Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 13 юни 2020 16:37

soilwork написа:[ЦСКА 1948: Изменение на Закона за хазарта заплашва бъдещето на ЦСКА Нали клубът беше на феновете с петдесетолевки и Цецо Числото се явяваше един от стоте спонсора?? Къде е оня убавец да коментира

Също беше и "Аз съм само акционер и имам една акция", а после се разбра, че Камбуров и Балъков лично са преговаряли с този палячо. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2020 21:32

Ozzimozzi написа:
soilwork написа:[ЦСКА 1948: Изменение на Закона за хазарта заплашва бъдещето на ЦСКА Нали клубът беше на феновете с петдесетолевки и Цецо Числото се явяваше един от стоте спонсора?? Къде е оня убавец да коментира

Също беше и "Аз съм само акционер и имам една акция", а после се разбра, че Камбуров и Балъков лично са преговаряли с този палячо. :)

Не се сърдете на човека. До оня ден работеше с Божков. Прихванал е туй - онуй

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 юни 2020 05:59

Защо ли н я к о и гледат дуп..ата на околните, като и ръцете им са в лай..а! ;)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2020 10:09

krumeto написа:Защо ли н я к о и гледат дуп..ата на околните, като и ръцете им са в лай..а! ;)

По-добре е викаш ръцете да са омазани с лютеница Първомай и пилешки кренвирши :) .Как само се защитавате измислените отбори с по 50 фена.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 14 юни 2020 18:18

peliforewer написа:
krumeto написа:Защо ли н я к о и гледат дуп..ата на околните, като и ръцете им са в лай..а! ;)

По-добре е викаш ръцете да са омазани с лютеница Първомай и пилешки кренвирши :) .Как само се защитавате измислените отбори с по 50 фена.

Освен,че са с по 50 фена,са и с едни и същи ръководства тези два недоизмислени отбора,как няма да се защитават?Остави от толкова ядене на ГМО лютеница и кренвирши БЕЗ МЕСО хептен са им изтънели мозачетата и незнаят къде се намират! :P
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юни 2020 18:50

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2020 19:05

Cheradonna написа:
peliforewer написа:

Освен,че са с по 50 фена,са и с едни и същи ръководства тези два недоизмислени отбора,как няма да се защитават?Остави от толкова ядене на ГМО лютеница и кренвирши БЕЗ МЕСО хептен са им изтънели мозачетата и незнаят къде се намират! :P

Мамини оранжеви умници! :lol:
Честита поредна калъфка!
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2020 19:29

Левски има ли нещо различно от победи в случаите, в които Георги Тодоров води временно отбора в промеждутъците между треньорите. Що не го оставите това треньорче за постоянно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2020 20:49

miro_rz написа:
Cheradonna написа:
peliforewer написа:

Честита поредна калъфка!

Щом като за Ботев ви трябва съдийска помощ в Разград какво да говорим,а келеши дето разбраха че има спортна игра футбол едва когато агата се намеси във футбола така както Борисов се намеси в политиката едва ли могат да ме засегнат,нареждай се за кренвиршите Петричев беше на седмото небе след мача ,може и лютеница да отпуснат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2020 20:56

peliforewer написа:
miro_rz написа:
Cheradonna написа:
peliforewer написа:

Честита поредна калъфка!

Щом като за Ботев ви трябва съдийска помощ в Разград какво да говорим,а келеши дето разбраха че има спортна игра футбол едва когато агата се намеси във футбола така както Борисов се намеси в политиката едва ли могат да ме засегнат,нареждай се за кренвиршите Петричев беше на седмото небе след мача ,може и лютеница да отпуснат.

Човек, на нас ни плащат да ходим на мачове. За един кренвирш ли да се редя!?
Изображение

Върни се в “Левски”