Red_Neck написа:Serafim написа:Ще е хубаво да се включат и някакви фиксирани суми за трансфер, макар, че не виждам клуба в толкова силна позиция в момента да го направи. ....
Сарафе, върни се в реалността
Виж, че за чужденците отборите ни (с едно изключение) са 3-4-5-6-7 опция и се назландисват по няколко седмици докато подпишат, после ходят на баячки да им леят куршум, ... ти за откупващи клаузи говориш![]()
Виж сега, не би следвало да е научна фантаситка това. Играчи, като Роман, Яблонски, Тиам, Нашименто примерно спокойно можеш да им предложиш една откупна сума от порядъка на 800-900 хил евра. Който иска да ги вади. Това би отказало много клубове да охажват играчите и такива неумни парчета, като Каранга или Мехди Бурабия да въртят номера "продайте ме, щото аз при вас повече не искам". Не искаш, ама като те дадат на ФИФА и после като Деса ще трябва да се моли. Естествено всичко зависи от позицията на клуба и в какво състояние се намира. Примерно Яблонски като основен футболист на Левски, според мен, 800-900 хил евра са малко за него.