efbet Лига: ПФК Левски - ПФК ЦСКА - София ЕАД, Сряда от 18:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: ПФК Левски - ПФК ЦСКА - София ЕАД, Сряда от 18:45

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2023 22:49

W84me написа:
metodito написа:
bilyaletdinov написа:Чудя се колко от вас помнят изявите на младия Иванков. Ако някой не ги помни има достатъчно мачове в тубата, в които може да ги види, ама това не пречи да е с легендарен статут.

Колко съм го псувал в началото не е истина, а как съм го боготворял после...

В Шумен му вкараха от 30 метра.

С Юве и Ливърпул нямаше ли грешки също?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 юни 2023 22:52

Пацо е млад. Има много хляб в него, но трябва да трупа опит преди да играе в Левски. Да не говорим, че при Стоилов и аз можех да съм вратар на Левски... С онази защита. Истината е, че този сезон загубихме поне 16-20 точки от вратари и ината на Стоилов... А, как ще ни липсва тоя сърдит киселяк.. Дано поне Сърбето домъкне вратари. Пацо за втори става. Да трупа опит лека полека. Ама и треньор на вратарите ни трябва.
110 години любов!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 07 юни 2023 23:02

1914.1902 написа:
W84me написа:
metodito написа:
bilyaletdinov написа:Чудя се колко от вас помнят изявите на младия Иванков. Ако някой не ги помни има достатъчно мачове в тубата, в които може да ги види, ама това не пречи да е с легендарен статут.

Колко съм го псувал в началото не е истина, а как съм го боготворял после...

В Шумен му вкараха от 30 метра.

С Юве и Ливърпул нямаше ли грешки също?

С "Ливърпул" не бих казал, но "Юве" му вкараха много баламски гол. Все си мисля, че предвид добрата ни игра тогава (най-вече на Кривия) и червения картон на Бачини, ако не беше тази грешка, мачът влизаше в историята... Но Митко си е легенда, де. 8)
Само "Левски"!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 07 юни 2023 23:03

А кой е треньор на вратарите в Левски, че явно от там тръгват проблемите. И малката перука е същата риба. Пламен Андреев получи изключително глупав гол и за 2:2 в Разград. Удар от близо, но изключително лек, при което се предпази от топката. Това вратар ли е или?!

Тоя тъпан Попов няма ли да го изгонят най-сетне. Отново игра за господаря си от Микре. Колко мача на България е провалил тоя ленивец. Изключително бавен, охлювите са по-бързи в решенията си от него.
Последна промяна от Halo на 07 юни 2023 23:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 07 юни 2023 23:05

Halo написа:А кой е треньор на вратарите в Левски, че явно от там тръгват проблемите. И малката перука е същата риба. Пламен Андреев получи изключително глупав гол и за 2:2 в Разград. Удар от близо, но изключително лек, при което се предпази от топката. Това вратар ли е или?!

Божката Митрев
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 07 юни 2023 23:07

Охоооо, Божо Кравата. Беше доста добър на млади години, но след като се върна преди няколко години, провали няколко много силни дербита на Левски. Оранжевите буквално вкарваха и без удари, ако си спомняш. Последно правеше доста подобни на Перуканчо и Андреев грешки. Явно на същото ги учи, за съжаление.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2023 23:12

Не, че е успокоение, но с Ники, тея ни качваха на разлика.
В този мач най-важното е, че халфовата линия изневери. Онези поеха пълен контрол над средата. Никаква стиковка между Илиан, Филипао, Попов и Краев. Безумен Уелтон, Рикардо обезличен. Аз този мач го пиша на смтката на Топчо.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 07 юни 2023 23:12

Е, той е доказано медицински късоглед, нормално
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 юни 2023 23:21

Пълен срам, отбора деградира яко откакто се махна Мъри, не че и той може нещо да направи без пари. Докато не се оправим финансово да имаме дълга скамейка по двама трима на пост така ще е. Като играха юношите в сряда толкова добре, защо не пуснаха днеска сина на Йовов, когато падахме. Пълен срам!!!

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 07 юни 2023 23:59

Винченцо Италиано, тъпчо ли е че направи смяна в защита и Виола загубиха финала?
Просто това е футбола

Върни се в “Левски”