”