Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Serafim » 26 юни 2018 16:52

Red_Neck написа:
Serafim написа:Ще е хубаво да се включат и някакви фиксирани суми за трансфер, макар, че не виждам клуба в толкова силна позиция в момента да го направи. ....

Сарафе, върни се в реалността :)
Виж, че за чужденците отборите ни (с едно изключение) са 3-4-5-6-7 опция и се назландисват по няколко седмици докато подпишат, после ходят на баячки да им леят куршум, ... ти за откупващи клаузи говориш :) :mrgreen:

Виж сега, не би следвало да е научна фантаситка това. Играчи, като Роман, Яблонски, Тиам, Нашименто примерно спокойно можеш да им предложиш една откупна сума от порядъка на 800-900 хил евра. Който иска да ги вади. Това би отказало много клубове да охажват играчите и такива неумни парчета, като Каранга или Мехди Бурабия да въртят номера "продайте ме, щото аз при вас повече не искам". Не искаш, ама като те дадат на ФИФА и после като Деса ще трябва да се моли. Естествено всичко зависи от позицията на клуба и в какво състояние се намира. Примерно Яблонски като основен футболист на Левски, според мен, 800-900 хил евра са малко за него.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 юни 2018 17:27

Мамка му и еврейска , сериозно ме стегна за Вили Рутенщайнер , много сериозно ...
За някой е праЗ Голям , други алкохолици обясняват колко ни е добре школата и как при бебетата 2018година сме били с 11-1 Ловеч , на трети изобщо не им пука ... за съжаление ще си тънем в посредствеността откъм левскарчета и ще ревем за хора като Роман Прохазка , би му майката .
Дано наистина да имам план Б и да се обърне сериозно внимание на школата ... няма ли вече нови спекулации за СТД ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 юни 2018 17:30

Такава е действителността. Чета, че Найденов бил показал най-добрите физически показатели. И май не е прецедент, защото така беше и в Малта, ако не се лъжа. Обаче бе достатъчно трагичен на бека. Дори и да приемем, че не е неговата позиция, той самия е казал, че е играл крило преди, а между крило и бек в днешния футбол няма такива разлики чак, като преди 15-20 години.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 юни 2018 17:41

Serafim написа:
Red_Neck написа:
Serafim написа:Ще е хубаво да се включат и някакви фиксирани суми за трансфер, макар, че не виждам клуба в толкова силна позиция в момента да го направи. ....

Виж, че за чужденците отборите ни (с едно изключение) са 3-4-5-6-7 опция и се назландисват по няколко седмици докато подпишат, после ходят на баячки да им леят куршум, ... ти за откупващи клаузи говориш :) :mrgreen:

Виж сега, не би следвало да е научна фантаситка това. Играчи, като Роман, Яблонски, Тиам, Нашименто примерно спокойно можеш да им предложиш една откупна сума от порядъка на 800-900 хил евра. Който иска да ги вади. Това би отказало много клубове да охажват играчите и такива неумни парчета, като Каранга или Мехди Бурабия да въртят номера "продайте ме, щото аз при вас повече не искам". Не искаш, ама като те дадат на ФИФА и после като Деса ще трябва да се моли. Естествено всичко зависи от позицията на клуба и в какво състояние се намира. Примерно Яблонски като основен футболист на Левски, според мен, 800-900 хил евра са малко за него.

