efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот koisa » 03 авг 2024 13:49

groti написа:Мале...някои хора изтрещяха. За хората от сектата на Тъжния рибар е по-важно да хейтят Костов, отколкото Левски да бие :lol: Човек ще каже, че той им изгони Иконата.

Прав си за изтрещяването, но вчера под постовете на клуба и в разни сини групи видях главно хейт и иронични коментари по адрес Стоилов. Ако е имало хейт към Костов, то е бил минимален. За сметка на това обаче комплексите и омразата на доста анти-Стоилов сектанти не стихва дори след трета поредна победа. :lol: Смятай, щом победите не могат да накарат уж Левскари да се зарадват и първата им работа е да хвърлят жлъч срещу Стоилов. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 03 авг 2024 13:53

Омразата към Стоилов е ненужда, излишна и много глупава. Мъри е част от историята на Левски, най-добрия български треньор помоему и трябва да сме благодарни за всичките щастливи мигове!

Но всичко това е част от разделението сред нас. Нямаме нужда от врагове, сами ще си се затрием ...
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 авг 2024 13:59

Левскари,

Всеки, който е имал закупен билет за двубоя с „Локомотив“ (Пловдив), но не е бил допуснат от полицията, може да влезе с него на двубоя с „Крумовград“.

В следващите дни ще съобщим детайли как точно ще се случи това.

Още веднъж се извиняваме, че не сте успели да присъствате на двубоя на „Лаута“ въпреки усилията, които бяха положени.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 03 авг 2024 14:24

1914.1902 написа:Левскари,

Всеки, който е имал закупен билет за двубоя с „Локомотив“ (Пловдив), но не е бил допуснат от полицията, може да влезе с него на двубоя с „Крумовград“.

В следващите дни ще съобщим детайли как точно ще се случи това.

Още веднъж се извиняваме, че не сте успели да присъствате на двубоя на „Лаута“ въпреки усилията, които бяха положени.

Баси “гадното” ръководство…

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2024 16:33

Страхотен мач. Сега вече тази схема придоби смисъл в дефанзивен план. Халфовата линия помагаше много на защитата. Локо не можаха да направят нищо конструктивно в центъра и нападателят им беше изолиран напълно.
Не мога да позная Кристиян. Той изглеждаше като диригент на цялата защитата. Страхотен мач на Алдаир. Браво на Алекс и голям сър Сангаре!
Единствено засега сякаш Маринчо не се вписва ок. За мен той си е крило. Там му е силата. А да, освен Кристиян, не мога да позная Куршума. А колко пцувх Фадига. Костов, Костов...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2024 16:37

Muaddib написа:Омразата към Стоилов е ненужда, излишна и много глупава. Мъри е част от историята на Левски, най-добрия български треньор помоему и трябва да сме благодарни за всичките щастливи мигове!

Но всичко това е част от разделението сред нас. Нямаме нужда от врагове, сами ще си се затрием ...

Аз почвам да си мисля, че става въпрос вече за платени тролски атаки. Конкретно за фейса съм засичал един-два такива профила. Някаква мацка на профилната снимка. Без публикации, без други снимки и без приятели. Но трябва да цъкнеш на профила.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 авг 2024 16:59

NOMER14 написа:
Der Schmarotzer написа:След Киро Миланов, Сангаре е първата девятка в Левски, която истински ми харесва. Гледал съм ги всички, но няма друг, който да напомня играта на най-великата синя девятка след Гунди. Само е малко по-липав и чуплив от Байко. Освен това играта на днешния Левски е като на този от моите детски години: раздаване до последно, мачкане и забавляване на публиката, та да й е кеф да ходи на стадиона. Не знам колко още мача ще продължи това, но си е кеф...
Кога ли ще се намесят страничните фактори...

Айде сега....
Киро Миланов си бе друг вид централен, защото футболът бе друг.
Ех, тоя Рейпас.
Иначе 9-ките ни бяха различни по стил - Гонзо, Мишо Вълчев и Наско в късните години.
Игра при нас 4 сезона. Комунистите от цесека му прекратиха кариерата. Тези неща трябва да се знаяят и от по-младите Левскари!

Не знам, бях сравнително малък и не я вдявах както трябва играта, когато играеше Гунди, но когато Байко дойде в Левски, заедно с Павката ми бяха любимците. Какъв кеф беше, когато му се качваха на гърба по 2-3-ма и той ги разнасяше по игрището като листа. Снощи Сангаре ми изглеждаше точно такъв, с много добра техника, футболен интелект и интуиция. Разбира се имаше огромен късмет до него да е Алекс Колев, който им разказа играта на защитниците на Локо, докато беше на терена. Що се отнася до Гонзо, Мишо и НСПП, НСПП си беше голям играч, макар и само за нашите ширини. Гонзо беше, а и сега все още е истински мъжкар, но като футболист отстъпва на НСПП. Докато на Мишо един интелигентен защитник му скрива топката без проблем.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 03 авг 2024 20:40, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 авг 2024 17:01

Не че нещо, ама кефът от снощи още ме държи. Дано да продължат така и во веки веков! Амин!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 авг 2024 17:07

Не знам, ама Генчев ми се струва страшен пич. И явно е научил доста неща за кратката си карирека като треньор.
Момчетата и Генчев заслужават пълен Г.А. другата събота.

Върни се в “Левски”