NOMER14 написа:Der Schmarotzer написа:След Киро Миланов, Сангаре е първата девятка в Левски, която истински ми харесва. Гледал съм ги всички, но няма друг, който да напомня играта на най-великата синя девятка след Гунди. Само е малко по-липав и чуплив от Байко. Освен това играта на днешния Левски е като на този от моите детски години: раздаване до последно, мачкане и забавляване на публиката, та да й е кеф да ходи на стадиона. Не знам колко още мача ще продължи това, но си е кеф...
Кога ли ще се намесят страничните фактори...
Айде сега....
Киро Миланов си бе друг вид централен, защото футболът бе друг.
Ех, тоя Рейпас.
Иначе 9-ките ни бяха различни по стил - Гонзо, Мишо Вълчев и Наско в късните години.
Игра при нас 4 сезона. Комунистите от цесека му прекратиха кариерата. Тези неща трябва да се знаяят и от по-младите Левскари!
Не знам, бях сравнително малък и не я вдявах както трябва играта, когато играеше Гунди, но когато Байко дойде в Левски, заедно с Павката ми бяха любимците. Какъв кеф беше, когато му се качваха на гърба по 2-3-ма и той ги разнасяше по игрището като листа. Снощи Сангаре ми изглеждаше точно такъв, с много добра техника, футболен интелект и интуиция. Разбира се имаше огромен късмет до него да е Алекс Колев, който им разказа играта на защитниците на Локо, докато беше на терена. Що се отнася до Гонзо, Мишо и НСПП, НСПП си беше голям играч, макар и само за нашите ширини. Гонзо беше, а и сега все още е истински мъжкар, но като футболист отстъпва на НСПП. Докато на Мишо един интелигентен защитник му скрива топката без проблем.