Черно море-ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-ЛЕВСКИ
Е това никой не го отрича ... сега и другото няма какво да се отрича, че се бавеше, лежеше по терена и т.н....
ficho17 написа:Пожелавам на всички фенове на българския футбол искрено и се надявам това измислено варненско тимче заедно с феновете си да се затрие защото ако това за тях е добър футбол значи наистина са много объркани!За съдията..знаем си го много добре него..само той видя жълтия картон на Сашо..само той видя симулация на Йовов..и като видя че става контра за ЛЕВСКИ веднага спря мача заради димките..абе жалка работа
Аз ви попжелавъм и всички в България го желаят- това измислено софийско тимче- заедно с феновете ви които скачат 10:1 и футоблистите ви дето бият наляво-надясно и се чудят кого да контузят да ви затрият вовеки!
Амин!
МЕЦИ написа:Ако някой от този морскиотбор изобщо напише една дума за футбол ще е пълна пародия...Левски е слаб,но тези изобщо не играят футбол...
Вие пък защото играехте футбол- вашето беше бокс и борба, ама не и футбол..
И имате очи нас да иобвинявате- заради вас нападателя ни Божилов е със скъсани връзки- тихооооо....
Жалка история!!!
Ей го пак и тояrhaegar написа:Ти май не четеш-всички това казваме. Ама и че Морето не игра футбол-не игра.

soilwork написа:Ей го пак и тояrhaegar написа:Ти май не четеш-всички това казваме. Ама и че Морето не игра футбол-не игра.Те и Интер не играха футбол на Ноу Камп-ама......
ТИ грамотен ли си или някой друг пише вместо теб?

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Намерил с какво да сравнява. Ето казвам ти го -слаби сме,не заслужаваме да играем в Европа и аз за себе си не искам да играем там. Сега доволен ли си?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

С тези квалификации по отношение на публиката и отбора на Черно море не очаквайте добро отношение напротив,а само съжаление и неприязън от нас.Лошо няма заедно ще гледаме ЛЕ по телевизията на биричка.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- modor
- Контакти:
Еняма толкова трагичен Левски
..........писна ми вече 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
МЕЦИ написа:Явно модераторите се подкрепят...въпреки,че един от тях дразни хора в чужд форум...Това форум а обмен на мнения ли е или за избиване на комплески на провинциалисти?!
Ако това, което правитв в последните 10 минути е изказване на мнения-значи не е за това. Спрете да се обиждате, за да няма последствия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага