Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!
Тея глупости зад които се оправдават са пълна простотия, но от тях няма кво да се очаква.Скандирали Бойко и за тва са ги хванали. Яко тъпи парчета.Съдени за убийство и за кво ли още не- били невинни. Заеби..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- BLUE CHAMPIONS
ehh написа:Ами, картаго, можеш да питаш и други сини фенове, какво мислят за избора ви.
Няма какво да пита, достатъчно е изписано по въпроса. Мнението на всички е известно.На него му е било удобно да се "чуди", нима си очаквал нещо друго?!
Офтопик:
Ред Гърл, нека си починем от теб поне за половин ден. Видяхме, че си голям капацитет, явно си навътре в нещата, но отиди малко и в червения форум, защото съм сигурен, че им липсваш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Извод : Закачиш ли Бойко Получаваш Цветанов и компания с името Акция "Всичко коз"

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- Red_Girl
- Контакти:
ehh написа:Ред Гърл, нека си починем от теб поне за половин ден. Видяхме, че си голям капацитет, явно си навътре в нещата, но отиди малко и в червения форум, защото съм сигурен, че им липсваш.
Съчетавам ги нещата, споко.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- milen.hristov
- Контакти:
ehh написа:Blue_Lion написа:"Де да живеехме в полицейска държава" ... Христов, срам ме е ,че си от ЛЕВСКИ
Нали?
Аз като вчера писах на картаго за начина по който избират модовете, заради това, че милен.христов е най-голямата загадка, защо е мод, той ми се чудеше, защо питам подобни работи.
Ами, картаго, можеш да питаш и други сини фенове, какво мислят за избора ви.
Не знаех,че трябва да се оправдавам за политическите ми пристрастия и разбирания,еми съжалявам ,че не съм националист примерно,еми не съм.
- milen.hristov
- Контакти:
По традиция през последните години сектор „Б" пълни криминалната хроника. В същия ден, в който полицията разби депо за наркотици във фенклуба на Левски на столичната улица „Цар Симеон", група лумпени от „синята" агитка са нападнали от засада ученици от столичното 35-то училище.
Както стана ясно от МВР и медиите маскирани насилници са смазали от бой с ритници, боксове и ножове 16-годишния Андрей, приет в „Пирогов" с опасност за живота. По-късно на жертвата са извадени единият бъбрек и далакът. Родители и близки на потърпевшите разказаха, че шайка от малолетни престъпници вилнее от дълго време и напада в гръб беззащитни младежи. Предишният инцидент е станал на 7 ноември т.г., когато са бити четирима ученици от 35-то училище. Като тартор на бандата, основен виновник за терора и извършител на покушението срещу Андрей е посочен Валентин Стоянов, познат като активен участник в агитката на Левски.
По подобен начин преди повече от десет години убийци от сектор „Б" отнеха живота на привърженика на ЦСКА Младен Младенов в центъра на София, но и досега правосъдието не е наказало виновните. Опитите да се стигне до истината удрят на камък заради височайшата адвокатска защита на обвиняемите и уличния натиск от страна на нарко-средите в хода на разследването.
Освен трагичните последствия, криминалната тенденция около определени среди в сектор „Б" хвърля петно и върху нормалните фенове на Левски. Обществото и органите на реда отдавна са се убедили, че част от „синята" агитка е изпаднала в пряка зависимост от лица и групи от подземния свят. На ход е държавата, защото призракът на насилието и беззаконието вече дебне зад всеки ъгъл...
Както стана ясно от МВР и медиите маскирани насилници са смазали от бой с ритници, боксове и ножове 16-годишния Андрей, приет в „Пирогов" с опасност за живота. По-късно на жертвата са извадени единият бъбрек и далакът. Родители и близки на потърпевшите разказаха, че шайка от малолетни престъпници вилнее от дълго време и напада в гръб беззащитни младежи. Предишният инцидент е станал на 7 ноември т.г., когато са бити четирима ученици от 35-то училище. Като тартор на бандата, основен виновник за терора и извършител на покушението срещу Андрей е посочен Валентин Стоянов, познат като активен участник в агитката на Левски.
По подобен начин преди повече от десет години убийци от сектор „Б" отнеха живота на привърженика на ЦСКА Младен Младенов в центъра на София, но и досега правосъдието не е наказало виновните. Опитите да се стигне до истината удрят на камък заради височайшата адвокатска защита на обвиняемите и уличния натиск от страна на нарко-средите в хода на разследването.
Освен трагичните последствия, криминалната тенденция около определени среди в сектор „Б" хвърля петно и върху нормалните фенове на Левски. Обществото и органите на реда отдавна са се убедили, че част от „синята" агитка е изпаднала в пряка зависимост от лица и групи от подземния свят. На ход е държавата, защото призракът на насилието и беззаконието вече дебне зад всеки ъгъл...
Има няколко честни, нормално мислещи фена на Левски ,като Милен и вие им се нахвърлихте.Въпросът не е да се заяждаме и да злобеем.Ами се хванете и си разчистете сектора защото наистина го командват наркоструктури.Сами виждате как ви създават лош имидж, а не тука да се оправдавате не всички левскари са наркомани, ние не сме такива.Обаче по мачовете виждаме плакати в защита на наркотрафиканти.Няма невинни, както е казал един известен анархист.Щом ги търпите и вие сте съпричастни и ще си носите последиците.
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Има няколко честни, нормално мислещи фена на Левски ,като Милен и вие им се нахвърлихте.Въпросът не е да се заяждаме и да злобеем.Ами се хванете и си разчистете сектора защото наистина го командват наркоструктури.Сами виждате как ви създават лош имидж, а не тука да се оправдавате не всички левскари са наркомани, ние не сме такива.Обаче по мачовете виждаме плакати в защита на наркотрафиканти.Няма невинни, както е казал един известен анархист.Щом ги търпите и вие сте съпричастни и ще си носите последиците.
Виждам,че още се намират желаещи да акат по темата.Някои,като този,акат по целия форум на Левски.
еми да вземем да си заровим главите в пясъка и да се правим, че нищо се е случило .. така по-удобно ли ще бъде ?
Ясно е, че темата е неудобна за вас, но се дръжте мъжки и по-скоро търсете варианти за решаването на този проблем, който си го влачите отдавна .. ако всички вие, които мислите различно се обедините можете да промените нещата във сектора,нещо подобно се случи в ЦСКА с появяването на Офанзива,Дучето вече не е едноличен шеф на агитката,всеки има право да си изразява свободно мнението .. нали точно в това е смисъла на демокрацията
Ясно е, че темата е неудобна за вас, но се дръжте мъжки и по-скоро търсете варианти за решаването на този проблем, който си го влачите отдавна .. ако всички вие, които мислите различно се обедините можете да промените нещата във сектора,нещо подобно се случи в ЦСКА с появяването на Офанзива,Дучето вече не е едноличен шеф на агитката,всеки има право да си изразява свободно мнението .. нали точно в това е смисъла на демокрацията

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините