siniq_fen написа:W84me написа:ЖИВА ДА НЕ БЯХ! Ебати пресконференцията...
Каква пресконференция

Официално: НКП на Левски бойкотира мача с Ботев
[offtopic]"По-голям срам от този мач в Казахстан няма", заяви Гугутката
Националния клуб на привържениците на Левски официално обяви бойкот на мача с Ботев Пловдив в неделя. На специална пресконференция сините фенове оповестиха, че им е писнало от резили и предприемат други мерки срещу бездушието на играчите.
"Решението за бойкота е окончателно. Ясно е какво става в Левски през послендите 4 години - провал след провал. Не знам дали това е крайна мярка, но е наложителна. Апелът ни за бойкот е дискутиран много време. Всички фракции от НПК сме го решили. Ние не забраняваме на никого да ходи на мача с Ботев. Просто искаме цялата синя общност да се обедини. Пак казвам няма да спираме никого да ходи на мача. Знаем, че за много фенове от пловдивския регион този мач е важен и искат да гледат отбора, но ние искаме да предприемем други мерки и това е първата стъпка", каза един от феновете.
Владимир Владимиров - Гугутката също говори пред медиите.
"По-голям срам от този мач в Казахстан не съм брал. Обидно ми беше, а аз съм на 46 години. Ще предадем мерки на ръководството, искаме да се работи с школата. На път сме да изгубим пореден син талант. Вутов може да отиде в чужбина, а Левски няма да вземе пари за него. Знаем, че той е левскар, но не може да го изпуснем така", заяви шефът на НПК.[/offtopic]