Принципно е възможно, но срещу подобна клауза ще съответства по-високо възнаграждение на футболиста. Такава клауза си заслужава за проверен футболист, а не за свободни агенти, които се вземат с надежда да излезе нещо читаво от тях. В България специално този подход е безсмислен към момента. Тук говорим за смешни трансферни суми на фона на средно европейските.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 юни 2018 17:44

Вие си знаете, ама според мен няма голямо значение кой ще е СТД и нищо съществено не може да направи в школата, ако няма нужния брой качествени терени (инфраструктура) и прилежаща инфраструктура към тия терени (фитнеси, съблекални, медицинкси центрове за изследвания и рехабилитация, специални зали за специализирана подготовка, общежитие за децата, които не са от София, но да отговаря поне на 3 звезди хотел, а не да мняза на землянка в гората и т.н.). Това важи за всички клубове.
Ако Спас беше приготвил 5-6 милиона да направи някаква посредствена база за децата, но все пак база с 5-6 терена само за тях, отдавна щеше да е излязъл по медиите да се похвали. Ако новия СТД ще може единствено да прекъсне шуробаджанащита, там където има такива и да гарантира, че ще се селектират само най-добрите деца, сред кандидатите, то това може да го направи всеки от вас. На всеки 6 месеца пращаш треньорите от ДЮШ на полиграф за по 150 лв. на човек и си готов. Иначе не виждам каква методика за тренировки и развитие можеш да развиеш на 2-3 теренчета със странни размери, някои от които с нискокачествена и опасна за здравето изкуствена настилка.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 юни 2018 17:49

Serafim написа:
Red_Neck написа:

Колегата имаше предвид, че ако почнем да слагаме такива клаузи в договорите на играчите, те просто няма да подпишат с нас.
Прохазка си би шута и Виктория го взеха ЕДИНСТВЕНО, защото беше свободен агент. Все пак той не е нито Верати, нито Бускетс, нито Фернандиньо, че някой да се изръси за него.
А самите играчи идват тук, за да могат, евентуално, след 1-2 силни сезона да отидат на по-добро място. Като свободни агенти или за минимални суми. Ако почнем да ги оковаваме с клаузи - няма да дойдат.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 юни 2018 18:09

blue avalanche написа:Колегата имаше предвид, че ако почнем да слагаме такива клаузи в договорите на играчите, те просто няма да подпишат с нас.
Прохазка си би шута и Виктория го взеха ЕДИНСТВЕНО, защото беше свободен агент. Все пак той не е нито Верати, нито Бускетс, нито Фернандиньо, че някой да се изръси за него.
А самите играчи идват тук, за да могат, евентуално, след 1-2 силни сезона да отидат на по-добро място. Като свободни агенти или за минимални суми. Ако почнем да ги оковаваме с кълаузи - няма да дойдат.

Постоянно по света се правят сделки с футболисти за по 50к та дори по 25к. Значи все пак има пазар и в тази "ценова ниша".
Прохазка изглеждаше добре, но небеше и нищо особено, затова и ме е по яд за Панайотов, който беше по евтин и вършеше на 90% същатата работа. Левски има нужда отдобри играчи винаги, но дори и в момента няма дългосрочна стратегия. Това трябва да промени Русев
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 юни 2018 18:36

blue avalanche написа:
Serafim написа:
Red_Neck написа:

Колегата имаше предвид, че ако почнем да слагаме такива клаузи в договорите на играчите, те просто няма да подпишат с нас.
А самите играчи идват тук, за да могат, евентуално, след 1-2 силни сезона да отидат на по-добро място. Като свободни агенти или за минимални суми. Ако почнем да ги оковаваме с клаузи - няма да дойдат.

Такива, като Обертан и Яблонски, които са в клуба е по-лесно да преподпишат, отколкото да ги убедиш на първо място. Иначе за Прохазка съм съгласен и съм го казвал и преди, че Пилзен го взеха заради това, че е свободен трансфер, иначе нямаше да броят нищо за него, най-вероятно.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юни 2018 19:20

Казаха ми, че някакъв играч е дошъл за преговори, но име не можаха... :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 юни 2018 19:27

koisa написа:Казаха ми, че някакъв играч е дошъл за преговори, но име не можаха... :roll:

М.Я ?
Немец ?
Случаен минувач ?

п.п.
Само на Ралица вярвам ... жокери нещо 8-)
Последна промяна от Kotooshu на 26 юни 2018 19:30, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”